Cum poți să râzi Femeia, a crescut încrederea în sine

Opțiuni pentru modul în care să râdă Femeia:

Puteți râde de acțiune neașteptată Femeie

Aici este truc care funcționează bine. Fata spune - „știi, băieții sunt foarte mult ca, dar ascunde aproape întotdeauna?“ - Este, desigur, întrebați ce este. Spui că vei arăta. Apoi, ia mâna ei, ai pus palma deschisă pe piept, dar nu prin imbracamintii. Este mai bine dacă există doar un tricou sau cămașă. Țineți câteva secunde și spune cu un zâmbet - „baieti minunat place atunci când fetele ating sanii lor.“ Rezultat - 100% ++ KDespre același efect se realizează prin apucând mâna, a pus la papa și acuzația lui că ea te solicita. Nu va fi nici râs, desigur, dar crearea de umor jucaus bun, pe care le mână pe.

Începe jocul cu ea

Ceva în ochii tăi complicat, din nou unele rahat făcut / până la?

De obicei, această tehnică ridică un zâmbet, și includerea în joc. Apoi, trebuie să înceapă

Femeia poate râde poveste amuzant sau glumă

Dacă aveți ceva timp să vorbești cu o fată și ea știe că nu sunt iad-strang, vă pot spune povestea. Aproximativ 70% dintre fete plimbare de râs cu colici, altii ezita si ohrenevayu. Spune-mi, dacă o fată plină de umor, îndrăzneală.

„Unul dintre visele cele mai ridicole pe care le-am auzit vreodată, un vis de vecinul meu, cu care am fost prieteni în copilărie.“ Acest lucru este important. Este mai bine ca visul nu esti tu)) Apoi, începe să vorbească în prima persoană.Eu visez că mă plimbam pe strada noastră. Și avem o stradă largă. Pe de o parte, o brutărie, iar celelalte case. Și în loc de un fel de obicei în jurul valorii de viță de vie junglă ... ... fierbinte. Mă duc complet gol. Și să ne întâlnim este Sasha (ultimul nume). De asemenea, complet goi. Numai el nu are un membru. Absolut. Mă uit la el, ohrenevayu. Ne apropiem și el îi întinde mâna, ca de obicei, atunci când o face întâlnire. Întind mâna mea, de asemenea, să-l în schimb. Și el, în schimb, să-mi strângă mâna, se ține pe, apucă penisul meu și trage-l pune în sine.

Sunt îngrozit privire la locul unde era penisul meu. Sasha și apucă pentru ea, bine, că este propria lor. Membru. Și încearcă să se detașeze ... Și el nu se dezlipește, și întinse. Am trage, și el tot mai multe intinde (face un gest ca vom alege coarda cu ambele mâini). În cele din urmă, în disperare, am apuca la rădăcina și smulg cu toată puterea lui ...

Ma trezesc dintr-o lovitură la cap. În mâinile am apăsat cablul unei lămpi de masă, iar pe cap gonflează nodul solid ...

Astfel de povești glume, puteți pregăti în cantități mari, folosind site-uri cu glume și povestiri. Este suficient pentru a menține în arsenalul dvs. de vulgar 4-5 și 2-3 nu este povești foarte vulgare, care poate râde fata de a fi fost întotdeauna un instrument pentru a îmbunătăți starea de spirit ei.

4) anecdotelor stocare

Glume, anecdote și de acțiune pentru a râde femeie, locul de muncă numai dacă aveți o stare de relaxare și doar te joci cu ea și de a lua de pe acest distractiv comunicare și tu te-ai distra. Dacă vă confruntați terminatorul și gândul doar în capul meu, „Dumnezeu, ceea ce este acum ea crede“ de a face chip cu mâna pe sânii, atunci eu prezic un răspuns nu este luminos, sau chiar negativă.

Starea ta - asta e tot. Trebuie să înțelegeți că sunteți în stare să facă pe oameni să râdă și să spui lucruri foarte amuzant. Nu trebuie să vă faceți griji, că ea nu poate înțelege gluma. Dacă ea nu a înțeles, apoi ignora doar reacția. În astfel de cazuri, nu-și dă seama că încercați să-i amuze. Încercați o altă metodă.