Cum pentru a reveni la setările din fabrică pentru laptop Acer Aspire în cazul în care a construit-producătorul programului

Bună ziua admin, nu se poate reveni la setările din fabrică noutbukuAcer Aspire, când activați comanda rapidă ALT + F10 tastatura notebook-uri nu funcționează. doar merge ecran negru. În opțiunea de BIOS-ul este responsabil pentru activarea și dezactivarea setărilor din fabrică Restore - Recuperare D2D este activat (Activat).De asemenea, în sistemul de operare care rulează, executați programul de derulare înapoi la configurația inițială din fabrică de management Acer Recovery

și ea mi-a scris o eroare: „Unele fișiere lipsesc și pot fi găsite pe suportul media de instalare sau de recuperare ..“ Dar nici un operator de transport eu în mod deliberat nu a creat, și nu am. partiții ascunse pe laptop-ul nu este șters. Ce se poate face in situatia mea?

Cum pentru a reveni la setările din fabrică laptop Acer Aspire dacă recuperarea built-realizator de programe Acer Recovery Management nu funcționează

Știm cu toții că în cazul în care sistemul de operare este instalat pe laptop-ul este instabil sau nu este încărcată, trebuie doar să se rostogolească înapoi un laptop la setările din fabrică, iar după 10-15 minute vom primi un brand nou (ca magazin) pentru Windows liber de viruși și alte probleme, dar ce să facă în cazul în care acest lucru este rollback nu funcționează, chiar și capitolele ascunse pe un seif pentru laptop și sunet.

După instalarea unui nou brand (producător) Windows pe un laptop, producătorul folosind un instrument special creează sistemul de operare install.wim fișier imagine și ascunde-l într-o recuperare partiție ascunsă. De asemenea, laptop-ul este echipat cu un program special de software (pe laptop-uri Acer - Acer Recovery Management), care este capabil de a disloca de la un sistem de operare din fabrică install.wim fișier imagine pe disc (C :).

În cazul în care ca urmare a neîndeplinirii de către producător program încorporat de recuperare laptop va fi nefuncțional, atunci trebuie doar să găsească un înlocuitor, pe care o facem în articolul de azi!

Deci, avem un laptop Acer Aspire cu un program de derulare înapoi unbootable pentru Windows 8.1 și rupt la setările „magazin“.

partiții ascunse pe un seif pentru laptop.

Scopul, pentru a ajunge la fișierul de imagine install.wim și extinde fabrica de la Windows 8.1 Disk (C :), în schimb, nu încărcați sistemul.

Prieteni, procedura este foarte simplu și voi explica și arăta pas cu pas.

1. Configurarea unei mașini virtuale sau hard disk virtual, și poate chat-ul pe partiția de hard disk limbă engleză pentru Windows 8,1. Sisteme de operare se poate descărca acest articol. Permiteți-mi să explic de ce!

2. Descărcați programul WinNTSetup3, acesta va înlocui programul de derulare înapoi încorporat în laptop la setările din fabrică.

3. Setați în limba engleză-limbă pentru Windows 8.1 program gratuit AOMEI PE Builder 1.4 GRATUIT și de a crea o unitate USB flash butabil în ea Live CD AOMEI PE Builder, atunci când creați o unitate USB bootabil CD Live AOMEI PE Builder, vom integra în programul WinNTSetup3.

Din păcate, în limba rusă pentru Windows unitate flash 8.1 bootabil USB pentru a crea nu funcționează, dar numai în limba engleză, și am găsit o cale de ieșire din poziția, setat la mașina virtuală un Windows în limba engleză 8.1, apoi setați-l AOMEI PE Builder 1.4 GRATUIT, conectat la o unitate flash de calculator, a creat un virtuale USB auto-filtru și apoi să creați o unitate flash USB bootabil live CD AOMEI PE Builder, apoi mașina virtuală eliminat (toate durat 40 de minute).

Dar nu pot suferi și descărca imediat imaginile noastre gata făcute live CD AOMEI PE Builder. depărtați pe Yandex.Disk, link-uri: CD Live AOMEI PE Builder 64-biți. Live CD AOMEI PE Builder 32 de biți. Selectați imaginea dorită și de a crea de la ea UEFI unitate flash USB de boot în acest mod. și următoarea parte a articolului descrie procesul de instalare a unei mașini virtuale sări, sări la subiect: „încărcat cu nou creat de contact bootabil laptop Acer Aspire unitate USB“.După instalarea Windows 8.1 într-o mașină virtuală VirtualBox. este conectat la un computer desktop și o unitate flash USB în setările VirtualBox la o opțiune unitate flash USB clic pe pictograma cu semnul plus și meniul drop-down, selectați numele unității flash noastre este conectat.

Hit OK. Acum, unitatea noastră flash-ul va fi disponibil în Windows 8.1 este instalat pe o mașină virtuală

Programul este descărcat în arhivă, razarhiviruem-l chiar pe desktop și du-te la site-ul

Hit Descărcare

descărcați și instalați AOMEI PE Builder 1.4.

După instalare rula programul și de a crea o unitate bootabil USB flash, pentru a crea un program de integrare în ea WinNTSetup3.

Selectați fișierele Adăugați

WinNTSetup3 a crea un dosar, apoi faceți clic pe Adăugați un fișier

În Explorer, găsiți folderul cu WinNTSetup de utilitate și alternativ alege fișierele WinNTSetup_x64 și WinNTSetup_x86

După adăugarea fișierelor, selectați Adăugați dosar

Din nou, du-te la WinNTSetup3 dosar și alternativ adăugați foldere Lang și Instrumente

Obținem următoarele. Hit OK.

Cozdaom bootabil unitate flash USB, selectați dispozitivul de pornire element USB și a lovit următor.

Toate datele de pe o unitate flash șters. OK.

Procesul de creare a unui băț.

Încărcat cu contactul nou creat bootabil USB laptop unitate Acer Aspire

În BIOS-ul pentru a dezactiva opțiunea Secure Boot nu este necesară, deoarece avem unitate UEFI flash. Când porniți F12 laptop Hit

și intrați în meniul de pornire, selectați-l în unitatea noastră flash USB.

Se incarca live CD AOMEI PE Builder.

Hit Enter de pe tastatură.

Se încarcă Desktop live CD AOMEI PE Builder, este doar un CD live bazat pe Windows 8.1. Pe desktop, puteți vedea programul integrat dosarul WinNTSetup3.

Hit pe butonul Windows Disk Management

Deschideți Disk Management.

Vedem partiția de recuperare ascunsă cu setările din fabrică pentru laptop (volum 16 GB), aici este un install.wim fișier imagine comprimat cu Windows 8.1.

și veți vedea că această secțiune nu este vizibil în Windows Explorer și nu pot intra în ea.

Asigurați-ascuns Recoveryvidimym partiție de recuperare în Windows Explorer.

Executați linia de comandă ca administrator

și introduceți comanda:

sel vol 4 (4 număr ascuns partiție, poți fi diferit. Am fost determinată de volumul de 16 GB)

Acum, o recuperare partiție de recuperare ascunsă are o literă (F :), este vizibil în Windows Explorer, și poate fi accesat.

Mergem la secțiunea, dar dosarul RecoveryImage necesar cu modul în care fișierul install.wim noi nu vedem,

aveți nevoie pentru a le vedea în opțiunile de dosar pentru a vizualiza fișierele și folderele ascunse. Făcând clic pe mouse-ul din stânga pe View (vizualizare), și a pus un control asupra elementelor de elemente ascunse (ascunse Articole)

și există un RecoveryImage folder ascuns (poate fi numit în diferite moduri, în funcție de producătorul de laptop).

Dacă nu apare fișiere și foldere ascunse, faceți clic pe butonul Vizualizare -> Opțiuni și apoi Schimbare dosar și opțiuni de căutare.

Fila Vizualizare. De asemenea, verificați Afișare ascunse fișierele. Hit Se aplică și apoi pe OK.

Deselectați din Hide fișiere protejate operatingsystem

După aceste acțiuni toate fișierele și folderele ascunse vor fi vizibile în sistem.

Mergem la un RecoveryImage dosar ascuns și a vedea sistemul de operare install.wim comprimat fișier imagine.

De multe ori, producătorul împarte fișierul install.wim în mai multe fișiere mici install.swm (în acest caz, selectați partea de sus).

A fost rândul său, programul WinNTSetup3

Du-te la programul preferat

și rulați fișierul WinNTSetup_x64.exe

În fereastra principală, trebuie să specificați WinNTSetup fișier install.wim localizat pe o partiție (F :) în dosarul RecoveryImage. Noi apăsați Select.

Am găsit fișierul install.wim dirijor, selectați-l cu mouse-ul din stânga și a lovit deschis.

Notă. Uneori, producătorul de laptop împarte install.wim fișier în mai multe fișiere install.swm mai mici. În acest caz, pentru a alege prima.

Selectați partiția pe care se va instala Windows 8.1 încărcător, în cele mai multe cazuri, programul face selectarea automată prima secțiune, sistem rezervat cu fișierele de încărcare a sistemului de operare și marchează cu litera Z.

Putem alege doar discul pe care le razvernom pentru Windows 8.1.

Acest lucru va conduce în mod natural (C :), selectați-l cu mouse-ul și apăsați butonul din stânga Select Folder (de altfel, puteți extinde fabrica pentru Windows 8.1 și o altă secțiune).

Disk (C :) pentru a formata, sau install.wim refuză să se desfășoare.

Noi apăsați pe butonul F.

Faceți clic pe butonul Install.

8.1 pentru Windows este recuperat din imaginea din fabrică.

Procesul este finalizat cu succes. OK.

Reporniți. Ne scoate stick-ul, și boot-eze de laptop hard disk intră imediat în faza finală a instalației sistemului de operare (toate la fel ca în rola normală înapoi la setările din fabrică)

Setările regionale sunt setate automat.

Acceptați acordul de licență

Introduceți numele computerului și următorul

Săriți peste acest pas

Utilizați setările implicite

Noi introduceți numele contului și apăsați Done.