Cum de a numi un copil pentru a alege un nume pentru copilul tau

Alegerea unui nume de copil

Cunoștință cu un bărbat începe cu numele lui. Când copilul se naște, cei mai multi parinti se va topi în fața unei alegeri, alegerea unui nume pentru acesta. Mulți întrebat ce să numim sunat un nume de mijloc, care va însemna un nume. La urma urmei, acesta este selectat o dată, și este important să nu se oprească viu copilul. Atunci când alegeți un nume. Noi trebuie să ia în considerare faptul că o persoană poate fi numită în viitor, ușor, diminutiv, strict formal și, într-un mod prietenos.Chiar înainte de nașterea copilului cuplului poate argumenta cu privire la problema denumirii. Aceasta poate duce chiar la certuri de familie. Mama a ales această denumire, și tatăl meu - diferit. Se întâmplă că un părinte nu-i place niciuna dintre opțiunile disponibile, sau nu sună un patronim, macră un sărac.

Aceasta pare să fie părinții au decis asupra unui nume. și apoi brusc aminte, sau întâlnit cu un om neplăcut, care de asemenea a fost numele. Și apoi pot pierde, dorința de a apela copilul un nume similar. Uneori este o problemă gravă interfera cu bunica mea sau oricine altcineva din familie, oferă propriile versiuni. Majoritatea părinților nu sunt de acord cu opțiunile lor, iar problema rămâne nerezolvată.

Dacă înainte de a exista o întrebare cu privire la numele copilului lor. începe cu definirea criteriilor de selecție. Ce vă place, sau relații cu persoane care poartă numele, indiferent dacă le place caracterul și comportamentul lor; sau pur și simplu este neobișnuit. Care dintre cele de mai sus doriți să faceți un factor major în selecția de numire.

Cum de a numi un copil pentru a alege un nume pentru copilul tau

În tradiția

În diferite țări și în secolul trecut, numele au fost alese foarte flexibil. A fost o vreme când născut a dat numele unui preot, referindu-se la data. A existat, de asemenea, obiceiul - pentru a numi copilul după ultimul membru al familiei care a murit. Acest ritual simbolizează transmigrarea sufletelor.

Dar vechea traditie s-au retras în fundal. Și în această eră a tehnologiei de calculator, alegerea unui nume. suntem capabili de a transforma cu ușurință la dicționar de internet. Dar, din păcate, prin depunerea o astfel de cerere, este posibil sa se confrunte cu diferite explicații de nume. care va descrie natura și natura umană prin modul în care se va apela. Cei mai mulți părinți cred orbește aceste scrieri, și dacă te uiți la mai multe dintre aceste site-uri, putem înțelege că acestea sunt copie prost reciproc, inventând trăsăturile de caracter pentru un anumit nume. Această informație nu va aduce nici un bine pentru tine, trebuie doar sa te bătut în sus.Atunci când alegeți un nume pentru copilul tau. amintesc zicala că omul este cel care dă sens, așa cum a fost numit, și nu invers. Naming - este învelișul exterior al persoanei, modul în care va fi numit. Este goală, și fără un sentiment de plenitudine nu înseamnă nimic. Poți fi un om obișnuit pe nume Yuri. și poate fi un om remarcabil cu același nume. De exemplu, Yuri Gagarin - persoana cu acel nume pentru eroul nostru. Desigur, acest lucru nu înseamnă că, dacă te sun pe fiul său Yuri, el, de asemenea, va zbura în spațiu.

Rolul de numire în viață

Adulții care doresc adesea să iasă în evidență în detrimentul propriului său nume. numirea lor sunat. De aceea, ei schimba accentul sau schimba complet numele. Pe partea de psihologie, acest lucru înseamnă că oamenii vor să fie la fel ca toți ceilalți. Denumiți acest lucru îl poate ajuta. Pentru a schimba, trebuie doar să apeleze la autoritățile competente, să se prezinte într-un cerc de prieteni noi cu acest nume, și ați terminat.

Pentru a schimba denumirea lor sau nu - o chestiune privată a fiecărei persoane. Atunci când aleg adulți, pentru copil, apoi au pus forța deplină a numelui său în viitor. Oamenii care dau copiilor lor nume neobișnuite, nu se gândesc că, probabil, mai târziu, colegii îl va ridiculiza. oferind astfel copiii lor un deserviciu.

Fiecare persoană vrea să stea într-un fel afară. Mulți oameni cred că prin schimbarea numelui, ei pot schimba viața. Dar omul mic, dimpotrivă, el nu vrea să fie diferite și să fie diferit de colegii lor. El pur și simplu nu are încă experiența, el a fost încă să crească și să se dezvolte, să te găsească. Copilul este important să fie la fel ca toți ceilalți. în caz contrar ei vor râde de el, face distractiv, poate ajunge chiar la violență fizică.

Misterul numelui copilului

Nici mister nu există nici un nume. Selectați numele copilului fără frică, selectați doar numele obișnuit, popular, plăcut la ureche. Una care va suna cu numele de mijloc. Una care este plăcut la ureche, nu prea volănașe. Alegeți o opțiune bună pentru acești indicatori, și uluire dvs. să fie confortabil și mult mai ușor să crească, de a comunica cu alte persoane.

Ar trebui să-mi schimb numele copilului?

Merită să faci, dacă vedeți că copilul dumneavoastră se simte inconfortabil atunci când numit numele lui. Sau, atunci când se ocupă cu alți copii încearcă să se numească într-un alt mod. Văzând că copilul suferă, părinții pot avea chiar să schimbe numele copilului său.

Și nu cred în diferitele superstițiile asociate cu numele selectat. În cele din urmă, este doar un cuvânt, și toată esența adevărată este în om. Deci, este mai bine să aibă grijă și să dea mai mult timp pentru creșterea și dezvoltarea copilului lor. decât cu privire la alegerea numelui.