Cum de a schimba utilizatorul de rețea în Windows, lume-x

În timp ce conectat la resursele de rețea, cum ar fi un director partajat pe un server de fișiere sau o rețea corporativă la folderele partajate de pe computerul local, utilizatorii sunt aproape întotdeauna preferă să păstreze numele de utilizator și parola. Acest lucru facilitează foarte mult accesul ulterior la resurse, în special pentru cei care sunt utilizate pentru a scrie parola de pe o bucată de hârtie.Cum de a schimba utilizatorul de rețea în Windows, lume-x

utilizator de rețea Schimbare în Windows

  1. Faceți clic pe "Start", apoi "Run." Sistemul de operare, deoarece Windows 7 și mai sus pentru a rula ferestrele „Run“ oferă o scurtă cheie combinație «Windows + R» (sau așa cum este prezentat mai jos, utilizați de căutare).
    Cum de a schimba utilizatorul de rețea în Windows, lume-x
  2. Echipa de recrut «control userpasswords2» caseta de dialog. Pentru Windows 7 și mai sus, este utilizat suplimentar o comandă prescurtată «netplwiz». După intrarea sa apare o fereastra „Conturi utilizator“, care are tab-ul „Advanced“ și „Utilizatori“. Fereastra oferă utilizatorilor posibilitatea de a atribui diferite niveluri de acces la computer, gestiona parolele salvate și alte opțiuni de securitate locale. Aici puteți activa, de asemenea, opțiunea de conectare în sistem folosind «Ctrl + Alt + Delete» în caz de răsturnare.
    Cum de a schimba utilizatorul de rețea în Windows, lume-x
  3. Du-te la tab-ul „Advanced“, care sunt în căutarea unui buton pe care scrie „Password Management“. După ce ne presare într-un magazin de acreditare, în cazul în care vom găsi și schimba contul corespunzător. Datele dvs., puteți elimina pur și simplu, în acest caz, în funcție de resursele potrivite pentru Windows necesită re-introduceți numele de utilizator și parola.


Console cmdkey utilitate

Windows 7 vă permite să producă o varietate de acțiuni cu numele de utilizator și parolele pentru a gestiona folosind utilitarul consola cmdkey. Dacă aveți nevoie doar pentru a elimina toate parolele care au fost stocate în sistem, în linia de comandă, pur și simplu tastați cmdkey / șterge.

Această comandă are mai multe chei pentru a vedea toate caracteristicile sale ar trebui să formați în linia de comandă cmdkey fără parametri suplimentari.

Cei care se referă rareori la linia de comandă, și care preferă o interfață grafică, se poate ajunge într-un magazin de date de conturi de utilizator din Panoul de control. Pentru a face acest lucru, du-te la „Conturi utilizator“ și apoi selectați „Administrare cont“.

Cum de a schimba utilizatorul de rețea în Windows, lume-x

Spune-i unui prieten: