Cum Pentru a spalaturi bec pentru sarcina si afte

Douching musetel la domiciliu este foarte bun pentru candidoza. și să se pregătească o decocție pentru irigare corectă poate fi după cum urmează: două linguri mari mușețel uscat pentru a lua un litru de apa fierbinte. se toarnă apă clocotită, se toarnă într-un recipient emailat mic și apoi se pune pe foc mediu. Când supa fierbe, trebuie răcit la temperatura camerei și apoi se introduce cu atenție în interiorul seringii prin ginecologice. Musetelul spălătură este necesar doar înainte de a merge la culcare, pentru că după această procedură, trebuie să se întindă pentru o vreme.Soda Douching cel mai recomandat pentru afte și pentru concepție. soluția Douching se prepară după cum urmează: Ia-o jumătate de litru de apă caldă, se adaugă sifon lingură mică. apoi se toarnă soluția în seringă ginecologice și introduceți-l în fluxul neat vagin. Cel mai bine este de a efectua procedura dusurile în dimineața sau seara, dar nu și în mijlocul zilei.

Pentru a spalaturi corect „clorhexidină“, nu trebuie să utilizați o seringă bec sau ginecologice. Forma de ambalare a medicamentului va face dusurile și fără aceste elemente, pur și simplu introduceți vârful spray în vagin și se injectează aproximativ zece mililitri de fonduri. După aceea trebuie să ia o poziție orizontală timp de o jumătate de oră, la droguri a avut timp să acționeze.

Pentru preparare douche, care are denumirea „Tsiteal“ se diluează 50 ml de medicament în 500 ml de apă caldă și apoi introduce soluția cu atenție în vagin, după care acesta trebuie clătite curat cu apă caldă. Spalaturi cu acest medicament la domiciliu, puteți în fiecare zi.

Pentru douche corespunzător peroxid de hidrogen, fără a provoca daune organismului, peroxidul trebuie amestecat cu apă fierbinte într-un raport de 1: 3. După aceea, soluția a fost turnată în seringă ginecologică, un capăt al acestuia este introdus în vagin, și apoi soluția irigă peretele vaginal. Durata tratamentului trebuie să fie de cel puțin 10 minute până la de la ea a fost cel puțin un anumit efect.

Douching „miramistinom“ este după cum urmează: vârful flaconului tratat cu apă fierbinte, apoi injectată în vagin timp de cel puțin 5 centimetri, apoi fiola de 3-5 ori necesar pentru a presa, prin care se petrec irigarea peretilor vaginale. Review-uri de femei care spalaturi cu acest medicament, în general, pozitiv. Medicamentul nu provoacă arsuri, inodor și incolor practic. Cu toate acestea, el are contraindicații, prin urmare, spalaturi „Miramistin“ nu este recomandat fără prescripție medicală.Pregătirea corectă a spălătură „Tantum Rosa“ este necesar, astfel încât, dacă ați achiziționat un lichid pentru irigații, nu este necesar de a pre-diluat cu apă. Vârful flaconului este introdus în vagin și prin presiune asupra fluidului flacon irigă peretele vaginal. Dacă ați cumpărat pulberea din dusurile trandafiri la domiciliu, conținutul său trebuie să fie dizolvat în 500 ml de apă caldă, apoi se toarnă soluția într-o pară pentru injectarea și apoi utilizați în alte scopuri. Acest medicament poate chiar spalaturi în rect.

rostopască douche este foarte simplu. Pentru a face acest lucru, să ia 10 grame de rostopască uscată, se toarnă peste un litru de apă caldă și a pus pe foc pentru a aduce perfuzie la fierbere. Când lichidul fierbe, acesta trebuie să îndepărteze de la căldură și se lasă să stea timp de cel puțin trei ore. Apoi, infuzia se toarnă într-o para pentru injectarea vagin si este folosit pentru irigare. Douching rostopască ar trebui să apară nu mai mult de două ori pe zi.

Pentru douche corespunzător preparat „Dekasan“ trebuie încălzit la 50 mililitri de soluție la o temperatură de treizeci și opt de grade, și apoi cu un ventilator pentru a efectua dusurile. Utilizarea medicamentului poate fi de trei ori pe zi. O supradoză de acest medicament nu este posibil. dar asta nu înseamnă că puteți spalaturi „Dekasanom“ la fiecare jumătate de oră.

Spălătură sulfat de cupru nu este recomandată. deoarece există o oportunitate de a câștiga arsuri mucoasa vaginală.

douche corect „Furacilinum“ la domiciliu poate fi după cum urmează: Un comprimat de preparat diluat într-o sută de mililitri de apă fierbinte pentru a da o soluție mică pentru prepararea cafelei pentru dizolvarea tabletei, apoi se toarnă agentul rezultat în seringi ginecologic și folosite în alte scopuri. Conduita dusurile cu „Furatselina“ poate fi nu mai mult de patru zile consecutive.

SDA preparare spălătură necesare, după cum urmează: 500 mililitri de apă caldă este necesar să se dizolve exact 30 picături SDA, după care soluția rezultată pentru a efectua injectarea. ASD spălătură recomandat, de asemenea, atunci când o femeie vrea sa ramana insarcinata.

Cum Pentru a spalaturi bec pentru sarcina si afte

Cum Pentru a douche bec?

Corect sau ginecologice spălătură bec seringă nevoie după cum urmează:

Pentru a începe prepara o soluție adecvată, care trebuie să fie păstrată caldă.

După aceea, ar trebui să meargă la baie, ea baie ar trebui să fie uscat și cald, pentru a fi în măsură să stea pe margine.

Picioarele trebuie să fie diluat în mână, pragul ar trebui să fie unse crema pentru copii vagin.

pere Sfat pentru a fi administrat în vagin ușor, având grijă să nu traumatiza peretele vaginal.

Pentru a douche în mod corespunzător, pere vârful trebuie introdus la o adâncime de aproximativ șapte centimetri. Dacă vă simțiți inconfortabil cu acest lucru, apoi introduceți vârful seringii trebuie ginecologica la o adâncime de cinci centimetri.

Jetul care intră în vagin, nu ar trebui să fie prea puternic, astfel încât să nu se spele bacteriile benefice.

După ce dusurile trebuie să se așeze într-o poziție orizontală, astfel încât soluția a avut timp să se absoarbă.

Ar trebui clarificat faptul că spălătură în timpul sarcinii nu poate fi, deoarece poate provoca efecte negative nu numai corpul unei femei gravide, care este deja slăbit, dar încă un copil.

Cum Pentru a spalaturi bec pentru sarcina si afte