Cum face trucuri

Cu siguranță cineva care a fost vreodată impresionat de performanța de magician, capabil de a face un obiect să dispară, apar din senin, sau chiar zbura. Aproape fiecare magician copil asociat cu un iepure dintr-un gol pălărie-cilindru. Oricine a urmărit un magician truc, a vrut să învețe secretele lor și să învețe trucuri chiar simple. În acest articol vă vom spune cum să învețe să facă trucuri magice simple, cu carduri și monede.Regulile de bază ale unui bun magician

  • În nici un caz nu dezvăluie secretul concentrarea. Deci, interesul de vizualizare în trucurile stins repede. Să privitorul fac presupuneri lor despre arta tur de forță, dar nu intră într-o ceartă cu el.
  • Fiecare trebuie pus accent repetat cu atenție. Pentru a face acest lucru, selectați oglinda ca asistentul său. De câteva ori, încercați să arate mă concentra. Dacă nu ați făcut o greșeală, atunci accentul este gata pentru a efectua în public. Asigurați-vă că să ia în considerare cu atenție gesturile și vorbirea lor.
  • Efectuarea de focalizare, nu este necesar pentru a informa publicul cu privire la ceea ce ar trebui să se întâmple în momentul următor. Isteț publicul recunoaște imediat tehnica truc. De aceea nu este recomandat să arate focalizarea de două ori.

trucuri magice cu carti

Referindu-se la mai multe metode de hărți cu focare. Aceste trucuri pot surprinde copii sau prieteni, care au stăpânit-le, fără a părăsi casa ta.

Harta vizualizator ghicitul

Pentru a începe, privitorul trebuie să selecteze orice carte din pachet, memoreze-l și puneți-l înapoi. Un magician după efectuarea unor manipulări trebuie să o găsească. Intregul secret de focalizare este o hartă cheie, situat lângă cardul selectat de către public. Acest card are capacitatea de jongler peep la un moment până când privitorul se întoarce cardul înapoi în mijlocul punții. Harta ar trebui să se uite în sus pete.

Apoi shuffle puntea într-un ascuțit și după amestecare magician în căutarea cămașă, în căutarea unui card de cheie și, prin urmare, este cel care a tras privitorul.Aspectul cardului din aer

Această concentrare necesită dexteritate maximă. este faptul că magicianul publicul vede o mână complet gol, iar apoi face leagăn și este o hartă în mână.

Secretul principal de focalizare este un bun antrenament degete. După toate colțurile de card aripioarelor mai mici intercalarea între index și degetul mijlociu, degetul mic și inelul. Deci, atunci când se îndreptă carte de palmier nu va fi vizibil.

Demonstrează o mână curată, astfel încât partea din spate a cardului fixat de văzut. Apoi, brusc cele patru degete îndoiți spre palmier și degetul mare repara harta de mai sus. Ne îndreptați degetele și să vedem că cardul este încă în mână.

Folosind această tehnică, puteți face smecheria opus cu dispariția cardului. Adevărat de a instrui pentru o astfel de tur de forță ar fi mai greu.

Trucuri cu monede

Moneda - acesta este obiectul care există în buzunarul de aproape toată lumea. Aflați diferite trucuri cu monede este ușor dacă să dedice suficient timp practica.

Moneda într-un pahar

În acest scop, accentul are nevoie de sticlă și fular monede 50x50 cm. Moneda trebuie să fie lipite pe fundul paharului. Într-un pahar, se toarnă apa și o arată publicului. După aceea, se acoperă paharul cu o batistă și apoi îndepărtați brusc batista. Au cineva din public să se uite în pahar. Deci, privitorul poate vedea moneda sub apă, care nu a fost vizibil din lateral.

viguros o monedă

Pentru a focaliza, veți avea nevoie de o sticlă de doi litri și o monedă care corespunde cu diametrul gâtului sticlei. Timp de cinci minute, lăsați sticla în congelator. După ce sticla este îndepărtat, loc pe o deschidere a monedei gât îmbibat în apă. La contactul cu moneda din plastic înghețat va sări.

Lucrul cu un asistent

Pune o monedă pe masă, închizând-o cu o batistă pe partea de sus 30x30 cm. Apoi, aveți nevoie pentru a cere publicul să vină la tine și să verifice monedele sub o batistă. Pune După aceea o batistă de la o parte la alta, astfel încât moneda a fost plecat și publicul, asigurați-vă că este disponibil, ar trebui să fie surprins. Scoate o monedă din viewer său de buzunar, care într-adevăr ar trebui să fie asistent. Asta asistent, care a venit ultimul, pentru a verifica pentru monede, în liniște o ia.

Monedă în centrul batista

Coase împreună două batistă identice, prost la centrul lor o monedă. Să privitorul alege din mai multe monede oferit mâna. Pune o monedă în centrul batista, întins pe masă. Apoi rotiți batista și pune-l pe el gumă, strîngînd locul său în moneda. Start se întinde colțurile batista, astfel încât guma, în cele din urmă a sărit. Moneda nu se încadrează, pentru că atunci când porniți șal ea ajunge la tine în brațul. Esarfa ar trebui să rămână în moneda avans cusute.

Chiar mai interesant