Cum de a purta un copil nou-născut

Purtați copilul ei, în conformitate cu temperatura mediului ambiant! Multe mame simt că copilul lor este rece și îmbrăcat în tricouri și douăzeci și zece bluze. Copil mai ușor să tolereze o temperatură mai scăzută decât a crescut. Și copiii sunt bolnavi, nu din cauza hipotermie, și datorită faptului că prima vzopreyut. și apoi deposedat de mama lor. Pansamente copilul, imaginează-ți că ai pus pe tine și cum te simți. • Pentru a determina modul în care se simte copilul. Simțiți nasul. Dacă este frig, nasul este rece, în cazul în care este cald - fierbinte în cazul în care caldă și confortabilă - nasul este cald.
 • In primele 10 zile de viață este de preferat să-și încheie scutece cu mâinile de pe cap boneta, purta maiou un copil scutec lui. Desigur, în viitor, este necesar pentru a pune scutece nou-născuți.
 • Cei care nu (sau nu este posibil) au să cumpere scutece, pot face mai multe straturi de tifon, scutece și pantaloni din scutece. Este nevoie de un scutec și o curea de scutec 1 metru lungime și 10 cm lățime. Ori o mare teren de scutec triunghi și pus în ea un mic pătrat de mușama, iar apoi a pus un scutec longitudinal pe el și copilul. Weathertop scutec între picioare, și capetele perebroste scutec prin burtă, care a pus o curea sub palming copilului de pe crucea. Apoi lega capetele centurii în limbi inferioare ale scutecului între picioare, nu de mult de strângere.
 • Scutece absorb urina si fecale, proteja copilul de scutec erupții cutanate și răcire, dacă vă schimbați în mod constant și spălați-le. Dar ele sunt scutece mult mai ieftine si scutece, acestea pot fi făcute din orice cârpă moale de bumbac sau tifon.
 • După 10 zile, copilul poate fi purtat în mod diferit. Acest lucru necesită o vestă cu o tăietură din spate, bluza cu un front fermoar și un lung, greu cu fir în mânere, mâneci, și un scutec sau cursoarele pentru picioare. Mânerele de copil ar trebui să fie liber.
 • Imbracaminte pentru sugari ar trebui să fie, wicking ușor, flexibil bun și respirabilitate. Aceste cerințe au lenjerie, bumbac, crep, batist, flanel, biciclete x / b Jersey. Pe îmbrăcăminte nu ar trebui să fie cicatrici aspre și catarame, volane și volane, și cusături ar trebui să fie pe partea din față.
 • Hainele nu ar trebui să împiedice mișcările, astfel încât vârfurile site-ului nu recomanda cumpararea acesteia la o dată un număr foarte mare. Ca uzură sau o creștere rapidă a copilului, nu poți cumpăra lucrurile necesare.
 • În garderoba unui nou-născut, ar trebui să fie capabil să înceapă (în buc.):
  - veste - 10-15
  - Scutecul (subțire) - 20-25
  - cursoare - 10-15
  - Scutecul (cald, flanelă) - 10-15
  - scutece - 20-25
  - scutece - 5-6
  - Bluză - 4-6
  - Pilotele subțire - 2, o pătură caldă - 1
 • Prin luna garderoba 2-3 rd se va adăuga:
  - cursoare de dimensiuni diferite - 10-15
  - bavete - 3-4
 • acasă (cu o temperatură de 21-23 grade) este necesar subțire c / b haine într-un loc rece (18 grade) - lenjerie costum x / b și șosete în frig (15 grade) - lenjerie x / b, costum de flanel sau tricou cu mâneci lungi și șosete din lână.
 • purta copilul în aer liber este necesar, în funcție de condițiile meteorologice, nu kutaya în mod nejustificat că copilul nu este prea fierbinte. Există la îndemână x / b, lână și amestec de lână articole, scutece și pături, salopeta.
 • Sfaturi Site-ul recomandat în congelare, ploios și vreme vânt nu se întâmplă cu copiii în stradă - copilul nazofaringe nu este puternic răspunde la temperatură scăzută. Și dacă încă ieșit, ei poartă pentru sugari mai cald, dar nu exagera. Un copil nu ar trebui să transpire. În viitor, el poate imbolnavi chiar si atunci cand stropii mici.
 • Sfatul nostru: cumpara un copil tricouri, pulovere și pantaloni de lână și pătură de oaie. lână de oaie absoarbe umiditatea de până la 30% din greutatea proprie și nu există nici o primă la atingere, aproape nu se răcește pielea, păstrarea izolației.


 • <Назад
 • Mai departe>

articole populare

Această întrebare deranjează părinții înainte de naștere. Numele și data nașterii într-un fel indisolubil legată de natura și destinul omului. K

Cum de a crește sân - crede orice altă femeie, cum să facă sânii volum mai mare în timp ce nu mint sub bisturiu chirurgului. Nu există nici o femeie

Această întrebare este foarte important pentru femei. Se crede că femeile văd bărbați, prin intermediul. La urma urmei, în multe momente modul în care este. Cu toate acestea, aproape toate femeile nu înțelege

Cum de a numi numele de valoare copilului numele lui Man, numele de sex feminin Compatibilitate Este vorba despre ceea ce cerem, în primul rând, după ce aflăm, băiatul a fost născut în familie

În acest articol, hai sa vorbim despre cum să lungească picioarele fără intervenție chirurgicală. Unele fete sunt complexe din cauza creșterii sale ridicate, în special evident în clasa de seniori.

copil modul de zi la un an, în funcție de vârsta acestuia variază în funcție de numărul de mese, durata de somn si de veghe. Pentru a evita testarea