Cum de a recupera parola pentru ferestre

Sa întâmplat cu tine că nu ai putut aminti parola pentru logare în Windows, și ați uitat să creați o dischetă pentru a reseta? Apoi, citiți următoarele instrucțiuni, care vă oferă consultanță cu privire la modul de a proceda.

Dacă trebuie să reseteze o parolă uitată Windows. puteți merge în mai multe direcții. Dacă aveți o dischetă pentru a reseta parola, parola uitată, nimic catastrofal. resetare a parolei pe disc pot fi create în meniul Conturi utilizator. Deschideți Panoul de control din Windows, faceți clic pe Conturi utilizator și siguranța familiei, / conturi de utilizator în panoul din stânga. Crearea unui disc de resetare a parolei. Acest lucru ar trebui să se facă pe noul computer, cât mai curând posibil. Dacă aveți este creat o dischetă, puteți introduce în unitate. Când încărcați Windows, afișează ecranul de conectare, faceți clic pe Resetare parolă, care va permite accesul la sistem.Cu toate acestea, dacă nu aveți acea unitate, trebuie să resetați parola, încercați acest truc simplu, dar foarte eficient, care utilizează lipirea. (de cinci ori claves de presă

Resetați parola în Windows de la linia de comandă.

1) Porniți computerul utilizând discul de instalare Windows.

2) Așteptați pentru instalare fișierele sunt descărcate, și apoi selectați limba dorită. Apoi, faceți clic pe Următorul.

3) Pe ecranul inițial pentru a instala Windows, faceți clic pe Reparare computer.

4) Selectați sistemul de operare pentru recuperare, și notați litera unității sau partiția pe care este instalat Windows (cel mai probabil acesta va fi litera C: sau D :). Apoi, faceți clic din nou pe Next.5) În lista de instrumente de recuperare, care apare apoi, selectați cel mai mic prompt de comandă.

Acum trebuie să rescrie funcția înjunghiere executabil în linia de comandă. Sticky este un instrument care permite unui singur utilizator să apăsați Shift, Ctrl, Alt, Windows și acest lucru apăsând are același efect ca și în cazul în care utilizatorul continuă să dețină. De obicei, de cinci înjunghierea activat ori la rând prin apăsarea tastei Shift. Acum trebuie să-l prin apăsarea Shift de cinci ori tasta nu este funcția a fost numit lipirea, și linia de comandă.

Instrucțiunile de mai jos se referă la disc, care rulează Windows, C. scrisoare Dacă ați instalat sistemul de operare pe o altă unitate sau partiție, înlocuiți literele cu litera corespunzătoare la alta.

1) La promptul de comandă, tastați copie C: Ferestre System32 sethc.exe C: și apoi apăsați Enter.

2) Apoi, tipul de copiere / YC: Ferestre System32 cmd.exe C: Ferestre System32 sethc.exe și apăsați Enter.

3) Acum, închide fereastra de comandă și reporniți computerul. Apăsați tasta Shift de pe ecranul de conectare de cinci ori. Apoi, va apărea o fereastră de pe linia de comandă.

4) În linia de comandă, setați utilizatorul net. Înlocuiți numele de utilizator șir, și apoi înlocuit cu o nouă parolă.

5) închide fereastra Prompt comandă și conectați-vă cu noua parolă de mai sus.

Pentru a împiedica altui utilizator să utilizeze același truc pentru a reseta parola, puteți următorul pas pentru a restabili funcția de lipire.

1) Urmați aceeași procedură ca și în instrucțiunile de mai sus. Din nou, pornirea sistemului de pe discul de instalare Windows, deschideți instrumentul Restabilire sistem și a alerga linia de comandă.

3) închide fereastra de comandă și reporniți computerul. Dacă de cinci ori la rând este acum apăsată tasta Shift nu va linie de comandă, și din nou lipirea. Instalarea pentru Windows, din nou, se afla undeva într-un loc sigur.