Cum de a strange bani pentru nunta

dolgiEsli Civilizat planuri ambițioase, dar timpul se scurge, ia de credit. Până în momentul căsătoriei, cei mai mulți oameni tineri au avut experiența de a face cu băncile și a constatat că de împrumut cu interes - este destul de dificil, dar nu fatale. Cu o istorie de credit pozitiv pentru tine într-o chestiune de zile sau chiar ore pentru a aproba cererea, și puteți începe imediat să achiziționeze lucrurile necesare pentru nunta. Cu toate acestea, în acest caz, va începe la viața de familie cu returnarea datoriilor. O parte din suma va fi posibil să se achita imediat după primirea de cadouri în plicuri.Opțiunea pentru ekonomnyhEsli trăiești deja o viață independentă, abilități bugetare nu sunt ferite de partea ta. Notați toate veniturile și cheltuielile majore pentru a înțelege pe care puteți aloca o bază lunară pentru cheltuielile viitoare. Deschide un cont bancar special (depozit aprovizionat), astfel încât nu a existat tentația de a cheltui banii amânată. Bazat pe faptul cât de mult bani vă puteți permite să salvați, pentru a defini termenul depozitului. Ratele dobânzilor sunt mici chiar acum, astfel încât niște bani pe depozit este dificil, dar puteți cel puțin nu pierde bani la inflație.

nagruzkiEsli calendarul rămâne un pic, dar banii nu a fost încă colectate, să ia în funcțiune modelul anterior, cu unele modificări. Decide pentru tine care o parte din venitul lunar pe care sunteți dispus să cheltuiți pe pregătirile pentru nuntă. Descrie toate cheltuielile lunare de bază restaurant, transport, haine și așa mai departe. Încuraja părinții să ajute sau să împrumute lipsesc pentru un anumit număr de elemente de buget cu prietenii. Astfel, va fi capabil să închidă cele mai importante puncte ale bugetului de nunta. Elementele individuale ale vacanță pot fi taxat pentru oaspeții cu care ai o relație apropiată. De exemplu, sora mea nu ar refuza să prezinte la tine ca un cadou pentru tort, iar prietena va lua decorarea sălii, sau crearea de compozitii florale.

La nunta oaspeții invitați se pregătească cadouri pentru tineri casatoriti. De obicei, este ceva ce ai nevoie pentru casa, care este utilă pentru a începe o viață nouă. Foarte bună opțiune luate în considerare, desigur, banii pe care cuplul poate cheltui propria lor alegere. Astfel de cadouri sunt de obicei prezentate la sfârșitul nunții. Colectarea de bani de la persoane la nunta poate părea cuiva ciudat sau chiar nepoliticos. Motive, cu toate acestea, o astfel de decizie poate fi mai multe: lipsa de bani pentru nunta, dorința de a cumpăra ceva înainte de sfârșitul evenimentului, etc.

Cum de a strange bani pentru nunta

Dacă aveți nevoie urgentă de bani, înainte de nuntă, pregăti rude și prieteni buni la această situație. Nu se aplică în acest caz, nu sunt deosebit de aproape de oameni, mai bine, pentru a discuta problemele create într-un cerc apropiat. Dacă explicați-i ce este ai nevoie de bani înainte de nuntă, ei nu ar deranja ajutându-vă. Exprima o alternativă: să le obțineți un cadou în avans, dar nunta in sine va avea loc fără interferențe. Toată lumea înțelege problemele tinerilor în ceea ce privește finanțarea. Nu fiecare cuplu are mijloacele pentru a face un triumf splendid, și de a urca în datorii de dragul nu vrea. Deci, cere niște prieteni apropiați pentru a face un cadou de la nunta - este o opțiune perfect acceptabil.

Găsiți rude îndepărtate și să le știu că va căsătorit în curând. Se întâmplă adesea ca vechile bunicii, care nu pot veni la nunta ta de departe, este încă foarte mult doresc să contribuie la tânăra familie. Un astfel de cadou de la ei, vei fi un ajutor bun, mai ales că aceste salutări de la rude îndepărtate, de obicei, vin în avans.Dacă motivul pentru care aveți nevoie pentru a ridica bani de la invitații la nuntă, nu un deficit de fonduri pentru un banchet, apoi întrebați despre darul va fi mai ușor. Să presupunem că cumperi un apartament, și cu atât mai mare contribuția inițială, cu atât mai bine. Simțiți-vă liber să-l raporteze invitaților, prieteni și cunoștințe. Lăsați-i să contribuie la proprietatea ta va fi o nunta de bun prezent. Și pentru a face un astfel de cadou, puteți cere mai și înainte de nunta, este absolut normal.

Puteți aluzie la prieteni și cunoștințe pe care toți au șutat sec pe un cadou de mare, cum ar fi o luna de miere. O astfel de excursie este achiziționat în avans, aceasta va fi o ocazie de a colecta bani înainte de nuntă.

Într-o astfel de problemă delicată importantă - nu insista. Consultați oamenii politicos și să fie sincer, dar să le decidă pentru ei înșiși dacă acestea sunt în poziția dumneavoastră sau nu intră. Nu este necesar să le oblige să dea darul înainte de nuntă, în cazul în care nu doresc. Și supărat despre ea, de asemenea, nu este necesară, deoarece situația poate fi diferită.

Principalul lucru de reținut: pentru a colecta bani înainte de nunta - aceasta este situația absolut normală. La urma urmei, prietenii și rudele, în orice caz, a vrut să-ți face acest dar, deci ce este diferența atunci când este prezent.

Nunta - este cel puțin un eveniment frumos, dar este foarte supărătoare și costisitoare. Și pentru că recente darurile monetare sunt considerate a fi practic, rațional, confortabil, chiar și la modă. Cu toate acestea, amintiți-vă că darul, ar trebui să fie original și neobișnuit. O opțiune excelentă este un cadou de numerar, creat cu propriile sale mâini.

Cum de a strange bani pentru nunta

copac bani

Pentru a crea un copac bani bancnote esențiale cadou, crenguță de copac, Bandă dublu adezivă, perie, gips, monede și aur vopsea sau argint culori acrilice.

Pe de o creanga cu ajutorul unei benzi adezive note atașate. Apoi se toarnă într-o soluție unică ceașcă gips, care sunt lipite cu bancnote și monede metalice lăstar. Amestecul a fost lăsat timp de o zi la uscarea completă a soluției. După aceea, se taie sticla, îndepărtând tencuiala sta și vopsea cu vopsele acrilice.

„Tort“ în afara banilor

Pentru a crea un tort nevoie de bani proiect de lege, un arc și o panglică de aceeași culoare, clipuri de hârtie, carton subțire, lipici sau pistolul de lipit și banda cu două fețe.

Din carton pentru a fi tăiate la 30 cm diametru cerc de 20 cm și două cercuri cu un diametru de 10 cm. Pentru a ascunde linia de tăiere, cercuri margine okleivayut bandă. De asemenea, din carton taie fâșia de hârtie, a cărui înălțime coincide cu înălțimea de bancnote și o lungime puțin mai mică decât perimetrul fiecărui disc. Benzile sunt apoi pliate și lipite vertical cercurilor de bază care formează niveluri viitoare „tort“.

Ulterior, facturile înfășurată în role și fixate la niveluri cu ajutorul capselor. La final conecta toate nivelurile benzii adezive bilaterale, bandaj panglica decorativa, iar la foarte sus „tort“ bow lipite.

buchet de bani

Nu mai puțin buchete aspectul original de bani. Pentru a produce o astfel de denumire buchet este necesar, dopurile de șampanie sau preforme din spumă de plastic, scobitori, guma pentru bani si flori artificiale, cu o tulpină și frunze.

Pe tubul face o incizie circulară în mai multe straturi pentru fixarea gingii. Această bază de floare. Fiecare proiect de lege de strângere colțuri cu o scobitoare. După aceea, proiectul de lege a pus guma pentru bani, și foarte proiectul de lege pliat în jumătate. Guma este înfășurat pe crestătura de sus pe tub. La fiecare nivel trebuie să fie amplasate pe cele două proiecte de lege.

Când „Bud“, capul de flori artificiale gata este îndepărtat, lăsând doar tulpina și frunze, și în loc să asigure banii.
Dintre aceste flori aduna un buchet de flori, ambalate în hârtie frumos, decora cu arcuri și panglici și prezentate.

Imaginea de bani

De asemenea, populare sunt picturile și panourile de bani. Mare cadru sub sticlă stivuite facturi - aleator sau în conformitate cu o schemă de formare a unui model. În cazul în care notele sunt plasate fără circuite electronice plasate sub semne amuzante care indică ceea ce este cheltuit acești bani.

Din cauza convingerilor populare, mai degrabă dubioase cei mai mulți iubitori de refuz de înregistrare a relației în luna mai. Nesuevernye cupluri în acest moment primesc reduceri si bonusuri din partea de sus, fotografi de nunta și alți artiști.

Timpul - aliatul tău în modul de economisire a bugetului de nunta. Nu strângeți rezervarea serviciilor, în special în sezonul de vârf, atunci când prețurile sunt în creștere rapidă.