Cum mi-am întâlnit cu mama ta 1

Nu toată lumea este naratorul reușește să fie concis și să rămână în cadrul temei, care este axat pe detalii și povești aferente. Asta e Ted Mosby (Dzhosh Rednor) din seria „Cum mi-am întâlnit cu mama ta“, care a decis în 2030 să spună fiul și fiica ei de familiarizare cu mama lor, monolog intins timp de nouă sezoane, amintindu toate circumstanțele o viață veselă în New York și aventuri Cei mai buni prieteni companiei Marshall (Dzheyson Sigel), Lily (Alyson Hannigan), Barney (Neil Patrick Harris) și Robin (Cobie Smulders).Ted - foarte romantic. El este un arhitect de profesie și vocație, care viseaza de a găsi un suflet pereche, dar de fiecare dată când ceva nu crește împreună. vecinul său pe primul dormitor universitar, iar apoi apartamentul, Marshall nimeni nu sa întâlnit cu excepția Lily, cu care sunt peste cap îndrăgostiți unul de celălalt. Tipul este de a învăța să fie un avocat, de planificare pentru a proteja natura și mediul înconjurător, iar fata de lucru cu copiii, dar se vede ca artist. Împreună, cuplul trece prin diferite etape și ajută Ted în cele din urmă închide nas.Același lucru este angajat și Barney Stinson. Numai în maniera sa obișnuită. Barney - elegant, bogat, misterios și ciudat. excentricitatea lui, nu numai că nu împiedică, ci, de asemenea, ajută la lipici și atrage hoardele de fete. Stinson iubește provocările și provocări, și fiecare truc de succes replenishes lui „Pleybuk“. În plus, judecătorul de costume formale, există o altă carte de reper - „Cod Bro“, iar el nu obosește niciodată citând extrase de acolo.

Acesta din urmă conducând la compania unit cu canalul de cablu Robin Scherbatsky, care a venit să cucerească jurnalismul american în Canada. E frumoasă, vointa puternica si un scop. La un moment dat a fost considerat doar lui Ted, dar apoi recalificat în relațiile de prietenie care beneficiază întreaga comunitate.

Buddies preferă să absențelor seara într-un bar situat sub apartamentul Ted și Marshall, care își are originea cele mai multe dintre aventurile lor. Mosby, spune copiilor despre ei înșiși și de prieteni, face aluzie ocazional la întâlnirea de urgență împreună cu soția sa în viitor, dar acest punct este întârziată în mod constant. Astfel, toate cele aventurile cvintet pozitive continuă, iar pentru ei este posibil pentru a viziona spectacolul „Cum am cunoscut mama ta“ on-line în calitate HD aici.

ALL SEASONS