Cum pentru a curăța obiectivul camerei, modul de a crea un site web și să câștige

După ce-am cumpărat un aparat de fotografiat digital sau nafotografirovavshis convenționale suficient, puteți vedea o amprentă digitală aleatoare de pe lentilele camerei. Ridicarea un șervețel și a început cu atenție frecarea și zap la fața locului enervant, nu putem doar pagube, dar, de asemenea, șterge complet stratul protector de pe obiectiv.Ce ar trebui să fac în cazul în care obiectivul camerei este murdar?

Cum pentru a curăța obiectivul camerei, modul de a crea un site web și să câștige
1. În nici un caz nu se poate sufla pe gura. Expirați pe căderea lentilei în picături mici de lichid, care se usucă și se lasă pete aproape invizibile. În acest caz, este necesar să se utilizeze un bec de cauciuc. Se spulberă praful fin și este sută la sută „uscat“.2. Aveți posibilitatea să utilizați o perie mică nu rigidă (veveriță).

3. Puteți lua, de asemenea, o vată uscată și ștergeți ușor ușor. La sfârșitul tratamentelor - sufla departe rămășițele unei pere.

4. În farmacie pentru a cumpăra un lichid pentru a șterge lentilele. Acestea sunt vândute în orice farmacie fără prescripție medicală. Soluția nu doare obiectivul, atunci când ștergerea nu lasă urme și bakteriyJ

5. Dacă ați alunecat o lentilă sau alte grăsimi vegetale, nu este nevoie să te superi. Puteți lua de solvent „Hexan“. El, spre deosebire de solvent convențional nu dizolvă filmul de pe obiectiv, și, prin urmare, perfect potrivit pentru aceste scopuri. In absenta „hexan“, se poate lua proba mai mare benzină și ștergeți ușor semne de murdărie. Nu este necesar să ștergeți obiectivul cu alcool. În unele cazuri, se poate dizolva filmul adeziv de pe obiectiv, și lasă, de asemenea, un divorț. Dar toate la fel este posibil să se șteargă. Plenochka pe obiectiv nu este cel mai important lucru în camera. Și chiar absența sa nu afectează calitatea imaginii.

Deci, să aibă grijă de camerele lor SLR, și să le transporte într-o husă de protecție. În nici un caz nu se deschide poarta de mâinile sale - atunci când este închis, și nu atingeți obiectivul. Apoi, va fi spălate pentru o lungă perioadă de timp)

Nu legate de posturi.