Cum de a testa și măsura viteza de internet on-line

Înainte de a începe procedura de testare a lățimii de bandă necesară pentru a ști exact ce tarifare furnizorul de tine conectat. Există cazuri în care o persoană se plânge de lățime de bandă mică, dar se dovedește faptul că, atunci când conectați-l ales cel mai mic și cel mai lent rata. Pentru a face acest lucru, vă sfătuiesc să apelați direct la compania furnizorului și numărul de cont pentru a cere care planul furnizat. Sau găsi documente sunt prelucrate atunci când este conectat, trebuie să existe informația.Dacă ați terminat cu planul tarifar, apoi să începem să înțelegem modul în care diagrama ați organizat și vorbesc un pic despre posibilele cauze ale încetinirii Internetului

Conectarea prin router WiFi

Conectarea direct un calculator

Deci, noi înțelegem cauzele posibile ale lățimii de bandă cade, să trecem acum direct la testarea și măsurarea vitezei de Internet.

Servicii de testare online de viteză la internet

În Internet există mai multe servicii de masurare a vitezei on-line. Nu aici va pentru a vorbi despre fiecare, la fel ca în opinia mea, cel mai bun dintre ei este Speedtest.net și Internet.yandex.ru

Speedtest.net

Cum de a testa și măsura viteza de internet on-line


Este necesar să se aștepte ceva timp înainte de a vedea un informații de bază pentru analiză.

Cum de a testa și măsura viteza de internet on-line

Pe imaginea de mai sus puteți vedea informații cum ar fi:

Ping - acest parametru indică timpul de transmisie de pachete (mână). Această setare nu trebuie să depășească marca de 30 în cazul în care este mai mare decât este deja posibil să se creadă că sunt unic probleme actuale.

Rata de producție - este această informație furnizorii de lider atunci când este conectat.

Rata Baud - acest număr nu este atât de important, dar dacă este foarte mic în raport cu viteza de a obține aici merită luat în considerare. De obicei, la această rată aceasta afectează computerul și, respectiv, a cardului de rețea sau de modul WiFi.

De fapt, aceste informații la linia de măsurare a vitezei de Internet va fi suficient pentru analiza și concluziile corespunzătoare

servicii de testare a vitezei de la Yandex

Cum de a testa și măsura viteza de internet on-line

Cu ajutorul a două servicii consecutive, puteți obține rezultate diferite. Faptul că testul are loc prin intermediul diferitelor servere, care, la rândul lor, afectează precizia de măsurare. Cu toate acestea, aceste date nu ar trebui să fie mult mai diferit.

În cele din urmă, aș dori să spun că pentru a obține cele mai precise informații și înțelegerea care poate reduce lățimea de bandă necesară pentru a efectua verificări la fiecare serviciu de mai multe ori în timp ce încerca să se conecteze un computer direct la cablu, care este inclus în apartament direct printr-un router pe vayfay sau cablu. O astfel de verificare va identifica orice element din rețeaua de domiciliu, cauzand viteze mai mici.