Cum partajez în Windows 7-10, și o unitate de rețea

Pentru a începe, trebuie să creați un folder pe oricare dintre unitatea și îi conferă o cotă.

Etapa №1. Creați un director partajat

Pentru a crea un folder partajat, creați un folder de pe unitatea C sau D. În exemplu, voi crea un dosar Films si lasa partea eiCreați un dosar Filme (Cum permit accesul în Windows XP / 7/8/10 și o unitate de rețea)

Etapa №2. Dă acces dosar pentru toți

Proprietăți - Acces - Partajarea

Etapa №3. Setarea de partajare extinsă

Acum, a pus o căpușă Deschideți acest folder partajat. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe tab-ul de acces. Setări avansate. bifați (Deschideți această cotă de director), apoi faceți clic pe OK.

Acces - Setări avansate

Deschideți această partajare dosar

Etapa №4. Partajarea în Centrul de rețea și partajareDu-te la Centrul de partajare a rețelei. Pentru a face acest lucru, închirierea butonul din dreapta al mouse-ului pe conexiunea la rețea și selectați Centru rețea și partajare.

Managementul Centru rețea și partajare

Setați setările generale, oaspetele și rețeaua de acasă, la fel ca în imaginea de mai jos

Invitat sau la dispoziția publicului

Odată ce am deschis împărtășirea și cunoaște calculatorul Ip, putem merge deja la dosarul comun

Etapa №6. Verificați partajat de la un alt calculator

Excelent! Partea noastră este aproape setat. Pentru ușor se poate crea o unitate de rețea pe disc nostru comun ar putea fi văzut în discurile partajate.

Pentru a face acest lucru, du-te la My Computer (acest computer) - Map Network Drive - și lipiți calea de dosar. Am deschis accesul dosar la filme, astfel încât calea mea arata ca \ 192.168.1.139filmy

Pentru a regla accesul global Android și Windows, utilizați articol: Cum de a crea o rețea locală (fișiere generale Android și PC)

După cum putem vedea, ajusta cota nu este dificil. Foarte important, expune să citească și să scrie, dacă sunteți sigur că nimeni nu va arunca o pereche de troieni pe unitatea de rețea partajată.