Cum de a recupera parola de pe site-ul web

Bună ziua dragi cititori.

Așa că am găsit încă o cale pe care am fost mai mult sau mai puțin clare și ușor de realizat, este ceea ce vreau să împărtășesc cu voi astăzi.Pentru a face acest lucru, ar trebui să mergeți la panoul de control al gazdei. Nu este panoul de control de pe site-ul dvs., și anume găzduire. I Hosting - Sprinthost si se pare ca acest lucru (a se vedea imaginile.). Dar cred că despre modul în care toate la fel.

Așa că du-te la panoul de control al dvs. de găzduire. Așa cum ar trebui să introduceți numele de utilizator și parola.

În interiorul panoului de control, selectați fila phpMyAdmin

Cum de a recupera parola de pe site-ul web

Aici este o filă în care puteți selecta site-ul dvs., dacă aveți mai multe site-uri pe un singur hosting este, de obicei, site-ul care se află în fruntea listei, ați fost folosit pentru a, cea de a doua mai târziu, și anume, prioritate în timp.

Cum de a recupera parola de pe site-ul web

Dați clic pe una dintre filele și ați rămas aici este o astfel de listă în care selectați o wp_users linie.Cum de a recupera parola de pe site-ul web

După deschiderea această filă, va fi o linie. Aici selectați pictograma de editare.

Cum de a recupera parola de pe site-ul web

Editare am user_pass linie și din meniul vertical, selectați fila MD5.

Cum de a recupera parola de pe site-ul web

Pe dreapta puteți vedea aveți o linie cu bolboroseală de neînțeles. Aici este ceea ce suntem de editare. Ie șterge faptul că există și scrie parola, pe care avem nevoie. Apoi, faceți clic pe OK. Toate parola schimbat. Adevărul este că va fi afișat din nou păsărească, dar nu este important pentru tine, după cum vă amintiți parola, accesați site-ul dvs. panoul de control, introduceți numele de utilizator și parola.

Cum de a recupera parola de pe site-ul web

Tot la revedere, doresc ca Anul Nou cu probleme care intră site-ul, parolele și hacking rău intenționate nu va mai fi deranjat.

Toate articolele pe blog pot fi găsite aici.

Se răcește și pașii descriși, vă mulțumesc Olga! Poate fi completat pentru a securiza zona de administrator accesul neautorizat, trebuie să vă înregistrați un alt utilizator și să-l dea dreptul, și o ștergere.
În sens general este:
1. Autentificare - orice altceva decât de administrator sau de administrator
2. Parola - nimic, cu excepția parola pe care este deja folosit undeva
3. Prefixul bazei de date - orice, dar wp_ standard de