Cum de a scuti oboseala - sfaturi

ritmul nostru de viață este atât de intensă încât nu ne putem odihni chiar și în timpul zilei. Datorită faptului că nu ne-am relaxa pe deplin, vom începe rapid să se simtă obosit. După ce am vorbit deja despre sindromul oboselii cronice. De data aceasta vrem să vorbim despre cum să ia o oboseală simplu în organism.Cum de a scuti oboseala - sfaturi

Cum de a scuti de repede oboseala


Uneori, în timpul zilei de lucru sau dupa, am fost depășite de o oboseala foarte puternica, din care cauza dureri în tot corpul, care deja nu știu de unde să meargă: picioarele „buzz“, „durere“ mușchi, arme grele pentru a ridica, și în ochii Rez. De aceea, să ne uităm la modul în care puteți elimina WAP oboseala fizica.

Cum de a elimina picioarele obosite

Dacă aveți picioarele obosite, încercați să-și scoată pantofii noastre, mai ales dacă sunteți într-un îngust pantofi cu toc înalt pentru restul piciorului. Pentru a normaliza circulația sângelui în picioare, efectua mai multe exerciții ori degetele picioarelor, contractarea si relaxarea acestora. Apoi, face picioare de rotație mișcare circulară într-una și cealaltă parte.În cazul în care picioarele se spune „Buzz“ și „coace“, acest lucru te va ajuta sa o crema speciala picior cu un efect de răcire. Pentru a freca mișcări de masaj pune crema pe picior, în câteva minute, vă veți simți ușurința în picioare.

Cum de a scuti oboseala - sfaturi

Pentru a scapa de oboseala cu ea - să fie netede, îndreptați în sus, coboară brațele în jos și să se relaxeze. Apoi se agită mâinile, făcând mișcare semicirculară ciucuri încoace și încolo. Pe inhala, ridicați mâinile sus lin pe expiratie picătură-le în jos, și așa mai departe de mai multe ori.

Cum de a scuti oboseala din ochi

Pentru a scapa de oboseala din ochi - clipit. Cel mai adesea supratensiuni globi oculari uscate si pentru a calma tensiunea, ajuta la acest proces. De asemenea, face ca ochii de încărcare: uite în zonă, și apoi în depărtare și așa mai departe de mai multe ori. Asigurați-un alt mic warm-up: uite stânga, dreapta, în sus și în jos - câteva repetiții, apoi trage mental ochii de 8-ku, de asemenea, de mai multe ori. La final doar un pic stai cu ochii închiși.

Cum de a scuti oboseala - sfaturi


Cum de a scuti oboseală după locul de muncă

Relaxați-vă și scuti oboseală ajutor de dormit. Chiar și o jumătate de oră de somn la domiciliu, după locul de muncă, pentru a ajuta la întineri corpului. De regulă, o oră va fi suficientă.

Cea mai bună opțiune pentru a vă relaxa după locul de muncă - să vă întreb un masaj, este o modalitate foarte buna de relaxare.