Cum de a se familiariza pe internet în cazul în care se întâlnesc reale

Cum de a se familiariza pe internet în cazul în care se întâlnesc reale

Intr-un articol anterior v-am spus elementele de bază ale punctelor de umplere în chestionar. mai mult de 5 minute pe cunoștințele de arme, și nu va fi dificil să se întâlnească dreapta pe internet. Acum ne aruncăm o privire mai atentă la fata aceea de a scrie și ce nu mai bine.Nu folosesc niciodată îndepărtarea moduri pikaperskie din mai multe motive:

1. Femeile mature normale nu se mai ciugulesc pe datorie pikaperskie fraze.

Numai fata juvenil, sau orice interesat șabloane de mesaje TP în stilul de „apel de urgență la mine 01 în inima mea focul a început atunci când am văzut AVU, copilul.“ Scrie bine, numai dacă aveți într-adevăr un incendiu la domiciliu și ard deja perna în formă de inimă.

2. Călcare calea unui camion, vă va lăsa în mod inevitabil amprenta asupra viziune asupra lumii și atitudinea lui față de fete, în general.

Dacă reușești acest lucru, ea devine un obicei pentru a trata fetele ca minerit, carne. Da, puteți rezolva temporar problemele lor curente, să îndeplinească cerințele fizice. Dar tu a alerga riscul de o zi se simt pustiirea și singurătate, care nu se poate face nimic, nici unul dintre sheepskins tale extrase. Și după tot ce ai nevoie - aceasta este o fată, care este egal cu tine.

3. Fetele neplăcute pentru a realiza că acestea sunt tratate cu „profesional“.

Aflând că protecția ei naturală de la oameni răi au ocolit folosind universal „deschizatoare“, cu siguranță se adaugă la lista de catea la rece a acestei lumi. Și astfel încât acestea abundă.

Cum de a se familiariza pe internet în cazul în care se întâlnesc reale

Deci, ce este o fată pentru a scrie pe Internet?

După cum am văzut, tipul ar trebui să scrie mai întâi. Nu este necesar să sperăm că veți crea un profil, și vei scrie o mare de fete se răcească. Pentru cei care mi-au scris în primul rând, nu am mai avut nimic altceva decât prietenie. Deși prietenia - este grozav, prea :).

Desigur, puteți scrie un simplu „Bună ziua“. Dar astfel de scrisori ea devine foarte mult. Și chiar dacă ți-a plăcut aspectul ei, acțiunile tale sunt cotate fraza nizko.Pervaya fată de pe Internet ar trebui să fie un pic mai semnificativ.

• Examinați profilul ei, chiar dacă un pic de informații, puteți, de obicei, pentru ceva să se agațe. Mai bine ia nu cantitatea, ci calitatea.

Cu această abordare, veți avea mai puține mesaje fără răspuns. O fată cu care se va întâlni, va mai fi interesat de tine, exact așa cum le faci.

• În fotografiile sale pot fi unele detalii interesante, pe care le puteți observa în primul mesaj.

De exemplu, în cazul în care acesta este într-o postură ridicolă a învăța să patină cu rotile la Centrul Expozițional, este posibil să spunem că este foarte

Cum de a se familiariza pe internet în cazul în care se întâlnesc reale


grațios, chiar și a pierdut echilibrul. Sau întrebați ce poartă-l folosește (opțiuni zaguglit pre)

Nu aveți nevoie să caute lucrurile mici în fundal. Se va suna insultător și prost, dacă ai scrie despre un - o formă de piatră vulgar în fundal, care prezintă Petrosyan. La urma urmei, în prim-plan - totul atât de frumos, cu o manichiura perfecta, într-o rochie, inele si care ar prezenta interesant. Ai nevoie pentru a împinge în afara din părțile direct legate de acesta.

Este același lucru cu fotografii. Dacă vedeți că este în mod clar interesat, haide google.ru și căutați informații despre el. Deci, a crea o conversație interesantă, nu este dificil, iar ea își dă seama că el poate vorbi cu tine despre tot. Și aceasta este o rată de succes de 60%.

Și încă 2 puncte foarte importante:

• Încercați să fie scurtă și concisă, în primul mesaj.

Și creșterea în continuare a volumului de ode lor fata este direct proporțională cu volumul mesajelor sale pentru tine ca răspuns. Prea primul mesaj masiv sperie imediat fata. 2-3 propoziții vor fi mai mult decât suficient.

• scrie corect!

Da, aici sunt în examen pe limba română. Și tu ești norocos, în orice caz, fie că tocmai ați scrie corect, sau că aveți la îndemână o grămadă de servicii pentru corectorul ortografic. De exemplu, aceasta.

De ce nu ar trebui să înceapă cunoștință cu fata:

• pat este oferit în primul mesaj.

În acest fel renunți la profilul tau, iar ea cade imediat în lista neagră. Fetele vin saci întregi, cum ar fi spam. Pentru a-i oferi să cumpere ei pat vechi, de asemenea, mai bine nu.

• Și, în general, pentru a stimula familiaritate imediat.

Ofertele locuiesc cu tine în Butovo împreună (pentru că se tem să meargă singur acasă), chat pe Skype (pentru că speriat acasă singur), sau împreună pentru a da naștere copilului (din aceleași motive) a pus fata într-un șoc cultural. Respectă spațiul personal, și amintiți-vă că fiecare fată într-adevăr - un bastion al purității interioare. Însăși esența nu se permite să meargă cu tine la vânturile din prag.

• Pentru a aranja pentru teatru ei de absurd, sau să joace un joc de „ghici diagnosticul meu“

• Pentru a pune întrebări banale, sau întrebări cu un răspuns evident.

Ea nu a fost interesat să vorbească cu o sută de mii de ori, în cazul în care ea este studiază, de lucru, sau de a face pe acest site. În procesul de comunicare vei primi răspunsuri la aceste întrebări, dar nu este necesar pentru primul mesaj.

În cazul în care să se întâlnească pe Internet?

Aceasta este cea mai normală site-uri matrimoniale, în opinia mea:

Dating.ru - Am început cu acest site. Dintre principalele avantaje - o democrație liberă și creșterea chestionarului. Din anumite motive, acest lucru este în cazul în care am avut cea mai de succes datarea. Multe profiluri false, dar ele sunt ușor de identificat de către infe gol și doar o singură fotografie.

Loveplanet.ru - cel mai popular site de azi. O mulțime de profile, există într-adevăr poate găsi ceva interesant, dacă sapi. Dar, în ultimii ani, din păcate, am început să ceară bani pentru practic orice.

Mamba.ru - resursă bună calitate, aplicații mobile convenabil. Nu se poate merge prost, dacă alegeți numele lui.

Datingstyle.ru - Privind pentru non-formali, direcția în principal gotic. Slab populate, dar trăiesc bine. Principalul avantaj, desigur, publicul - mulți oameni demn de remarcat. Deși el este, de asemenea, un minus.

Love.mail.ru - judecând după statistici, Rambler, este cel mai populat online dating site. Cu toate acestea, am stat pe el pentru mult timp. Am crezut că a fost neclar zaspamlennye chestionare false, dar încă demn de atenție.

În plus față de aceste site-uri există încă multe locuri în cazul în care într-adevăr să se cunoască pe Internet. Dar acestea vor fi suficiente pentru mulți ani de acum încolo. De asemenea, stau pe site-uri matrimoniale toate dintr-o dată - nu se răcească.

Poate că totul pentru ziua de azi. Sperăm că ne-am dat aveți nevoie de idei și inspirație pentru a începe o conversație cu fata de pe Internet. Cel mai important lucru - să respecte femeile, apreciaza ei, iar ei te vor iubi. Fiecare dintre care sa întâlnit un om pe Internet, va fi fericit.

Noroc cu datarea ta. - *

Citiți mai multe informații cu privire la modul de a găsi fata.

Poate v-ar putea interesa: