Cum să ascuți fotografii

Destul de des, imaginile arata destul de neclare. Când te uiți la aceste imagini, nu există nici un sentiment de claritate, ar părea detalii importante unele neclare. Prima întrebare care vine în minte - modul de a îmbunătăți claritatea imaginii. Astăzi, vom încerca să o facem folosind Photoshop noastre preferate.Încercați să crească claritatea imaginii. dar constată că puteți rezolva toate fotografiile. Ați putea solicita în mod rezonabil - de ce sunt eu vă spun despre acest lucru din nou, pentru că pe internet puteți găsi o varietate de lecții și tehnici care pot îmbunătăți claritatea imaginii. Doar eu folosind această tehnică, și este, pentru toată simplitatea ei, dă rezultate foarte bune. În plus, este ușor de reținut, că cel puțin acțiuni și setări. Încercați-vă pentru a schimba claritatea cel puțin o imagine, și vă va aminti ce să facă, și vă veți bucura și de a îmbunătăți claritatea imaginilor rapid.

Pentru a ascuți imagini folosind doar un singur filtru - High Pass. Mulți pur și simplu nu știu despre prezența unui astfel de filtru în Photoshop. Și dacă o fac, de multe ori uita că este ideal este de a crește claritatea. Prin varierea gradului de graniță, schimbați pur și simplu nivelul de claritate. Deci, să vedem modul în care filtrul High Pass este capabil de a crește claritatea imaginii.

Deschideți Photoshop și încărcați-l în imaginea noastră. Puteți pur și simplu glisați și fixați imaginea pe Photoshop sau accesate din meniul File - Deschidere.

Cum să ascuți fotografii

După cum puteți vedea, fotografia este bun, dar nu există nici un sentiment de limite de câmp nu arată în mod clar și părți neclare.

Când deschideți o imagine creează un strat implicit, în care imaginea noastră este. O puteți vedea în paleta Straturi. Acum, avem nevoie pentru a face un duplicat strat, care este altul de același strat cu aceeași imagine. Puteți apăsa o combinație de taste Ctrl + J. strat în sine sau trageți pictograma unui nou strat în straturile panoului.

Cum să ascuți fotografii

Selectați noul strat duplicat, făcând clic pe ea în paleta. Du-te la meniul de filtrare »Altele» High Pass și High Pass deschide setările filtrului.

Cum să ascuți fotografii

În fereastra deschisă a seta valoarea Radius 5.5 pixeli ca și

Cum să ascuți fotografii

Valorile pixelilor de instalare pentru raza nu este constantă, ea variază în funcție de imagine. Dimensiunea imaginii și rezoluția, calitatea imaginii, precum și efectul dorit - acestea sunt principalii factori care pot afecta setarea pentru imagine.

Această imagine are un nivel mic de artefacte și o dimensiune suficient de mare, astfel încât o serie de mică valoare ar fi de ajuns pentru a ascuți. Dacă doriți să creați efectul de pictură sau HDR, atunci ar trebui să crească valoarea razei. Dar chiar dacă ai pus o valoare prea mare, nimic în neregulă cu asta. Puteți ajusta efectul în etapa următoare. Este mai bine să meargă prin experiment bazat pe perceptia.

Odată ce filtrul High Pass a fost aplicat, imaginea este gri și destul de improprii pentru utilizare. Dar, de fapt, aceasta este ceea ce adaugă claritatea stratului de mai jos. Deci, pentru stratul, pe care le-am tratat doar filtru, schimba modul de amestec selectând una din cele trei setări: suprapunere. Lumina moale sau Hard Light.

Am decis să utilizeze Lumina Hard.

Cum să ascuți fotografii


Acum puteți vedea îmbunătățirea în contrast cu originalul.

Cum să ascuți fotografii

Deși diferența este mică, dar putem vedea cum funcționează acest instrument. Dar asta nu e tot, putem folosi acest filtru este mult mai interesant. Dacă vom duplicat stratul tratat cu acest filtru de doua ori, vom vedea o diferență mult mai mare.

Cum să ascuți fotografii

experimente

Poate vă întrebați de ce am duplicat stratul de două ori, mai degrabă decât pur și simplu pentru a crește raza. Problema este cu adevărat greșit, și chiar nu-brainer că, dacă încercați, veți vedea că veți obține un efect foarte diferit.

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Este posibil să observați că imaginea acum există pete și un pic de ceață. In timp ce acest lucru nu este neapărat un lucru rău, dar nu este, dar ceea ce am sperat.

Filtru trece-sus, iar rezultatele sale sunt limitate doar de experimente.

De exemplu, du-te înapoi la pasul patru. Am avut stratul primar. Am duplicat acest strat. Vom aplica un filtru cu o rază mică. Instalați un mod de amestecare a straturilor cum ar fi „Hard Light.“ Apoi am duplicat stratul de două ori. Și ne-a dat o imagine foarte clară.

Dar putem merge chiar mai departe. Dacă vom alege stratul original, care nu a fost modificat, am duplica-l, i se aplică filtrul Hard Light cu o gamă mai mare, și setați modul de amestecare la «Soft Light», vom ajunge în cele din urmă ceva de genul asta.

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

După cum puteți vedea, High Pass Filter este un instrument puternic pentru a crește claritatea imaginilor. Nu uita, de asemenea, că, în plus față de modul de amestecare, puteți ajusta, de asemenea, opacitatea straturilor, care pot afecta, de asemenea rezultatul. Puteți utiliza, de asemenea, masca rapidă și o varietate de alte instrumente de realizare a ceea ce vrei.

Pe aceasta, probabil, mă opresc. Sper că ați găsit acest scurt tutorial util. Până la data viitoare.

Cel mai bun mod de a face bani online este de a lucra la Kwork.

KWORK mod de încredere pentru a face bani prin completarea sarcinilor pentru 500 p.

  • Admitad - venituri de la afiliați
  • 7offers - venituri de la afiliați
  • etxt - câștiguri în vânzarea și cumpărarea de texte
  • TravelPayouts - Câștigurile din vânzarea biletelor de avion
  • Vktarget - câștiguri în VKontakte, Facebook, Instagram, YouTube, Twitter
  • BestChange - Monitorizarea schimbătoare de căldură, în cazul în care plata este de la $ de 0,35 pentru fiecare client

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Cum să ascuți fotografii

Prin citirea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea de fișiere Cookie. În caz contrar, lăsați acest site. Sunt de acord