Cum de a vindeca rosul unghiilor

Motivul pentru acest fenomen ar putea fi stresul la domiciliu, la grădiniță, sau stima de sine scazuta. Nemulțumirea cu personalitatea lui provoacă apariția musca însuși. Și când un copil vede muscat, unghiile desfigurată, stima de sine devine chiar mai mici, iar el începe să o facă din nou, cu o răzbunare. Deci, există un cerc vicios. Copii precum și adulți, unghiile mușcătoare, de regulă, nu este crescut de anxietate.Kotuchit unghiilor copil musca: Recomandări

De multe ori, în perioada cuprinsă între 2,5 până la 3,5 ani, când în mijlocul unei crize de trei ani, copilul face parte interdicțiilor nu le place că părinții doresc. Iar motivul nu este de a afecta caracterul copilului, iar copiii de toate vârstele au un sentiment de mândrie și respect de sine. Din cauza acestor doi factori, un copil nu poate fi de acord cu părinții lor, mai ales în cazul în care el a aratat in mod constant ceea ce face rău sau nu este adevărat, și-l ferește să facă acest lucru.

Emoțiile parentale negative față de copil, provocând un val mai mare de protest. Dacă părinții persistă, el va plânge, să râdă, să se complacă, să se ascundă, ci să persevereze pentru a face exact ceea ce părinții nu-l place, atâta timp cât el însuși nu este o deranjez.

Înainte de a decide cum să intarca un copil musca unghiile, trebuie să-l înțeleagă, ceea ce este exact cauza acestui comportament. Și, desigur, părinții trebuie să înceapă cu tine, pentru că situația din casa joacă un rol important în modul în care un copil se simte confortabil. Dacă este posibil, este necesar să se elimine toate cauzele care pot provoca anxietate crescută a copilului.

Apoi, trebuie să acorde o atenție la grădiniță sau la școală, este mai bine pentru a identifica situațiile problematice în care sa dovedit a fi un copil, înainte de a se dezvolta în complexe.Acomodati cu frumusete

Una dintre opțiunile de modul de a intarca musca unghiile - manichiura copii, care este, trebuie să învețe un copil să aibă grijă de unghiile lor să fie frumos, atunci, este puțin probabil că va avea o dorință de a le strica.

Schimbarea obiceiurile proaste pentru buna

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a găsi ceva care va semana cu un proces negativ, dar nu au un impact negativ în același timp. De exemplu, în scopul de a rezolva problema cum să intarca un copil musca unghiile sale, puteți utiliza semințe. În plus, acest produs este util, calmeaza nervii din cauza mișcării monotonă a maxilarului. Asta este, este necesar ca copilul a fost cu floarea-soarelui în mod constant.

  • De îndată ce el vrea să mestece unghiile, persoana care se află lângă el, este să-l porniți semințe gustoase. De-a lungul timpului, copilul va aprecia că nucleoli mici, mult mai gustoasă decât unghiile murdare. Astfel, obiceiul este înlocuit cu un obicei sigur și util.
  • După un timp, pentru a dezvata copilul din semințe, este posibil pentru a comuta atenția la o altă fascinație inocentă, de exemplu, confiat mici.
  • De-a lungul timpului, copilul a pierdut tot obiceiul este ceva pentru a trage în gură.

Creativitatea și activitatea fizică - cel mai bun medicament

Violența și pedeapsa nu poate fi obligat să scape de un obicei prost, este mai bine să folosească schimbarea motivației, care va purta sămânța creatoare. De exemplu, copilul mușcă unghiile atunci când nervos sau când băieții îi intimidează pe stradă, sau în școală, nu în fața unei lecții preferate. În acest caz, cea mai bună opțiune - pentru a trimite copilul la un dans sau la secțiunea de sport. Când trebuie să efectuați pași complexe, sau pentru a respinge un contra-sufla pentru a mesteca unghiile, pur și simplu nu au timp.

exercițiu Mastered nu va consolida doar corpul omulețului, dar ajuta să înțeleagă că conducerea organismului, mult mai plăcut decât guma de propriile unghii. Lăsați pe partea de sus, secțiune și nu va cauza mult entuziasm, dar în timp, copilul însuși ar fi fericit să o facă.

În cazul în care părinții nu doresc sau nu au o astfel de posibilitate, se va potrivi cu orice activitate de creație: desen, broderie, modelat din lut.

Cel mai important, folosind schimbarea de motivație, aveți nevoie pentru a arăta copilul dumneavoastră că pentru a crea ceva nou, neobișnuit, interesant, decât să se angajeze în propriile lor cuie.