Cum de a restabili sunetul pe computer

Fiecare se poate acest lucru se întâmplă atunci când porniți computerul, în loc de melodii de obicei, veți auzi doar zgomotul unității de sistem. Sunetul a dispărut de pe calculator! De ce a dispărut de sunet, ce să fac? Rămâne doar la tăcere și tăcere difuzoarele, du-te la Internet și pune întrebarea: „? De ce nu există nici un sunet de pe computerul meu“ sunt cele mai frecvente motive pentru lipsa de sunet, aici sunt luate în considerare pe un computer și cum să le eliminați ..


De ce nu există nici un sunet pe computer?

Motivul pentru lipsa de sunet de pe computer este doar în mediul software sau hardware (cum pentru a afla ce a cauzat problema: un sistem sau o aplicație terță parte). Asta este, se pare că aveți o problemă în setările sistemului sau a programelor sau a componentelor defecte de calculator (difuzoare, o placă de sunet). Aceasta nu depinde de linia sistemului de operare instalat pe computer. Același lucru se poate întâmpla ca și cu Windows XP, și Linux, și chiar și în noul Windows 7 și Windows 8. Chiar dacă este utilizat cu căști și boxe placă audio instalate este cea mai modernă și costisitoare.

Cum de a restabili sunetul?

În primul rând avem nevoie pentru a afla motivul pentru absența sunetului. Aflați o varietate de moduri, dar mai întâi trebuie să încercați cele mai simple.
Deci, pas cu pas de restaurare a sunetului. Fiecare pas luate vă va aduce mai aproape de rezultatul dorit.

1). Încercați să reporniți computerul, există o posibilitate care va apărea sunetul de la început, după o repornire a sistemului de operare. Acest lucru se întâmplă atunci când driverele actualizate pentru placa de sunet.

2). Verificați dacă fișa este introdusă difuzoarele într-o priză de alimentare, în cazul în care nu este introdus. Verificați dacă difuzoarele înșiși sunt conectate la calculator, în cazul în care ștecherul este introdus bine. La detectarea acestor probleme, să le corecteze.

3). Verificați comutatorul de coloană poate fi, acesta este setat la „Off.“. Includeți coloana, activați creșterea volumului. Dacă totul este în regulă, atunci LED-ul ar trebui să fie aprinse pe coloana în cazul în care butonul este setat (disponibil pe modelele de aproape).

Cum de a restabili sunetul pe computer

Coloana trebuie să fie incluse - una dintre ele ar trebui să fie aprins lumina de putere.

4). În panoul de activitate, localizați pictograma difuzor. Nu ar trebui să fie lovit-through. Dacă oprit, trebuie doar să activați sunetul, apăsând „Activează sunet“.

Cum de a restabili sunetul pe computer

Dacă este afișat desktop-ul ca fiind cu handicap. Trebuie să faceți clic pe logo-urile vorbitorului.

5). Acolo, pe bara de activități, verificați difuzoarele la nivel de set, ar putea foarte bine să fie că el este redus la minim sau zero. Dacă da, crește sunetul prin ridicarea cursorul la nivelul dorit.7). Uită-te în Device Manager, nu exista dispozitive necunoscute. Astfel de dispozitive sunt indicate cu un semn de exclamare.

"Manager dispozitiv", după cum urmează: Start -> Panou de control -> Sistem și securitate. Sub „Sistem“, găsiți cuvântul „Device Manager“. Toate dispozitivele afișate trebuie să fie identificate, și anume Nu ar trebui să fie icoana cu un semn de exclamare. Pictograma cu un semn de exclamare indică faptul că dispozitivul nu funcționează corect, trebuie să instalați driverele pentru ea. Dacă această pictogramă apare pe dispozitivul audio, atunci trebuie să-l repara.

Cum de a restabili sunetul pe computer

Motivul pentru lipsa sunetului poate fi găsit în Task Manager.

8). Instalați toate driverele necesare pentru placa de sunet. Procesorul de sunet poate fi montat pe o placă de sunet separat sau să fie integrate în placa de bază. Descărcați driverele necesare pentru placa de sunet de la site-ul producătorului și instalați-le.

9). Încercați să instalați sistemul de a bloca un alt card de sunet, cunoscut la locul de muncă, cum ar fi un alt computer, în cazul în care există un sunet. Puteți cere prieteni. Dacă acțiunile de mai sus vor fi rezolvat problema, va trebui să cumpere o nouă placă de sunet pentru computer.

10). Încercați să utilizați Restaurare sistem, restaura computerul la o stare anterioară a sistemului de operare. „System Restore“ din Windows este de a „Start -> Toate programele -> Accesorii -> Instrumente de sistem -.> System Restore“ S-ar putea ajuta în cazul în care sunetul este lipsă după instalarea unor utilități terțe părți, starea sistemului de restabilire înainte de a instala acest software .

Cum de a restabili sunetul pe computer

11). Rămâne să încercați să reinstalați sistemul de operare. Și în primul rând instala driverele pentru placa de sunet, desigur, după instalarea driverelor pentru placa de baza computerului. Poate că a existat un conflict de hardware. Dacă auzi un sunet, puteți continua să instalați mai multe programe și aplicații.

sunet Abis poate fi momentul cel mai neașteptat. Acest lucru poate fi fie un conflict de software sau de un conflict de hardware.

12). Dacă nici unul dintre cele de mai sus nu funcționează și sunetul pe computer nu este încă disponibil, atunci nu există decât o singură opțiune - este de a vedea un specialist sau de a transporta computerul la un atelier de service.

Înainte de a face ceva atunci când auzi nici un sunet sau rău calitate, amintiți-vă că ați făcut, de exemplu, ieri, atunci când sunetul este încă prezent pe computer. Ce programe suplimentare pe care le-ați instalat? Cu siguranță problema va fi rezolvată dacă eliminați acest program. Sau poate ați eliminat orice fișier dorit de pe computer. Dacă nu ați instalat, încercați descris fix 12-pas de mai sus pentru nici un sunet. Cu siguranță ceva de propus te va ajuta.

Puteți utiliza, de asemenea, secțiunea „Ajutor și suport“ din meniul „Start“.

Cum de a restabili sunetul pe computer

Ajutor și Asistență -> Muzică și sunet poate ajuta pentru a găsi și de a elimina cauza lipsei de sunet.

Dacă sunetul de respirație șuierătoare sau liniște, sau altceva este în neregulă cu el, apoi încercați să utilizați setările de sunet în program. Poate fi bine să adăugați unele efecte la sunetul de redare, astfel încât sunetul este foarte slabă calitate.
În cazul în care sunetul lipsește doar într-un anumit program, vedeți setările pentru acest program. Se întâmplă că, în timpul erorile de instalare a avut loc, și după resetare, apare sunetul.

Nu disperați. Orice problemă poate fi rezolvată. Până în prezent, cumpăra o placă de sunet, nu poți fi sigur că era fantezie, uneori simplu funcționează mult mai bine.