Cum pot recupera rapid - tot ce ai vrut să știi

Mulți tipi nu suferă de exces de greutate, dar din lipsa ei, se plâng că nu reușesc să câștige în greutate. Se spune că mănâncă orice produs alimentar, în orice moment și în orice cantitate, dar creșterea în greutate nu poate. Unii dintre ei au probleme de sănătate care trebuie să fie rezolvate de către un medic, dar marea majoritate consideră că motivul constă în metabolismul rapid (o parte din acesta este cazul), și nu sunt conștienți de originile acestui fenomen.Nu este cantitatea de alimente consumate, și calorii. Tinerii mananca foarte mult, dar nu primesc suficiente calorii. Pentru tipul de a câștiga în greutate, trebuie să urmați unele dintre recomandări și de a schimba stilul lor de viață. Deci, să ne uităm la modul de a recupera un om de repede?

Trebuie să înțelegeți că


Cum pot recupera rapid - tot ce ai vrut să știi

Cauzele subtirimea. Ce împiedică creșterea în greutate.

 • Malnutriția sau săraci;
 • Boli tiroidiene (hipertiroidism);
 • munca pancreasului Încălcare;
 • Deteriorarea glandelor suprarenale;
 • Boli ale tractului gastro-intestinal;
 • Stresul si depresia;
 • Paraziții (viermi intestinali, oxiuri);

  dieta adecvata

  Cum pot recupera rapid - tot ce ai vrut să știi

  În scopul de a obține rapid fată greutate slaba, ea ar trebui să acorde o atenție deosebită la dieta. Amintiți-vă, este mai bine de 5-6 ori pe zi, pentru a mânca cantități mici de alimente decat sa manance la sațietate 2-3. Veți obține cel mai bun efect daca mananci mai des, și nu mai mult.

  Nu trebuie sa bei 20 la suta crema de dimineata pana seara. Lapte, carne, legume cu aportul dreapta nu este mai rău decât a face treaba. Pentru a face acest lucru, trebuie doar nevoie de timp și programul de aprovizionare competent compus.

  Cum de a câștiga în greutate - sfaturi antrenor de fitness

  Cum pot recupera rapid - tot ce ai vrut să știi


  4. Multe fete și femei, care doresc să câștige în greutate rapid, cel mai bun arunca pe o dieta pentru creștere în greutate, uitând cu privire la necesitatea de a exercita. Ca urmare, ele sunt câștigă în greutate, dar în cazul în care - în principal în talie și șolduri, și apoi suferă de faptul că forma lor este frumos - ne amintește de un antrenor de fitness Vladimir Kolobov. Pentru a evita acest dezechilibru și să distribuie armonios noi kilograme pe figura, nevoie de exercițiu. Principalul tip de recrutare musculare (am câștiga musculare, nu de grăsime) ar trebui să fie de încărcare de putere, adică de formare cu gantere, aparate de fitness și un bar. Pentru a dezvolta acest program, sau cel puțin sprijinirea angajării direcția corectă ar trebui să antrenor de fitness, și el, de asemenea, va prezice sarcină dvs. la creșterea în greutate a avut loc fără prejudiciu, precum și alte probleme de sănătate.

  Cum de a obține o mai bună. Daca mananci 3 mese pe zi, se adaugă mese suplimentare, du-te pentru 4-5 mese pe zi, la intervale regulate. culturisti profesioniști pentru a menține greutatea corpului lor sunt hrănite de 7-8 ori pe zi.

  O sursă bună de energie suplimentară, în special pentru practicarea sporturilor, va primi hrana de sport (uglevodnikov, proteine, Gainers). Acesta compensează nu numai pentru țesutul muscular de energie și de reparare a pierdut, dar oferă, de asemenea blocurile de construcție necesare pentru creșterea economică viitoare.

  budinca cremoasă: o reteta cum de a recupera

  Ia 200 g de smântână, 4 linguri. l. făină, 100 g de zahăr. Se amestecă bine.
  Amestecând constant, se fierbe. Se răcește.
  În masa răcită se adaugă 4 gălbenușuri de ou, coajă de lămâie rasă și albuș de ou bătut.
  Se amestecă din nou și se pune într-o formă care unse. Se coace în cuptor la o temperatură moderată de 20 - 30 de minute.

  Cum de a câștiga în greutate regimul de formare fată

  Fără fitness, desigur, nicăieri. La urma urmei, nu doriți să crească pur și simplu o grăsime, și să facă figura ca un întreg mai armonios. Cu toate acestea, unele de formare vă poate înstrăina de scopul.

  „Dacă doriți să câștige în greutate și ușor rotunjite, ar trebui să evite orice exerciții de aerobic. lecții de dans bodikombat, jogging - ei te vor usca perfect, - spune Elena Palaguta. "Clasa Zhitnyaya World" instructor de fitness. - numai înot în „Eu fac baie“, dar nu lecții serioase cu un instructor ".

  ar trebui să urmeze un regim alimentar pentru creștere în greutate eficientă - masă ar trebui să fie de cel puțin 3-4 ori pe zi. Nu rata micul dejun consistent, cină cu mai multe cursuri și o cină copioasă. Serviți alimentul să fie mare. De regulă, femeile sunt subponderali in mod traditional mananci portii mici, pentru creșterea în greutate trebuie să se schimbe obiceiurile, să învețe să mănânce mult.

  obiceiurile dăunătoare

  • Simțiți-vă liber să se înscrie la sala de sport, deoarece greutatea este crescut nu numai prin dieta adecvata. Ea apare din cauza kilograme de sport set relevant din cauza unei creșteri a masei musculare. Dar nu lăsa să meargă: este mai bine să se adreseze cu problema unui antrenor cu experiență, care va ajuta la selectarea exercițiilor compuse dorite.

  Cel mai important lucru de reținut, în orice moment - că procesul de creștere în greutate nu ar trebui să aducă prejudicii.

  Pentru a face acest lucru, mananca dreapta, exercitii fizice, si atunci putem realiza cu succes acest obiectiv.