Cum pot face masticul corect pentru tort

Desigur, orice decor importantă și cea mai izbitoare a mesei festive este un tort pe care, indiferent de nunta sau de ziua de nastere este una dintre persoanele care acționează principalele evenimente.Probabil s-au confruntat în mod repetat cu astfel de prăjituri, ele sunt în aparență seamănă cu munca reală de artă: contururile moi, suprafață perfect netedă, și figurine si decoratiuni care împodobea aceste frumuseti dulci pot fi ușor confundat cu realul, deoarece acestea sunt foarte aproape la omologii lor din lumea reală!

Cum pot face masticul corect pentru tort

Există chiar unele cazuri, că este un păcat acolo, astfel încât acestea sunt neobișnuite și realiste în executarea sa. Acest efect maestru culinar este realizat folosind mastic, acest material se descurcă cu sarcina de a decora prăjituri și alte produse alimentare.

Pentru cei care, pentru prima dată întâlnit un astfel de mod de a decora propriile lor ochi, probabil, greu de ghicit cum totul făcut, majoritatea gospodine și cred că a decora tortul cu mastic poate doar de către profesioniști cu experiență.

O parte a adevărului în acest sens, astfel încât să obțineți cu adevărat o creație frumoasă, experiența și practica sunt esențiale, dar un bucătar de patiserie profesionale pentru ca acesta să fie în întregime opțională. După ce a lucrat de câteva ori, îți dai seama că asta și apoi sigur va multumi pe cei dragi desert neobișnuit, lucrul cel mai important în acest caz, ca și în multe altele, această dorință!

Mastic pentru decorarea produselor de cofetărie este împărțit în două tipuri principale - una care este preparat pe cont propriu la domiciliu, și unul care este fabricat în producția.

Desigur, la domiciliu, puteți face întotdeauna o pasta, care este necesar pentru tine, dar acasă și industria nu este foarte diferită în aroma.

Cum pot face masticul corect pentru tort

Dar gospodinele reale nu sunt în căutarea de modalități simple, așa că v-am pregătit o colecție cuprinzătoare de sfaturi, care explică modul în care puteți face un tort pastă sau alte produse de cofetărie cu propriile lor mâini.

Ce este masticul?

Această combinație surprinzătoare a mai multor ingrediente și este o masă plastică vâscoasă, care este chiar mai ușor seamănă cu argilă sau aluat rigid.

Cum pot face masticul corect pentru tort

De fapt, din chit corect pregătit și frământate este ușor de sculpta diverse figuri și modele, nu se lipește de mâini și ușor la diverse forme.

Pentru a obține astfel de mai multe ori o consistenta necesare pentru a încerca diferite rețete, pentru că, se pare, mastic este diverse forme, care este mai ușor de manipulat, în funcție de aceste sau alte condiții.

Apropo, mastic finit poate fi ușor de depozitat pentru ceva timp. Acest lucru este necesar, în cazurile în care un produs sau exces de materiale sunt, de exemplu, v-ați decis în avans pentru a se pregăti pentru orice eveniment.

Așa că este păstrată în forma corectă, pasta trebuie să fie ambalate în folie de plastic, și apoi trecerea într-un recipient de plastic cu capac, astfel încât să-l trimită în congelator, în cazul în care s-ar putea minți cu ușurință aproximativ două până la trei luni.Apropo, dacă vă decideți pentru a decora tortul cu unele figuri de mastic, atunci problema trebuie abordată în prealabil, trebuie să se întindă și să adormi cel puțin câteva săptămâni înainte ca acestea au fost stabilite pe un tort, astfel încât să puteți evita orice fel de deformări și distorsiuni.

Cum pot face masticul corect pentru tort

Dacă învățați cum să lucrați cu un astfel de material, atunci tortul va multumi pe altii incredibil de frumoase figurine si decoratiuni: flori, panglici, inimi, bărbați, papuceii sau tsiferki, scrisori - nu e tot ce se poate face din mastic.

După cum ați dat seama, probabil, decorarea de prăjituri folosind aceste tehnici - este o artă care necesită imaginație și dorința rapidă, numai în astfel de condiții, puteți obține creația originală.

Cum pot face masticul corect pentru tort

Pentru a putea lucra cu mastic necesită șabloane speciale sau de tăiere, care vă va ajuta în a face figurine. În plus, pentru orice preparat prescripție de mastic aveți nevoie de o suprafață plană (o placă de lemn sau de masă uscată), un știft de rulare, un conducător, un cuțit rotund, folie alimentară și culoare panglică.

Cum pot face masticul corect pentru tort

Referindu-se la exemplul unei astfel de lucru, puteți observa imediat culorile bogate și culori strălucitoare, datorită care au generat astfel de imagini incredibile. Cum se face?

Cum pot face masticul corect pentru tort

Noi spunem, de exemplu, suc de sfeclă roșie, care va pata rosie pasta, suc de spanac - suc verde și morcov - portocaliu. Desigur, culorile nu vor produce un astfel de bogat, dar absolut naturale.

Coloranți a adăugat în mod corect în timpul preparării masticuri, decât o mulțime de-a gata, dar dacă sa întâmplat deja, amintiți-vă că mai întâi de forme de mastic o minge mică, care este o ușoară adâncitură. Se picură câteva picături de culoare și se amestecă cu grijă pasă noastră.

Cum pot face masticul corect pentru tort

Cum se prepară o pastă de zahăr, bezele sau bezea?

Se crede că cel mai simplu mod de a prepara o pasta din bezea sau nalba mare, dar pentru cei care nu știu ce o bezea - ​​un mic bomboane marshmallow cu textură ațoasă, de multe ori produse în ambalaje mici sau vândute în vrac sub formă de viermi, maxilare vampir și alte figuri.

Mastic din bezea

 • souffle masticatory (bezea) - 50 g;
 • zahar pudra - 1-1,5 cești (în funcție de consistența);
 • . Sucul de lamaie - 1 linguriță;

Pentru un început trebuie să organizeze o baie de apă: pune tava pe gaz cu apă, iar la farfuria ei, care va fi convenabil pentru a seta bol cu ​​bucăți de bezea.

Umple-l cu suc de lămâie bomboane și începe să se încălzească castron, nu uitați să se amestecă din când în când. Este important să nu se supraîncălzească sufleu. așteptați până când începe să se topească și să crească ușor în volum. Când l-ați văzut, apoi se îndepărtează de la căldură și castron, dacă doriți să vopsi mastic dvs., adormi sau se toarnă coloranți.

Acum, se amestecă masa topită cu cana ¾ din pulbere, se adaugă treptat, framanta aluatul în paralel, până când veți obține o textură care nu se lipește de mâini, și a devenit netedă. Dacă vă simțiți că stick-uri produs de etanșare pe mâini, se adaugă un pic de zahăr pudră mai mult. Când totul este gata, infasurate in masa de plastic și se îndepărtează o jumătate de oră în frigider.

Mastic din bezea

 • Nalba - 170 g;
 • Creamer - 70-80 g;
 • Zahăr pudră - 300-500 g (cât de mult este absorbit);
 • suc de lamaie - 1 lingura. lingură;
 • Zahăr cu vanilie.

Bezele se năruie în bucăți mici, se toarnă lamaie si de a le trimite în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde (înlocuind baia de aburi).

Acesta ar trebui să primească o masă caldă, pe care le amesteca cu un praf de vanilie, crema uscată și se toarnă în amestec un pic de zahăr pudră, în timp ce în mod constant și cu atenție frămîntă masa. Atinge un amestec similar cu argila, înveliți-l în celofan și trimite-l la o jumătate de oră în frigider.

Câteva sfaturi:

 • Nu uitați că mastic nu poate sta mult timp in aer - se usuca.
 • Alegeți cu grijă de zahăr pudră - ar trebui să fie liber de cristale fine de zahăr, în caz contrar ele vor rupe strat de mastic, atunci când rulare.
 • Acoperiți mastic poate doar prăjituri care sunt acoperite cu un strat exterior de construcții - de cremă ulei, Ganache sau marțipan.