Cum de a redenumi profilul unui utilizator, inclusiv numele folderului - comunitatea Microsoft

Cum de a redenumi profilul unui utilizator, inclusiv numele directorului profilului # 63;

Toate zilele bune! Confruntați cu problema instalării programului, și anume, se impune ca calea către directorul profilului de utilizator sunt doar litere. Am nevoie pentru a schimba numele de utilizator și redenumiți dosarul de profil.Cum pot face ca toate programele vechi pentru a lucra pe?

Istoria încălcărilor

Acest lucru se poate face după cum urmează:

a) .Voydite un alt cont de utilizator cu drepturi de administrator.

b) .Pereimenovanie în cont Windows

Du-te la „Start“, faceți clic dreapta pe „Computer“, selectați „Manage“ pentru a deschide fereastra „Computer Management“, extinde grupurile locale și utilizatorii din panoul din stânga „deschideți folderul“ Users“, faceți clic-dreapta pe contul înregistrarea pe care doriți să-l redenumiți, selectați „redenumi“, tastați numele contului (de exemplu: MyUser), apoi apăsați enter (enter) de pe tastatură Închideți „Computer management“ ..c) contul .Pereimenovanie pentru a afișa atunci când vă conectați la Windows.

d) contul de utilizator .Pereimenovanie folder Windows.

Semnați meniul „Start“, otkroyete „Computer“, otkryote „disc local (C :)“, deschideți folderul „Utilizatori“, faceți clic-dreapta pe utilizatorul pe care doriți să redenumiți un dosar, selectați „Redenumire“, tastați numele contului ( exemplu: MyUser), apoi apăsați Enter (Enter) de pe tastatură.

e) calea .Izmenite la contul de utilizator folderul Windows.

Du-te la „Start“ în „programele și fișierele de căutare“, de tip:

Deschideți stup HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ ProfileList

În lista de foldere S-1-5-21

Asigurați-logout și autentificare pereimenovonnuyu cont, la intrare se va face cont setările și toate datele și setările sunt stocate.

Toți acești pași am făcut personal, totul funcționează, dar, pentru a se asigura dacă va funcționa în cazul dumneavoastră, nu pot. Deci, toți pașii de mai sus faci pe propriul risc.

Acest lucru a ajutat pentru a rezolva problema # 63; Da Nu

Din păcate, acest lucru nu rezolvă problema.

Acest răspuns a ajutat 74 de utilizări.