Cum de a numi un copil - 9 sfaturi de top sarcinii

Cum de a numi un copil - 9 sfaturi de top sarcinii
Cum se numele copilului. că el a avut astfel o viață bună fericită? Există câteva reguli simple, după care va fi capabil să determine cum să se numească copilul cu ușurință.Cu siguranță toată lumea va fi de acord că atunci când aleg un nume pentru copilul său, părinții ar trebui să ia în considerare nu numai propriile lor dorințe, dar, de asemenea, să se gândească cum va fi trăit cu numele copilului. Să înțelegem acest lucru.

Cum se numele copilului și pentru a evita greșelile

  1. Asigurați-vă că numele copilului a fost ușor de pronunțat. În cazul în care este dificil de a divulga, acesta poate servi in ​​continuare probleme cu comunicarea. Dacă oamenii vor fi dificil să se pronunțe numele, ei și copilul va fi ciudat si inconfortabil. De exemplu, un nume complicat Kornokordiya, Isaac.
  2. Alegeți un nume al copilului, în care ar fi bine să se combine cu numele de mijloc. De exemplu, Alexandru, Anna Mihailovna.
  3. Apreciaza copii viitorul copilului patronimic lui. Va fi ușor să divulga? Este mai bine pentru a apela nou-născut, astfel încât copiii săi nu au suferit atunci.
  4. Este important ca, în numele copilului nenăscut ar putea găsi opțiuni diminutive. De exemplu, Andrew, Katya, Olechka. În acest sens, nu poate fi cu adevărat de succes astfel de nume: Ermak, Oleg, Nonna, Elsa.
  5. Nu alege numele copilului tau este la fel ca mama sau tata. Relația dintre părinte și copil, în acest caz, va fi destul de complicat. Copiii din aceste familii sunt, de obicei nervos și iritabil, de multe ori să adopte calitățile negative ale același nume al părintelui.
  6. Cum de a numi un copil să nu se rupă din neatenție viața lui? Niciodată nu chema numele rudelor decedate. Acesta a fost mult timp observat că copiii sunt numite în onoarea regretatului bunicul, mătuși, etc. nefericit în viață.
  7. Numele fetelor care au venit de la oameni, de asemenea, nu sunt foarte bune (Eugene, Vitali, Jaroslav, George Alexander). Ca o regulă, fetele cresc instabil emoțional, agresiv, iritabil. Deși, acest lucru nu se aplică fiice, care s'au născut în vara sau primăvara.
  8. Unii părinți reușesc să numească numele absurd copilului. De exemplu, cazuri reale astfel de nume: omonima lingou Pofistal, Dazdraperma, papaia, Bedrala, Chifa. Deci, de asemenea, nu merită să faci. Un copil este puțin probabil să spună atunci „vă mulțumesc“ pentru un astfel de nume.
  9. Mulți cred că este foarte bine pentru a apela îngerul numele copilului sau un sfânt. care sa născut în aceeași zi. Acest lucru are un efect pozitiv asupra soarta copilului.


Sperăm că vă va ajuta aceste recomandări atunci când aleg numele firimituri mult așteptatul său.

Următoarele informații vor fi pe nota.

Denumiri populare de nou-nascuti in ultimii 15 ani

Potrivit statisticilor de la biroul grefierului, numele pe care părinții apelează copiii lor cel mai des sunt:

Top 10 nume de sex masculin:

Top 10 nume feminine:

nume frumoase pentru copii

Mulți părinți cred că de ce să numim copilul să fie frumos, neobișnuit și nu ca toți ceilalți?

Aici aveți pentru a ajuta la o mică selecție de aceste nume:

Fetele. Milano, Diane, Elina, Zlata, Darin, Melania, Miroslav, Angelina, Snezana, Elvira, Agatha, Karina, Lily, Amelia, Arina, Vasilisa, Valentin, Vlad, Nelly, Rosalia.

Băieți. Constantin, Roman, Arseny, Iaroslav, Sviatoslav, Stepan, Radislav, Ghenadie, Rodion, Nestor, Matthew, Damir, Timur, Stanislav, Gogoașă, germană, Philip, Waldemar, Orestes, Jaromir.

Asta e tot. Ned, ai decis deja ce pentru a apela copilul dumneavoastră.

Sanatate pentru tine si copilul tau!

Vă mulțumim pentru partajarea!