Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Furnizarea de nutriție pisica - nu e toți termenii de referință a proprietarului său. Având grijă de animalele de companie, ar trebui să se gândească la dispunerea locurilor individuale, în cazul în care pisica se va odihni confortabil, fără a deranja pe ceilalți. Despre asta, care sunt modelul case pentru pisici, cum să te facă un design interesant, discutat mai târziu. Galeria foto a ideilor originale si simplu va ajuta la determinarea cea mai buna casa pentru pisica ta special.Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Diversitatea gamei de modele

Puteți admira la nesfârșit o gamă largă de magazin pentru animale de companie, studiind diverse modele de case pentru pisici. Dar, din punct de vedere practic, înarmat cu design-ul preferat, este foarte posibil să le facă. Dacă vorbim despre tipul de casa pentru pisica, aceasta este prezentată în următoarele forme:

 • structură închisă singură care seamănă cu cabina;
 • banc simplu sau o imitație în miniatură de mobilier tapitat;
 • hamac, atârnat pe perete sau între picioare de mobilier;
 • modelul combinat, în cazul în care partea de sus a casei închisă este dotată cu un spațiu deschis pentru recreere;
 • locuri de joacă, care combină aproape toate elementele de mai sus.

Materialul din care să facă o casă cadru la o pisică domestică, este foarte diversă. Cel mai des folosite pentru aceste scopuri:

 • Placaj PAL;
 • tub de carton și ziare;
 • spumă de cauciuc și a simțit.

căptușeală interioară încerca să efectueze țesut moale, nu se acumulează o încărcare electrostatică. Decorul exterior este practic de a face din tesatura densa sau covor. În aceste opțiuni, cum să faci o casa pentru pisica cu propriile sale mâini nu este epuizată. Există multe alte idei în ceea ce privește alegerea formei și a materialului pentru următoarele fotografii arată în mod clar acest lucru:

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Recomandări pentru amenajarea de colț pentru animalele de companie

Noțiuni de bază la etapa de planificare a forma casa, este de o importanță capitală în special natura pisica ta. sociabila ca un comentariu bun, ei ar prefera să facă o canapea deschisă sau hamac. indivizii timizi si femeile insarcinate care au nevoie într-un colț retras, astfel încât acestea vor fi confortabil într-o cabină închisă. Satisface toate dorințele naturii schimbătoare a animalului pentru a ajuta la complexele de jocuri, care combină cu succes elementele pentru un joc de relaxare și activă. În cazul în care zona dvs. de locuințe nu are suficient spațiu pentru instalarea de proiectare de ansamblu, optimizat pentru a face pisica o casă cu două nivele, cu posturi zgârierea. Dacă doriți să arate creativitatea lor, un aspect foarte original, acest model de tuburi de ziar, așa cum se arată în imaginea de mai jos:

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Ce alte nuanțe ar trebui să fie luate în considerare pentru a face design pentru animale de companie potrivite optim pentru a opera:

 • Securitate. În primul rând, materialele naturale sunt alese, fără mirosuri ascuțite. În al doilea rând, elimina posibilitatea accidentării animalelor. De exemplu, dacă vă decide să facă o casă model realizat din PAL, ar trebui să nu se lipi cuie sau alte detalii ascuțite. Atunci când echipate cu elemente suplimentare pentru jocuri de casă în formă de pomponuri, acestea sunt fixate bine pisica lor nu se dezlipește.
 • Igiena. Asigurați-vă convenabil pentru casa pisica - acest lucru este important, dar, de asemenea, o atenție trebuie acordată recolta. Trebuie avut grijă pentru a amortiza sau saltea se poate obține cu ușurință pentru curățare. Facilita curățarea casei de pe acoperiș EAF va, din care o parte este fixat pe balamalele. Uită-te la fotografii, se pare ca:
  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică
 • Aspectul estetic al casei se va multumi mai mult decat proprietarii de pisici, dar pentru a ignora acest aspect al problemei nu este în valoare de ea. Exteriorul termina casa în armonie cu designul camerei este destul de natural. Dacă decide să facă o construcție simplă a cutiei de carton, poate fi interesant pentru a decora cu vopsele, pastă de tapet sau hârtie colorată. Casa de tuburi de ziar lasă uneori colorate, dezvăluind structura numai cu adeziv și lac. Dacă se dorește, decora două nuanțe de toate culorile care se potrivesc (albastru și albastru, verde deschis și verde). Exemple de ceea ce decor pentru casa poate fi făcută sunt prezentate în fotografia de mai jos:

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Consiliul. Atunci când se planifică pentru a face o casă confortabilă pentru pisoi, nu contempla Grand Designs forței de muncă intensivă. Este mai bine pentru a dota un model mic, în cazul în care s-ar simți confortabil.

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

A face o casa din tuburi de hârtieproprietarii de pisici asidua cu siguranță doresc să stăpânească tehnica de tesut, care se bazează pe utilizarea de tuburi de hârtie. Cel mai adesea aceste obiective să ia articole de ziar, cu toate că alte opțiuni sunt posibile. Modulare în ciuda fragilității materialului de pornire au o rezistență suficientă.

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

versiune simplificată

Pentru începători, de masterat cele mai bune pentru a alege un model simplu, care este folosit ca o foaie de bază de carton, ea va avea nevoie, în plus:

 • teanc de ziare, dintre care au solicitat cu amabilitate să facă un tub de ziar;
 • foarfece;
 • clei PVA;
 • ace de tricotat.

Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

Procesul a fost simplu și este alcătuit din următoarele etape:

 • Pentru formarea de tuburi de ziar trebuie să taie fâșii de hârtie de 7-12 cm.
 • Fiecare bandă este înfășurat strâns pe ac de tricotat, iar apoi capătul său este fixat cu adeziv.
 • Dintr-o foaie de carton necesară pentru a face două cerc oval, potrivite pentru o pisica in dimensiune.
 • Tuburi de ziar aranjate într-un semifabricat de carton sub forma unui cerc razele soarelui, la un interval de 2 cm.
 • montat Top-al doilea carton oval, mascare inestetice și oferind o suprafață plană pentru partea de jos a pisicilor de casa.
 • Tuburi prefabricați de ziar sunt îndoite în sus, și apoi trece la țesut.

Atte de! Se determină în avans dimensiunea intrării. După ce a ajuns la acest punct, împletindu veniturile în direcția inversă.

 • Acoperișul casei pentru pisica trebuie să fie făcut separat, după care acesta este conectat la structura principală.
 • Top pot fi echipate suplimentar cu o canapea mică pentru pisica, desigur, dacă sunteți încrezător în puterea cadrului principal.
 • Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  Etapa finală de înregistrare - pentru a pune pisica confortabil perna moale.

  Proiectare complexa

  După ce a însușit abilitățile inițiale de tesut din tuburi de ziar, aceasta poate fi făcută mai model complex al casei. Care sunt nuanțele de fabricație de proiectare pentru pisici prezentate în imaginea de mai jos, descrie mai jos.

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  • Pentru a face baza, ia 16 tuburi, distribuindu-le în 4 grupe a câte 4 bucăți. intersecția de panglica începe să formeze un fund.
  • După trei grupuri au un număr, astfel încât fiecare să-și primească 2 role de ziar.
  • 10 serii se poate trece la diviziunea următoare, lăsând un element pentru împletitură.

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  Consiliul. Distanța dintre principalele detalii de construcție pentru pisica să fie menținută în intervalul de 2,0-2,5 cm. La atingerea unui interval de 3 cm necesita baze suplimentare.

  • La atingerea diametrului de jos pentru a adăposti pisici 35 cm, sunt transferate pe suprafețele laterale care formează elemente de îndoire care servește cadrului, în sus.
   Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică
  • Pentru a menține același model pe parcursul întregului țesut al tuburilor de ziar, activitatea se desfășoară în „transfer“, împletiturile formând în direcții diferite.
  • Asigurați forma corectă a casei pentru o pisica este posibil, folosind o varietate de tehnici. Designul compact cupa este folosit, modele tridimensionale generate cu bețele de instalare kebab.
  • După înregistrarea completă a șapte rânduri, necesare pentru a face un decalaj pe tijele 10, pentru a forma de intrare și să continue în direcția opusă, crescând treptat lățimea deschiderii.
  • Rotunjirii casa pentru o pisica se va folosi forma corectă a unui balon, așa cum se arată în imaginea de mai jos:

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  Notă. Pentru a extinde elementele structurale, funcția de operare șasiu sunt separate.

  Când îngustarea act casa pisica în direcția opusă - părțile de cadru sunt conectate și de a face panglica de două sau trei tubii ziar.

  În etapa finală a lucrării este făcută de intrare pentru pisici. Adăugați estetica va utiliza un diferite tuburi de culoare.

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  idei interesante modele simple

  Lipsa de timp liber sau de calificare tesut nu este un obstacol pentru a face casa confortabila pentru modelul pisica. Luați în considerare câteva exemple simple.

  Casa cu zgârierea posturi

  Destul de rapid, puteți face o casa de design triunghiular, care va fi efectua simultan două funcții: acesta va fi un loc de odihnă și pisicilor posibilitatea de a submina ghearele ei, fără pagube materiale. Pregatiti placaj, profil de colt, si elemente de fixare pentru materialul tapițerie.

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  Pentru a face imaginea pe fotografie pentru o pisica casa, trebuie:

  • Se taie placaj la detaliile dimensiunea necesară.
  • Masina de gaurit in structura de conectare la sol pentru deschiderea unei pisici.
  • Piese sigure cu profil unghiular. Uită-te la fotografie ce o casă ar trebui să intre în cele din urmă:
   Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică
  • Toate produsele decorate cu covor sau alte pânză groasă, care joacă cu succes rolul de posturi pisica zgarieturi.

  Pentru a îmbunătăți structura după cum urmează:

  • Set pisica casa pe baza de plăci aglomerate.
  • teava din PVC pe de o parte pentru a atașa suport compact, cămașă-l cu o cârpă moale.
  • țeavă securizată bazată pe utilizarea pieselor de mobilier.
  • coloană Conținut coarda naturale (iută adecvat sau un produs sisal).

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  Următoarele fotografii sunt o varietate de opțiuni de case pentru pisici, care este ușor de făcut pe cont propriu:

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  cort Neconventional de tricouri

  Chiar mai rapid și mai ușor de făcut pentru o pisica tricouri din odihnă. Ia:

  • carton gros pentru bază;
  • un rol de schelet va administra două umerașe metalice;
  • va acoperi un vechi tricou realizat din materiale naturale.

  Primele umerașe sunt eliminate din cârlige. Firele rămase atașate la forma de arc și care leagă două elemente unul cu celălalt perpendicular unul față de celălalt. Punctul de intersecție al pieselor de cadru pentru pisici de casa necesită o fixare atentă. De-a lungul marginilor de carton, îndepărtarea de la câțiva centimetri de margine, este necesar să se facă găuri pentru introducerea cadrului, după care arcul ușor fixat la partea de jos. Etapa finală - trage cămașa, astfel încât zona de guler pentru pisica a devenit intrarea în casă. Elementele suplimentare sub formă de manșoane sunt pliate în jos și suturată sau înjunghie pini.

  Cum sa faci o casa pentru fotografie pisică

  concluzie

  Discutați despre articol pe forum