Cum sa caute un iubit alături de el

Stimați cititori! Hai să vorbim astăzi despre relațiile cu bărbații. Daca esti una dintre acele fete, femeile pot atrage instantaneu atentia masculului peste, atunci, cu siguranță, te consideri norocos. Cu toate că pentru a atrage atenția este jumătate din bătălie, dar cum vă păstrați în căutarea unui iubit alături de el acolo, și chiar o viață, pentru totdeauna este o altă întrebare.Din păcate, multe dintre sex mai echitabile accepta o mare greșeală. De exemplu, după ce au acordat o atenție și a început o relație, relaxați-vă doamnelor, și trebuie să continue să dețină atenția omului asupra lui însuși. Să rămână suficient de interesant pentru cei aleși. Pentru că, dacă după un timp un bărbat găsește o femeie ceva enervant, neatrăgătoare pentru el, o va părăsi, găsindu-se înșelat. Prin urmare, este important să se concentreze dragi pentru tine.

Pentru a face acest lucru, trebuie să știți în ce direcție să se miște. Am scris unele dintre cele mai bune sfaturi, dovedite cu ajutorul pe care le poate avea succes în acest domeniu.

Cum să păstrați tipul în relație, menținând în același timp interesul său este

Încercați să mențină credibilitatea.
În ceea ce privește oamenii de încredere sunt diferite de femei, iar în cazul în care nu mai încredere în ei, ei picătură în curând. Prin urmare, este important să se evite alimentarea fetei un motiv, un tip care a avut îndoieli cu privire la loialitatea sa, interesul pentru ea. Este important să nu exagerați, nu pentru a deveni mieros la persoana sa sau prea „lipicios“ pentru el. De asemenea, este important să se evite aroganță, ca băieții dispar cu ușurință sau instantaneu din viața femeii, atunci când ea se trezește „darul lui Dumnezeu pentru omenire.“

Creați efect reproducător.
Bărbații sunt dispuse astfel încât să se străduiască întotdeauna să realizeze ceva. Ei iubesc concurența. Atunci când un tip este sigur devonka nicăieri pe ea nu merge mai departe, va trăi numai interesele sale, să stea acasă și gatiti-l borș, apoi a redus treptat fundalul emoțional. O astfel de monotonie ucide sentimentele oamenilor, chiar dacă multe dintre ele sunt utile.

Cum sa caute un iubit alături de el

Dar când tânărul își dă seama că fata este de succes, interesul său în ea doar încălzit. De exemplu, are propriile sale interese, așa că nu ar alerga după el un câine, dizolvarea în viața de partenerul ei. Se păstrează un tânăr în formă bună. El își dă seama că fata este rece, iar cu această parte nu vrea să. Deci, încercați să trăiască propria viață, de a face alte lucruri, abținându-se să-și petreacă tot timpul cu un tip. Au propriile lor interese, un hobby pe care le oferi timp, evitând să se dizolve în flăcăi lui.

Deci, vă arată tipul care sunt independente de el și nu în disperare, frica de a pierde-l. Arată că nu este ușor accesibil de la un număr de femei pentru care făcând clic cu degetul suficient ca le place cățelușa wagged coada, ghemuindu-se în fața proprietarului. Fata independentă este întotdeauna interesant. Băieți doresc cu adevărat să fie cu fetele, care stiu merita sa.

Încercați să înțeleagă motivul pentru care a plecat.
Unele fete întreba cum să păstreze tip dacă vrea să plece? Când domnul vrea să plece, trebuie să se găsească ușor în afară de motivul plecării sale. Fără nici o presiune, accese de furie ar întreba de ce a decis să rupă relația, și dacă poate facilita stabilirea lor? De asemenea, este posibil să se încerce să afle, prin intermediul prietenilor și rudelor. Află cauza, a promis să înceapă să lucreze la un fix. Poate că tânărul nu este mulțumit de modul de comunicare, sau comportamentul fetelor obiceiurile rele, pentru a elimina acest lucru, puteți începe să lucrați imediat.

Fii un pic misterios.
Masculine iubește puzzle-uri, mistere, puzzle-uri. Se păstrează întotdeauna interesul unui om care vrea să se destrame, pentru a afla secretul, pentru a ajunge la linia de sosire. De aceea, lăsați tânărul învață treptat despre unele femei „ciudatenii“ mici inofensivi fete ca tipi ca ceva surprinzător. Fetele, evita-te de a face o „carte deschisă“, lectură care devine neinteresant. Să unele lucruri partenerul tau va afla atunci când vine vorba de timp. (Citiți cum să înțeleagă dacă vă place băieți sau nu?)Uită-te la toate 100%.
Deși inteligența, încrederea, simțul umorului, mister - este o fată plus, dar tipul te-a adus pentru prima dată? Aspectul lor, l-ai lovit. Abia mai târziu a învățat de informații, a văzut misterul, un simț al umorului. Acum, dacă sau nu să se relaxeze, pur și simplu pentru că a primit deja atenția?

În plus față de o figură frumoasă ar trebui să fie în continuare interesant ca persoană. Noi doamnelor ar trebui să fie o valoare care poate oferi un tip care doresc să-l țină. Trebuie să fie ceva care tânărul nu a vrut să-și piardă, el a simțit că poate aparține lui. Știi exact ce ea poate si poate arata foarte bine, chiar și fără a recurge la aspectul sexual viclean.

Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

Cum sa caute un iubit alături de el

Evitați fiind „un om într-o fustă.“
Astăzi, femeile nu doresc nimic să cedeze oamenilor. Ei comunica cu sexul masculin din perspectiva oamenilor. De asemenea, ei încearcă să facă propriile lor decizii, cum ar fi responsabilitatea, setați tonul pentru relația. Prin urmare, sexul frumos cu bărbații trebuie să fie, mai presus de toate, femeile dezvăluie feminitatea lor. Pentru că atunci când o femeie vorbind cu un om ca un om cu un om, atunci de oamenii ei percep ca un prieten, același om, numai într-o fustă, dar nu ca o femeie a inimii.

Pentru un exercițiu deosebit de dificil orice sentimente romantice. Pentru a păstra un om avea nevoie sa se concentreze pe sine ca o femeie. Puteți face acest comportament, tonul vocii, limbajul corpului. De îndată ce doamna începe să fie slab ca o femeie, dragut, frumos, care arată că oamenii care au nevoie de protecție și de sprijin, atunci omul nu vrea să arunce o doamnă. Pentru că a fost inițial pus pe necesitatea ca cineva să aibă grijă să protejeze. Prin urmare, atunci când această necesitate este îndeplinită în mod corect, se simte importanța lui, el este confortabil.

Învață să inspire un om să devină muza lui.
Multe dintre sexul slab încearcă să impună punctul lor de vedere, țăranul argumentând cu el, concurente. Acest lucru este fundamental greșit. Există trei tipuri de femei. Primul tip - femeile pozitive în care bărbații sunt revelate și să devină de succes. Al doilea tip - femeile tinere obișnuite, un fel de șoarece gri, care nu ies în evidență, uneori plictisitoare. Al treilea tip - femeile negativ care se scurge în mod constant sexul mai puternic asupra creierului, scheauna, provoca scandaluri, ridică acțiuni reprobabile. Cu aceste doamne ale oamenilor renunțe la energia lor, resurse, cu nimic în schimb nu le obține unele probleme.

Întrebarea este cum să păstreze iubitul ei alături de bane de multe femei, deoarece nu există nici un răspuns universal. Dar există o mare sfat: să fie pozitiv pentru femeia iubita lui. Inspire, trezi în el dorința de a depune eforturi pentru a avea succes. Acest lucru se poate face cu complimente, cuvinte de admirație și credință în ceea ce el este capabil de a atinge scopul propus. Pentru a trezi în el dorința de a lupta pentru cel mai bun. De exemplu, „ești cel mai bun om, vei reuși întotdeauna, eu cred în tine, poți.“

Cum sa caute un iubit alături de el

Fii un pic jucaus.
Barbatii sunt de multe ori într-o relație devine plictisitoare după câțiva ani de viață împreună. Deci, ar trebui să începi să joci cu ea, adică să apară în fața celor aleși în diferite roluri. Pornind de la o răceală, inaccesibile doamnelor fete jucăușe. De exemplu, ceva timp pentru a juca rolul unei doamne stricte, serioase. ținută, toate de comunicare subliniază rolul. (Aflați cum să se comporte corect fata să plac oamenilor?)

Apoi schimba imaginea doamnelor stricte pe o fata romantica. Dulce, bine cu hainele potrivite, stilul de comunicare, trimiterea de SMS-uri sale romantice culese manual. După ceva timp, începe să joace rolul de fete jucăușe, uneori, ca o glumă ofensat, bosumflată. Astfel de roluri pot fi zeci. Crede-mă, majoritatea băieților se bucură de un jucăuș feminin. Cu astfel de tactici pe care aproape sigur nu va trebui să lupte cu întrebarea cum să țină un om.

Aflați iubitul tau.
Încearcă să găsești slăbiciunile lui / punctele forte. Primii care simt că ar fi greu să se mențină și ajutându-a plăcut să iasă din strânsoarea crizei, dificultăți. Și când a fost bine, încearcă să prelungească această stare, știind de la ceea ce el trăiește bucurie. Inspire un om prin acțiunile sale, cuvinte, atitudine pentru a atinge succesul. Apoi, el va fi sigur că te simți, știi. Din aceste femei bărbați nu merg. Arată-i valorile sale, mai ales că este realizat că aceste femei sunt foarte puține. Ești mândria lui, decorarea perechii.

concluzie

Bărbații - acestea sunt oameni în mai multe moduri de a percepe lumea vizual. Prin urmare, noi credem absurd să întreb cum să păstreze un scorpion om, Berbec, Leu, Varsator si alte zodii? La urma urmei, nu este în horoscop, ca indiferent de semnele zodiacului toate sexului puternic au cerințe generale pentru soții, femei, fete. De exemplu, toți băieții să acorde atenție femeilor fidelitate, frumusete, feminitate, ludic. Noi, țăranii, cum ar fi, atunci când avem încredere, inspira și cred în succesul nostru. În cazul în care arată că au nevoie de putere de sex masculin, de sprijin. Toate acestea acționează independent de semnul zodiacal.

Prin urmare, dacă toate cele de mai sus în articol nu a funcționat, este în valoare de timp pentru a păstra un astfel de element tată? La urma urmei, acestea sunt lucrurile cheie pe care oamenii caută în jumătăți a doua lor. Dacă există sensul în care o exploatație? Este mai bine să se concentreze pe starea emoțională a obține mai puternică după rupere în sus, și apoi uita-te pentru cineva care te va aprecia.

Cu stimă, Andronik Oleg / Anna.