Cum de a vindeca roaderea unghiilor, răspunsuri la întrebările dvs.

Astăzi, aproape toți oamenii într-o stare de tensiune nervoasă rozi unghiile lor. Această activitate, ci mai degrabă obiceiurile dăunătoare, nu a elimina stresul, dar numai vă permite să fie distras de altceva. Apropo, dependența nu este numai adulți, copii musca, de asemenea, unghiile lor, și de la o vârstă fragedă. Și din cauza copiilor ei de plasticitate musca unghiile lor nu numai pe mâini, ci și pe picioare.Cum de a vindeca roaderea unghiilor, răspunsuri la întrebările dvs.
Unghii obiceiul musca vine din copilarie

Determina că copilul mușcă unghiile - nu este dificil. În acest scop, ne uităm cu atenție la vârfurile copilului cuie. În cazul în care acestea nu sunt egale, iar el tăiat la rădăcina unghiei - copilul dumneavoastră a apărut deja un obicei prost. Admonesta el pentru că nu este necesar, nici măcar nu ridică vocea. Pat, desigur, să înțeleagă că acest lucru este rău, pentru că mama sau tata jur. Dar acum oțel el însuși și de a lua mâinile pentru a rupe din gura ta nu ar fi capabil. La urma urmei, ne-am răsfățați-vă obiceiul fără să se mai gândească la asta. Dar când ne găsim în degetele gura din nou, ne dăm seama că ei nu se putea depăși. În mod similar, aceasta va avea un copil.

Unghii-musca - destul de periculos. Și înainte de a avea o dorință de a strica unghiile amintesc ce boli pot fi ridicate cu dependențe. Toată lumea știe că sub unghii se acumulează o mulțime de microbi și bacterii. Iar atunci când atingeți limba unghiei, puteți prinde astfel de infectii care afecteaza tractul gastro-intestinal și, în consecință, cu privire la imunitatea și sănătatea.

Ce se întâmplă dacă ai mesteca pe picioare

Cu murdăria de sub unghii, puteți adăuga în propriul corp și viermi. Și de la ei au deja pentru a scăpa de simplu trucuri, nu de, și sub supravegherea medicilor. Și merită să ne amintim că acest lucru nu este procedura cea mai plăcută. uznayvse.ru Editorial Vă doresc sănătate bună și să fie liber de obiceiuri proaste.

Cum de a opri musca unghiile?

Moduri de a opri tragerea mâinile în gură sunt foarte diferite. Există, de asemenea, sunt destul de eficiente și popular, care s-au dovedit deja în practică.

Vizitați orice farmacie. Există structuri de unghii unghii consolidare incolore sunt prezentate în intervalul. În Farmacie sunt produse care sunt concepute pentru a salva oameni de la un obicei prost de a musca unghiile sale. Este, de fapt, un cui obișnuit, dar cu un gust amar. El doar ajută să se dezvețe obiceiul de a musca unghiile sale. Un astfel de lac special este aplicat pe unghie, și atunci când mâinile încă o dată podnesete la gura ei, se simt amărăciune neplăcut. Deci, puteți picta pentru a picta unghiile și mâinile și picioarele.Cum de a vindeca roaderea unghiilor, răspunsuri la întrebările dvs.
Vei fi rău să mestece unghiile bine ingrijite, atât de des fac manichiura

Cu toate acestea, această metodă nu este crucială. El a reamintit propriile unghiile, nu numai atunci când sunt deja parte otgryzli, și în acest timp, atunci când brațul este doar aspiră la gură. Apropo, lacul are nici un miros neplăcut. El poate merge pe străzi și să conducă viață normală. Cu toate acestea, această metodă va aduce inconveniente considerabile, deci cu este necesar să se utilizeze alte metode de a scăpa de dependență.

Există un alt mod de a scapa de dependenta, utilizarea serviciilor manichiuristă. Astăzi, întrebarea cum să devină frumoase fetițe chinuit destul. Mai multe excursii la frumusețea este suficient pentru a crea o imagine atractivă. Și dacă majoritatea procedurilor sunt necesare numai pentru recurs vizual, este posibil să crească unghiile pentru a scapa de dependenta. Unghiile artificiale sunt mult mai puternice decât naturale. Mușcă va fi mult mai greu. Și, în plus, aproape nimeni nu va dori să strice rodul muncii de meșteri profesioniști și arunca cu banii lor proprii la vânt. Pot exista mai multe ori să se gândească înainte de a începe abnegație să muște unghiile.

Cum se intarca un copil musca unghiile lui?

Dacă sunteți suporter de medicina tradițională, mă îndoiesc că aceste metode nu va reuși, iar lacul poate afecta starea de sănătate a copilului, apoi utilizați un muștar obișnuit pentru a scăpa de un obicei prost. Sale aplică un strat subțire de unghiei. Muștar, desigur, un fel de miros, dar nu va fi vizibilă în viața de zi cu zi. Și gustul de muștar nu este foarte plăcut. Este chiar ajută să scape de roaderea unghiilor dependenta de viata.

Cum să se intarca musca unghiile lui psihologic?

Atunci când o persoană este nervos sau îngrijorat, el cu siguranță trebuie să ia ceva în mână. Acest obiect poate fi orice, de exemplu, un creion. Tot observat, probabil, că mulți oameni în excitare de plecare pentru a ciuguli partea din spate a creion sau un stilou. Este, de asemenea, un fel de un obicei prost, dar nu este la fel de periculoase ca rosul unghiilor, astfel încât să puteți îndrepta atenția spre unghiile, pe celelalte elemente.

În prima etapă, încercați să înlocuiască atingerea buzelor sale unghiilor ating obiectele din apropiere. Acest lucru va ajuta sa scapati de stres unele. Cu toate acestea, în această metodă are capcane sale. Toată lumea știe că totul este bine în moderare. Au existat cazuri în care o persoană care vine la un interviu de angajare sau o întâlnire importantă, sau de a începe căutarea unui stilou cere interlocutorului ei, un coleg sau superioară, și începe să musca involuntar șapca. Comentarii cu siguranță nu, dar impresia este deja neclară, iar cazul este amânată în memorie.

Cum de a vindeca roaderea unghiilor, răspunsuri la întrebările dvs.
Controleaza-te - nu musca unghiile

Găsiți un hobby nu este pentru seara și pentru o perioadă suficient de lungă. Hobby-uri pot ajuta să găsească un scop în viață și să uitați despre obiceiurile proaste. De exemplu, se bucură de un antrenament. După ce se adună în - toate gândurile tale vor fi legate de un joc favorit și timpul încercând să mestece unghiile nu a rămas.

Cum de a dezvăța musca unghiile lui?

Nu este un secret faptul că dorința de a câștiga într-o dispută împinge o persoană la tot felul de lucruri. Cearta cu un prieten sau prietena care în câteva zile nu se va atinge la unghiile. Iar cel care castiga, de exemplu, să plătească pentru masa de prânz sau cină într-o cafenea sau restaurant. Această motivație va duce la ei înșiși și mișcările lor să monitorizeze în mod constant. Apropo, mulți oameni tocmai din cauza disputei ar putea scapa de un obicei prost.