Cum de a plăti taxe, prin intermediul ONU Internet - opțiuni de plată online

Fluxul rapid al vieții ne obligă să căutăm metode mai rapide pentru a rezolva problemele de rutină. Nu în ultimul rând, în această chestiune ia World Wide Web. În special, astăzi, să plătească impozite, SP pot on-line. Acest lucru va facilita în mare măsură desfășurarea activității sale.dispoziţii generale

Să începem cu faptul că activitatea de afaceri - este o activitate individuală a persoanei care le-a făcut pe propriul risc și are ca scop realizarea de profit.

Acolo, el poate alege unul dintre modurile de impozitare:

 • Sistemul total care trebuie sa atribuit în mod implicit.
 • sistem, în cazul în care puteți alege cheltuielile sub formă de venituri și venituri minus simplificat.
 • Un singur impozit pe venit imputate.
 • impozit agricol unic.
 • Sistemul de brevete de impozitare.

Fiecare mod are propriile taxe. caracteristicile și ordinea plata acestuia. Puteți plăti chiar și cu ușurință taxe prin intermediul IP de Internet.

 • Tax - STS UTII OCHO, PSN;
 • Impozitul pe venitul persoanelor fizice - pentru OCHO;
 • TVA - pentru OCHO. Alte moduri lansat, cu excepția unor cazuri.
 • impozitul pe proprietate;
 • Taxa de transport - în prezența transportului;
 • Contribuțiile la Fondul de pensii și FFOMS pentru ei înșiși;
 • Contribuții pentru angajați.

Cum de a emite documente fiscale prin intermediul internetului

Pentru a efectua această procedură puteți avea din momentul înregistrării de afaceri. Pentru a face acest lucru, puteți descărca de pe diverse site-uri sau forme de documente necesare pentru tine, sau pentru a face informațiile direct online.

De exemplu, Serviciul Fiscal Federal de pe site-ul oficial, vi se va cere să se supună 4 etape:

Pentru toate celelalte site-uri, în special, organizațiile de consultanță site-ul, vi se va solicita să creați documente în format electronic, și cu ei să viziteze organisme publice. Pe ei va fi capabil să completeze declarația și să se pregătească rapoartele necesare.

contabilitate online va ajuta să țină conturi, pentru a calcula taxele, generarea de rapoarte și trimite-l pe Internet, creați un cont de plăți, certificate, facturi, contracte, venituri de înregistrare și cheltuielile, să țină evidențe fără nici aptitudini speciale pentru a plăti impozitele la timp și pentru a primi consultanță de specialitate.

În ceea ce privește problema autenticității și valoarea juridică a documentelor transmise prin intermediul internetului, atunci acest lucru necesită o semnătură electronică. Mulți întreprinzători privați au apreciat deja ușurința de formare și de raportare în format electronic. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți un certificat de semnătură digitală eliberat de o autoritate de certificare de încredere. Această semnătură va identifica persoana care a semnat documentul fiscal electronic.

Cum de a plăti impozitele prin intermediul internetului - opțiuni

Pe aceasta puteți cu ajutorul serviciului de Internet „Plata taxelor persoanelor fizice“ sub formă de documente de plată pentru achitarea taxelor necesare, lovituri sau alte datorii.

Pentru a face acest lucru, du-te în contul personal. În ea puteți vedea obiectul impunerii, găsiți informații despre tarifele pentru impozitele pe sumele plătite. plăți excedentare de informare și datoriile pot fi găsite în aceeași secțiune.Puteți merge, de asemenea, prin intermediul serviciului „plata impozitelor persoanelor fizice.“ Într-o cutie speciala, va trebui să completați numele, numărul TVA, iar numerele de protecție împotriva spam-ului. Apoi, selectați „e-servicii“. Serviciul „Aflați mai multe despre gradul de îndatorare dvs.“ va ajuta pentru a căuta informațiile de care aveți nevoie și să imprimați documentul de plată.

În urma analizei datorii sau taxe de plătit acestora, selectați banca dorită. Pentru a efectua operațiuni bancare necesare, trebuie să fie clientul său, fie un card de plastic sau cont de verificare, precum și fiind înregistrate în sistem on-line. În plus, în conformitate cu procedurile obișnuite de scriere-off de numerar va face plata. De bază, ceea ce ar trebui să acorde atenție este detaliile necesare pentru plata. Le puteți găsi pe site-ul biroului fiscal.

Acest site are o interfata user-friendly. Pentru a afla valoarea datoriei fiscale, trebuie să introduceți un număr de TVA. În continuare, un sistem de plată specială (GISGMP) vă va da plata, care trebuie să fie efectuate. Dacă ați venit deja primire, introduceți codul în câmpul corespunzător al documentului fiscal. În continuare, efectuarea de plăți cu o bancă care ești.

Aceste bănci pe site-ul său oferă, de asemenea, un serviciu prin care puteți plăti orice taxe on-line. Pentru a începe, trebuie să vă creați un cont pe site-ul oficial al Băncii de Economii în fila „Contul meu“. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un identificator de utilizator sau parola. Acesta poate fi obținut în mai multe moduri:

 • contacta banca;
 • utiliza serviciile mobile Bank;
 • cu ajutorul ATM-uri

După înregistrarea cu succes, folosind datele de identificare primite și parola, veți fi direcționat pentru a kabinet.Tam personale poate administra în condiții de siguranță finanțele lor, în special, să plătească impozite on-line.

Utilizați sistemul bancar on-line în România este foarte confortabil și, în ciuda diferite disponibile pentru fiecare client. Cea mai importantă problemă pe care o rezolvă - se economisește timp. Sunteți de acord că acest lucru este important! Prin accesarea contului personal de pe pagina băncii, vă veți găsi într-o cameră virtuală, în cazul în care aveți totul la îndemână, funcționează numai pentru tine și ceasul.

Riscurile asociate cu utilizarea de plata online a taxelor

Singurul factor care oprește utilizarea de afaceri a băncii pe internet - este de securitate. Frauda se întâmplă în acest domeniu. Băncile încearcă să ia măsurile necesare: pentru a confirma plăți mesaje SMS instant, introducerea îmbunătățită criptare SSL, necesită utilizarea semnăturii digitale electronice.

Amintiți-vă următoarele reguli:

 • Efectuați toate operațiunile de pe site-urile oficiale ale instituțiilor bancare selectate tine. Acum este foarte frecvente astfel de tip de fraudă ca „phishing“. Când este site-ul ilegal ca un sistem masquerades de plată sau o bancă. Veți primi o scrisoare că respectivul cont este blocat și dacă efectuați anumite instrucțiuni, în cele din urmă să apară fereastra familiară pentru introducerea numelui de utilizator și parola, prin care escrocii obține datele ca datele de utilizator.
 • Datele dvs. pașaport nu va cere să intre pe site-ul sau de a confirma o operație.
 • Nu introduceți parola cu care vă conectați la pagina băncii dvs. pentru a anula operațiunea bancară.
 • Apel înapoi într-un call-center, în cazul în care banca te-a trimis un SMS cu o indicație de a comunica numele de utilizator sau parola. Cel mai probabil, este escroci.
 • Chiar dacă apelați banca și a introdus un angajat, nu împărtășesc numele de utilizator și parola. Terminarea apelului și apelul înapoi la managerul băncii, dacă este necesar.
 • Setați, de asemenea, pe software-ul antivirus de calculator, pe care îl va salva de viruși dăunătoare, troieni și a altor dăunători.

Orice idee de afaceri necesită o realizare nu numai materiale, ci și juridice. S-ar părea că totul este simplu: astăzi, SP poate înregistra fiecare cetățean adult al Federației Ruse. În practică, apar multe întrebări. Ce este NACE? Cum să elaboreze documentele de înregistrare? Dacă să încredere în înregistrarea personalului medical? În ...

 • Cum de a plăti taxe, prin intermediul ONU Internet - opțiuni de plată online

  Interacțiunea cu autoritățile publice în ceea ce privește raportarea - cea mai importantă întrebare de a face orice afacere (in special pentru cei care doresc să doarmă liniștit 🙂). Până în prezent, mulți se întreabă despre necesitatea de a transfera informații autorităților fiscale la deschiderea unui cont curent (în special, SP) ....