Cum pentru a determina dacă să fie alergic la apă într-un copil - pentru a identifica motivele

Un fapt bine-cunoscut faptul că oamenii, în medie, este format din apă cu 80% și poate trăi fără ea, nu mai mult de 10 zile. Apa familiară și caracteristică indispensabilă a vieții noastre de zi cu zi, și de a face fără utilizarea sa aproape imposibil. Prin urmare, atunci când se confruntă cu un tip rar de alergie în apa de la robinet la copilul ei nou-născut, orice părinte se confruntă cu șoc. Dar, din păcate, se întâmplă, de asemenea, în timpul nostru poate deveni un alergen, care este principala condiție pentru existența tuturor formelor de viață pe pământ - apă.Cauze si simptome

copii de apă Allergy posibile atât externe, cât și interne, adică, pot apărea după baie și după ce a băut, ape de exemplu mărar. Prezența unei astfel de boli la un copil - o mare problemă pentru părinții lui, pentru că chiar și cel mai mic contact cu sursa lui provoacă simptome neplăcute, și este aproape imposibil de evitat.

Backlash Fermoare pentru apa de la robinet, de obicei apare pe fondul unui sistem imunitar slăbit și cauzată în principal de impurități conținute în ea, cum ar fi:

  • clor
  • fluor
  • săruri minerale
  • Acid sulfuric și acid clorhidric
  • Alcalii.

Simptomele alergiilor pot manifesta ca reacții cutanate oriunde pe corp: erupții cutanate, peeling, roșeață, mâncărime și care oferă copiilor un disconfort mare și anxietate. Pentru părinții nu pierde aspectul simptomele bolii, internetul poate vedea o mulțime de imagini diferite.

Cum pentru a determina dacă să fie alergic la apă într-un copil - pentru a identifica motivele

Reacțiile pe conținute în apă, clor poate provoca tuse, care este destul de capabil să crească în astm bronșic. O mulțime de impurități de apă poate cauza funcționarea defectuoasă a tractului gastro-intestinal, cauzand diaree.

După cum a recunoscut improprii pentru apa de la robinet înot

Tratamentul și prevenirea

Dacă sa întâmplat ca copilul răspunde la apa de la robinet apariția simptomelor neplăcute, este necesar în orice mod de a-l proteja de contactul cu ea, folosind pentru băut și baie din fântâni sau apă de izvor. Din păcate, în condițiile vieții urbane, este aproape imposibil, dar pentru a ajuta părinții vin, fierbere filtru de apă și de înaltă calitate, pentru ao curăța. timp de baie pentru copii necesare pentru a reduce la minimum și pentru a preveni contactul cu alergenul nu este mai mult de 2-3 minute.Cum pentru a determina dacă să fie alergic la apă într-un copil - pentru a identifica motivele

Dacă evita simptomele neplăcute, nu a reușit primul ajutor de erupție cutanată și mâncărime, vor fi permise orice copii antihistaminic, în doza corespunzătoare, în interiorul și o cremă sau un unguent este pasivă în buzunarele de iritare. Dar următorul pas de tratament, ar trebui să fie obligatorie referire la medic - alergolog pentru un diagnostic precis, identificarea alergenului și numirea unui tratament adecvat si dieta.

remedii populare pentru îndepărtarea iritare și erupții cutanate la nou-născuți

  • 20 grame de frunze de dafin se toarnă 0,5 litri de apă clocotită, adus la fierbere și se lasa sa stea timp de 5-6 ore. Utilizați bulion ca loțiuni și comprese pe zonele înroșite ale corpului de mai multe ori pe zi.
  • Linguriþã mușețel BREW cană de apă și se fierbe tulpina printr-un tifon, pentru a folosi ca o loțiune, se aplică pe porțiunile afectate ale suspensiei din flori.
  • Băile cu adaos de decoct de Viola tricolor, bine ameliora simptomele de alergii si calmeaza mancarimi ale pielii.

Marea și apă rece

Cum pentru a determina dacă să fie alergic la apă într-un copil - pentru a identifica motivele

Apa rece poate provoca, de asemenea, dezvoltarea de alergie la sugari, astfel încât acestea trebuie să rigidizarea și pregătirile pentru sezonul rece. Deoarece efectul temperaturilor scăzute asupra corpului, poate provoca umflarea în locurile de contact a pielii cu apă, și edem nazofaringian, dureri abdominale, amețeli și gât.

mărar Vodicka

Toată lumea știe o astfel de cale de atac pe scară largă și naturală pentru prevenirea flatulență și sugari colici ca apa de mărar. Ea a adus ușurare pentru milioane de copii și a fost popular cu bunicile noastre, din cauza accesibilității și eficienței acesteia.

Dar, din păcate, în cazuri foarte rare, acizii grași conținuți în fenicul poate declanșa dezvoltarea de alergii la copii, deoarece acestea sunt grele pentru că nu au format până la sfârșitul tractului gastro-intestinal nou-născutului și poate provoca diaree și vărsături. Alergia la mărar apă, de asemenea, manifestată sub formă de dermatită pentru obraji blânde pentru copii, senzația de mâncărime, edemul mucoasei nazofaringian, scurtarea respirației, în acest caz, este necesar să-l abandoneze imediat, înlocuind alte mijloace și să caute sfatul medicului.

In schimb, apa mărar, poate oferi putin sirop o farmacie din semințe de fenicul, care este nici o modalitate mai eficientă de a combate flatulența.

De-a lungul timpului, copilul se dezvolta o alergie la apă, mărar și fenicul în sine, trebuie doar să aștepte un timp, dar până atunci exclude din grudnichka dieta.