Cum de a purta o broșă

Cum de a purta o broșă

Brosa a fost întotdeauna considerată un decor popular și actuale. Pentru brosa decorare a fost într-adevăr necesară pentru a purta o broșă corect.Broșă implică o varietate de opțiuni de utilizare a acestuia. Puteți să-l purta pe fiecare parte a pieptului, puteți, de asemenea, atașați-l la rever pe buzunar sau pe colțul bluze guler sau rochii. Broșe purtat pe rochiile de umăr sau pulovere fără guler. În plus față de aceste opțiuni, o broșă poate fixa, de asemenea, colțuri ale batistă, jacheta rafturi sau fixați o eșarfă. Puteți decora cu o brosa cel mai jos punct de decolteu, păr, pălărie sau o geantă. Broșă ar arata bine pe un buzunar de blugi și fuste centura.

Acest accesoriu poate fi decorat cu fular tricotate de culoare solidă sau un pulover. Când cardigan pulover sau are deja un model de culori strălucitoare, în acest caz, brosa devine de prisos. Bluză sau o rochie, având ca catarame sau butoane colorate lucioase, de asemenea, nu sugerează un decor brosa. Broșă nu este necesară în cazul introducerii acestuia pe partea de sus a catarame, PIN-ul trebuie să fie partea.

În tendințele modei actuale nu folosesc broșe de culoare, indiferent de culori costum. rochie broșă și în cazul pantalonilor clasice, în cazul de blugi.

În ultimii ani, devenit foarte populare din broșe tesatura in forma de flori, ele atrag atenția și, astfel, sunt purtate aproape de corp, care ar trebui să se concentreze. În cazul introducerii unei brosa pe umăr, puteți accentua decolteul si o brosa floare prinsă la gât, se lasă să se concentreze pe fata ta.Pe îmbrăcăminte texturata confecționate din țesături naturale foarte bine uite diferite broșe ceramice. Pentru haine, confectionata din tesatura densa, brosa din lemn, foarte potrivite sau o broșă, decorate cu pietre semiprețioase. rochie de mătase implică pinning broșă elegantă.


Orice observații? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

Împărtășește știri cu prietenii

 • Cum de a purta o broșă
  Cum să poarte ponturi femei?
  Este nevoie - este un element frumos si romantic, care merge la femeile în orice vozraste.Segodnya a prezentat o mulțime de modele diferite bereta, care poate fi purtata cu un strat și cu o rochii de seara rafinat. Când aveți seara.
 • Cum de a purta o broșă
  Cum de a alege mănușa dreapta?
  Mănuși - accesoriul perfect pentru perioada de vreme rece. Funcțiile lor includ de multe ori nu numai protecția mâinilor de vânt rece și îngheț, dar, de asemenea, să completeze și să completeze imaginea cheloveka.Dlya mănuși mai frumos de culoare ar trebui.
 • Cum de a purta o broșă
  Cum să poarte brățări?
  Cuvântul „brățară“ în franceză înseamnă „încheietura mâinii“. Purtați brățări ca arheologii spun, a început încă din epoca paleoliticului. Apoi, brățări create din colți de mamut. puteți găsi exponate în muzeu.
 • Cum de a purta o broșă
  Mai multe sfaturi utile în alegerea ochelari de soare
  Vara este în plină desfășurare. Fie că aveți de gând să stați în oraș sau zbura la mare cald, sau alege o stațiune de munte - nu va putea face în nici un caz fără protecție solară ochkov.Seychas ochelari de soare sunt necesare nu numai pentru a proteja ochii.
 • Cum de a purta o broșă
  sport la modă ceasuri pentru femei
  După ce ceasul a fost necesar doar pentru a măsura timpul. Dar, la începutul secolului al XX-lea, ei au devenit mai mult și decorațiuni. Acest lucru sa întâmplat datorită faptului că celebrul ceasornicari din Elveția a început să producă ceasuri pentru.