Cum de a recupera o parolă uitată pentru ferestre și documente de birou, cip România

Parola pentru Log on Windows este stocat pe computer în formă criptată și o dată ce-l știi. Pentru al reseta, există o cale secretă, informală. Pentru a reseta parola la un document Word va trebui să utilizeze unelte speciale.Pentru a recupera parola la sistem, în primul rând, veți avea nevoie de Windows media de instalare și de acces la un calculator de funcționare. Cum de a crea o unitate, veți învăța de la acest articol „Creați un disc de instalare Windows cu caracteristici utile“ - o procedură pentru versiunile de „Seven“ la „zece“ este aproape identic. Porniți computerul de pe mediul de instalare. Selectați „System Restore | diagnostic | Opțiuni avansate „și apoi“ prompt de comandă. "

Cum de a recupera o parolă uitată pentru ferestre și documente de birou, cip România
Înregistrați DVD-ul de recuperare

Găsiți discul cu Windows dosar; Pentru a face acest lucru, introduceți «c:», apoi faceți clic pe «dir». În cazul în care lista a apărut «Ferestre» linie, selectați unitatea corectă. În cazul în care nu reușește, încercați litera «d:», «e:» etc. Acum, cu următoarea comandă, du-te la System Folder: «CD-ul Windows \ System32».Cum de a recupera o parolă uitată pentru ferestre și documente de birou, cip România
Acum, cu trucul cu funcția „Input Help“, puteți reseta parola

Când vi se solicită să introduceți o parolă, faceți clic în colțul din dreapta jos al pictogramei din mijloc pentru a apela pentru ajutor atunci când introduceți. Vei vedea o linie de comandă. Aici puteți atribui oricărui utilizator din noua parolă. Pentru a face acest lucru, tip:. «Utilizator de net [nume de utilizator] [parolă nouă]“ Închideți linia «Ieșire» intrarea de comandă. Din acel moment, o nouă parolă gata de utilizare.

Hacking fișiere Office protejate

Parole pentru documente Word și Excel sistemul de resurse proprii nu va putea recupera. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de software terță parte, cum ar fi de utilitate Advanced Office Password Recovery de la ElcomSoft (2995 ruble. Site-ul are o versiune de test).

Cum de a recupera o parolă uitată pentru ferestre și documente de birou, cip România
Înainte de a începe hacking Oficiul pentru fișierele brute force, specificați setările pentru a utiliza, de exemplu, au nevoie de capital

În cazul fișierelor stocate în modul de compatibilitate a așa-numita, programul direct de blocare ocolitoare. În alte versiuni utilizate metode de căutare exhaustivă. Dacă vă amintiți unele elemente ale parolei, introduceți-le aici, de asemenea, pentru a reduce timpul jafului.