Cum de a oferi cd

Cum de a oferi cd

Multe dintre PC-urile mobile de azi au avut mult timp nici un drive de CD / DVD încorporate. Nevoia de ei au dispărut foarte repede cu burduful Adventului de pe memorii flash USB și mari în volum. Dar, dacă încă mai trebuie să utilizați discuri CD / DVD, este posibil să se utilizeze unitate optică de rețea rozsharennym, evitându-se astfel, eventual, achiziționarea de o unitate externă.Pentru a putea beneficia de rozsharennym CD / DVD, ambele computere trebuie să fie pe aceeași rețea locală precum și necesită utilizarea unui acces public extins la setările Windows.

Dispozitiv de partajare

„My Computer“ pentru a naviga la începutul de pe computerul local.

Cum de a oferi cd

Faceți clic dreapta pe dispozitivul pe care îl va rozsharit du-te la „Sharing“ - „partajare complexe“.

Cum de a oferi cd

Faceți clic pe butonul „Advanced Configuration“ fereastra să apară cu parametrii suplimentari.

Cum de a oferi cd

În fereastra următoare, a pus o casetă de selectare de lângă „Distribuiți acest dosar“, introduceți o descriere pentru resurse rozsharennogo, de exemplu, „unitatea CD-ROM,“ și faceți clic pe butonul „Permisiuni“.

Cum de a oferi cd

Asigurați-vă că grupul de utilizatori numit „Toată lumea“ are dreptul de a citi dispozitivul. În acest caz, dacă aveți nevoie de o securitate suplimentară (în cazul în care computerul nu este, de exemplu, într-o rețea de domiciliu închis), aici puteți adăuga utilizatori specifici care determină, prin urmare, care pot avea acces la această unitate. Faceți clic pe OK când ați finalizat configurarea drepturilor de acces.Cum de a oferi cd

De asemenea, este posibil să dezactivați protecția parolei partajate, care va face accesul la dispozitivul în sine este mult mai simplu. Dar este de dorit să se efectueze numai în cazul unei rețele de origine închisă. Pentru a dezactiva protecția prin parolă, mergeți la „Centrul de Control Centru rețea și partajare“, care se află în partea de jos a ferestrei.

Cum de a oferi cd

Dați clic pe titlul „acasă sau la serviciu“, derulați în jos și apăsați tasta de parcurgere set „de partajare Disable cu protecție prin parolă“ pentru a dezactiva protecția prin parolă. Apoi, pur și simplu faceți clic pe „Salvați modificările“.

Cum de a oferi cd

Cum de a oferi cd

unitate de schimbare Icon ceea ce arată că a fost acordat accesul. Pentru a scoate dispozitivul din accesul necesar pentru a reveni la meniul setărilor de partajare avansate și debifați caseta marcată „Deschide acest dosar“.

Cum de a oferi cd

Utilizarea calculatorului mobil, deschideți Windows Explorer și faceți clic pe tab-ul „Rețea“ pentru a vedea toate computerele din rețea.

Cum de a oferi cd

Du-te la distanță de calculator rozsharennym Drive, butonul Provo dar aparatul, selectați „Conectare unitate de rețea“ din meniu.

Cum de a oferi cd

Puteți selecta orice literă de unitate disponibilă pentru unitatea rozsharennogo care se va conecta automat de fiecare dată când porniți computerul (în cazul în care acest curs a rezistat toate condițiile necesare: sunteți în rețea și la distanță cu mașina este disponibilă).

Cum de a oferi cd

dispozitivul conectat va fi afișat în „My Computer“ cu litera unității de disc ales. Acum, unitate de rețea de la distanță este disponibil pentru tine sau programe ca de obicei.

Desigur, există și alte aplicații terțe părți care pun în aplicare această caracteristică, dar în acest caz, pentru a rezolva această problemă este suficiente instrumente și standard.

De asemenea, vă recomandăm să citiți: