Cum de a restabili sistemul de operare pe ferestrele laptop Acer Aspire One

Restaurarea sistemului de operare Windows 7 (Vista, XP, windose 8) pe laptop Acer Aspire One poate fi la o stare de funcționare anterioară, sau tot drumul la setările din fabrică.Numai această din urmă opțiune nu se potrivește tuturor, dar numai acer proprietarii de laptop care a cumparat, preîncărcate cu Windows 7 sau altul.

Apoi, un mod special a înregistrat o imagine de recuperare pe o partiție separată pe hard disk - în mod implicit este distrus.


Dacă în mod accidental (nu este conștient) că ceva este greșit prima opțiune este mult mai bună (a doua șterge toate fișierele personale: jocuri, programe, setări).

Prima opțiune este de a restabili sistemul de operare Windows pe laptop acer


Pentru a restaura Ferestre în acer laptop-ul, asigurați-vă că pentru a conecta încărcătorul. Apoi opriți și mai departe.

Când vedeți logo-ul laptop-ul, apăsați două taste (simultan) Alt + F10 (poate fi de mai multe ori).

Rulați utilitarul pentru a restaura «pentru Windows Acer eRecovery Management» (în opțiunea de BIOS Disk-to-Disk (D2D) trebuie să fie activat).


Aici sunt standard la prompt parola: „000000», «AIM1R8», «00000000». Apoi, faceți clic pe linia „restaurarea completă a setărilor din fabrică ale sistemului.“

Oh, aproape am uitat, există, de asemenea, o posibilitate de recuperare cu păstrarea datelor de utilizator.

Cum de a restabili sistemul de operare pe ferestrele laptop Acer Aspire One

După selectarea clic pe butonul „Next“, așteptați pentru backup și restaurare de fișiere.


Pe un netbook Acer, este nevoie de aproximativ 15 minute. Confirmați cu „OK“. Calculatorul va reporni, și începe reinstalarea windose.

Al doilea exemplu de realizare a sistemului de recuperare de pe laptop Acer aspire unul ferestre


Această opțiune de recuperare poate fi utilizat numai în cazul în care laptop-ul este încă în măsură să pornească.

Apoi, puteți începe a restabili setările din fabrică Acer eRecovery Management direct de funcționareși windose sistemului de operare.

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Start“, apoi partea de jos a „Toate programele“ și faceți clic pe «Acer eRecovery Management» linie.

Cum de a restabili sistemul de operare pe ferestrele laptop Acer Aspire One

După aceea, partea stângă, faceți clic pe „Restore“. În continuare, puteți alege să „restaura sistemul de operare și pentru a salva datele de utilizator“, sau fără ele. Toate acțiunile ulterioare sunt similare cu primul exemplu de realizare.


Dacă „lucrarea nu merge“, așa cum a fost scris mai sus, introduceți „BIOS“, iar în tab-ul „Main“, activați «D2D Recovery» opțiune - Starea pus «Enabled».

Imediat după aceea, puteți apăsa F10 și apoi reporniți Alt + F10. Apoi, du-te procesul descris în primul exemplu de realizare. Mult noroc.

Cod de eroare: 0xc000000f indică o problemă tehnică cu hard disk sau registru.
Uneori suntem capabili să boot în modul de siguranță. atunci puteți testa unitatea built-in chkdsk de utilitate.
Dacă nu se poate, puteți verifica prin BIOS sau în Diagnostics secțiunea de a porni de pe LiveCD.
Restaurarea registru poate fi, în cazul în care există un punct de a salva - rollback. Numai dacă portbagajul va eșua într-un mod sigur, rollback necesară de distribuție (discul de instalare). Dar dacă există o distribuție poate pur și simplu să reinstalați windose, în cazul în care aceasta nu înseamnă musca de disc.
O mare parte din ceea ce este scris mai sus, depinde de modelul PC-ului.

Multumesc Frenk.U netbook Acer AO 533-138kk.sdroma net.V BIOS pe toate instruktsii.sistema începe tormozit.reshil otkat.nachinaet face o instalare completă a sistemului de operare și scrie nici un 0x3 ustroystva.sostoyanie (WSRF) .Zahozhu BIOS-ul, discuri de schimbare .ca urmare a unor astfel de zhe.aser eRekoveri pe disk.kuda tozhe.prosit meste.d2d nu a pokazyvaet.mozhet care pomozhet.blagodaren pentru mai devreme.

0x3 - indică faptul că sistemul nu poate găsi discul de recuperare. De ce, nu știu - poate ai șters sau dat peste cap. Dacă nu sdroma, apoi setați windose posibil cu bliț. Încearcă să caute cauzele de frânare. Verificați dacă există viruși (Doctor Web), uita-te la procesele (în Task Manager), face optimizare (multe programe), și așa mai departe, deși nu sunt excluse, și probleme hardware.Frenk, vă mulțumesc pentru sfat bun!
Revenirea la setările din fabrică gestionate pentru a sorta. Abia acum după repornire automată intră în mod continuu eRecovery Management Acer ...
Spune-mi, te rog, că nu am făcut acest lucru. Multumesc anticipat!

Yas astfel nu întâlnite. Iată ce scrie despre alte:

Am înțeles că oamenii au încercat să schimbe cheia sistemului cu, de exemplu, Home Basic la Ultimate, apoi a fost o astfel de situație. Ie se dovedește că sistemul de recuperare a detectat un sistem de fișiere de schimbare calitativă / semnificative și a încercat să pornească o recuperare, care a eșuat, deoarece sistemul a devenit „nou“. În consecință, am intrat într-o buclă infinită ... Ergo, revocați nu este, pentru că nu putem rula sistemul și reconstrui-l, de asemenea, noi nu putem. Deci, există o singură soluție: reinstalați sistemul de distribuție necesară pentru repartiționarea discului. Ie când instalați sistemul este necesar să se efectueze partiția de recuperare. Cazul în avans și non-garanție, se întâmplă ca fierul, în centrul de service vă va restaura sistemul de „acasă“. În cazul în care nu iau imediat măsurile necesare, toate datele disponibile la momentul în care sunt susceptibile de a pierde.
Alternativ, puteți restaura „acasă“ CD-ul de recuperare a sistemului. În ceea ce îmi amintesc, Acer le face întotdeauna la laptop-urile lor.

Se pare că partiția de recuperare a devenit brusc activ și boot-abil.
Va efectua doar o instalare curată a sistemului pentru a finaliza demolarea partiției de recuperare (dacă nezhalko). Puteți utiliza, de asemenea, un utilitar special de boot în spate secțiunea de acoperire.

În BIOS boot poate fi modificat numai dacă, de exemplu, va livra CD-Rom, computerul se va transforma în primul rând de a conduce, iar când a văzut că nu era nimic acolo, să se concentreze pe hard disk, apoi ai ceva a mers prost. Un cuvânt ar fi fost doar o întârziere.
Puteți face altfel. Ar trebui să fie în partea de jos a tastei de activare. Puteți descărca windose originală (a nu fi confundat cu versiunea), exact la fel ca a ta a fost, arde-l pe o unitate de disc sau flash, instalați și activați cheia.
Adevărul este că, există două dezavantaje. Primul - pentru a face să funcționeze trebuie să formatați toate partițiile, care este tot ceea ce trebuie să-și piardă. De trei ori - trebuie să configurați nimic în ceea ce privește drivere de descărcare și multe altele.

Buna ziua! Spune-mi, te rog, ce se întâmplă dacă în timpul procesului de recuperare (prin Alt + F10) urca eroare 0x45d iar acest proces se termină ... Notebook sistem Acer Aspire V3-551G Windows 7 - limită de descărcare înainte de apariția icoane Windows și totul cade! Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră ... Varianta cu securizată de boot toate au fost încercate - 0 rezultate! Demolarea și reinstalarea sistemului nu este, de asemenea, deosebit de mulțumit, pentru că pe laptop în valoare de 1C freaking)

Eroare 0x45d - spune că recuperarea nu este posibilă, și dacă da, ce ajutor poate doar reinstala sau restabili windose începe prin utilizarea CD-ul de instalare, cu toate că nu exclude o eroare de hardware, cum ar fi un hard disk - astfel încât primul lucru pe care trebuie să verificați echipamentul.

Buna ziua! Ar trebui să rândul său, el scrie 8. După automat restabili vosstanovleniya.Probovali poluchilos.Hoteli să nu se întoarcă înapoi la setările din fabrică nu este kak.Vrode întreaga procedură de recuperare este să se încheie, iar apoi, după repornirea computerului de diagnosticare scrie restaura în mod automat calculatorul nu funcționează corect .Ce de a face, vă rugăm să ajute?

Cel mai probabil că nu a reușit lansarea windose. În orice caz, încercați să înceapă în Safe Mode și rostogolească înapoi. Dacă nu reușiți să restaurați pornire va avea nevoie de CD-ul de instalare, care probabil că nu (poate fi descărcat în rețeaua windose, cumpăra DVD și înregistrare). Cu toate acestea având este posibil și windose reinstalați.

În cazul în care laptopul este achiziționat preîncărcate cu windose atunci are aproape întotdeauna o partiție de recuperare. Folosindu-l puteți (în cazul în care în mod intenționat sau neînțelegere ceea ce faci nu este eliminat) pentru a obține un windose curat.

Alt + f10 nu reușesc. Asus logo-ul După doar un ecran negru. 1 dată când porniți tableta în sine a apărut cu restaurarea, a solicitat parola contului, nu-mi amintesc, făcând clic pe Ați uitat parola, apoi un ecran negru și recuperarea ulterioară a download-uri nu oferă. Cum să executați o recuperare?

Nu instalați Windows pentru a descărca TravelMate 5740G schimbat în BIOS să pornească de la un rezultat unitate flash Insamantarea este același lucru este valabil COSV despachetat fișiere pe ecran și atunci când începe să boot în Windows merge pentru a reporni

Este nevoie de îngrijire Bună ziua. W7 pe laptop a fost o dată actualizat la ki W10. A fost nevoie de 4 luni. Am decis să revină din nou W7 Ku, dar zhmakanii ALT + F10 a lovit W10 meniul de recuperare. O partiție ascunsă este în setările din fabrică. Noțiuni de bază în mod constant 10s meniu, am experimentat și unitatea C, pe care se afla la 10 formatnul. Totalul prin apăsarea ALT + F10 se încadrează în meniul de recuperare 10, dar nu se poate recupera. Dilema de modul de a restabili Windu din partiția ascunsă. ACER Aspire 4820 laptop.

Bună ziua, vă rugăm să Prompt: Aser un 10 S1002, atunci când cumpără a fost pentru Windows 8.1, actualizat la 10. sunet lipsă găsit pe internet pe care trebuie să descărcați reporniri de instalare codec Realtek.Posle, apoi ecranul economizor de diagnosticare suplimentare și este afișat pe un ecran albastru
1.Prodolzhit.Vyhod și utilizați Windows 10
2. Depanarea Căutării
a) se readuce computerul la starea inițială
b) Setări avansate
-Restaurare sistem
-Restaurarea imaginii sistemului de
-Recuperare de boot
Etc.
La alineatul 1 economizor Aser, în continuare ecran mai întunecat (este pornit, dar la întuneric). Secțiunea 2 din elementele să nu fie niodin pomogaet.Vozmozhno setat prin intermediul Flash Windu de boot, și dacă da, cum se instalează (original 8.1 sau 10), sau trebuie să descărcați recuvery?
Formulată ca am putut, multumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră!