Cum sa faci streașină sub acoperiș cu mâinile

 • Principalele tipuri de consolelor care pot fi construite
 • Aparatură overhang acoperiș
 • Materialele care pot fi utilizate pentru depunerea streașină
 • Cum se instalează un liant din carton ondulat?

Cum sa faci streașină sub acoperiș? Este simplu, trebuie doar să urmeze tehnologia.Cum sa faci streașină sub acoperiș cu mâinile

Cornișe formeaza depind de forma acoperișului.

Fiecare acoperiș are streșini. Chiar și plat, care este fabricat din materiale sub formă de rulouri, echipate cu streașină. Acest lucru se face pentru a preveni pătrunderea umezelii în spațiul sub acoperiș, în caz de vânt puternic sau ploaie.

Cum sa faci streașină sub acoperiș cu mâinile

Opțiuni Binder streasina Siding.

Noi nu vorbim despre acoperișurile, care sunt echipate cu balustrade. Cornișa părții acoperișului a acoperișului, care acoperă partea superioară a peretelui exterior de influența negativă a umidității sau a vântului.

În plus, consola acoperișului completează punctul de vedere de ansamblu a structurii.

Consolele acoperișului trebuie să fie obligatorie, deoarece acestea protejează partea superioară a peretelui de ploaie, vânt sau zăpadă. Alegeți lungimea în consolă, este necesară în primul rând pe baza condițiilor climatice. În timpul iernii, la porțiunile de capăt ale acoperișului, adică, streșini cornise, se acumulează o masă semnificativă de zăpadă sau gheață, care pot duce la colaps structural sau defecțiune.

Distrugerea rândurilor extreme de zidărie de cărămidă sau jante extreme ale pereților unei case din lemn conduce întotdeauna la o schimbare în geometria întregului acoperiș și probabilitatea de colaps.

Principalele tipuri de consolelor care pot fi construite

aceste tipuri sunt folosite cel mai des o mare varietate de tije cortina:

 1. Filed. Se aplică în cazul dispozitivelor fronton și acoperiș șold.
 2. Unfiled. Folosit pentru acoperișuri înclinate și ipohondru. Acest tip este folosit în cele mai multe cazuri.
 3. În formă de cutie. Potrivit pentru desene sparte și uni-direcționale.
 4. Scurtate. Potrivit pentru toate tipurile de construcții.

Vezi consola cu siguranta nevoie pentru a ridica în mod corect. Pentru a face acest lucru, trebuie să luăm în considerare structura acoperișului de tort și de caracteristicile climatice ale zonei în care sunteți construirea unei case private.

Cum sa faci streașină sub acoperiș cu mâinile

Tipuri de forme pentru streașină acoperișului.

 1. Cornișă care este dispus la culoare. În acest caz, căpriori nu va trebui să se retragă dincolo de ziduri, și porțiunile lor marginale fixe bord de scurgere orizontală, la care a stabilit în continuare a jgheabului de scurgere. Un dezavantaj al acestor consolelor - absența protejează peretele superior împotriva umezelii.
 2. Cornice deschis. Adesea utilizate în construcții private. Sistemul de drenaj este fixat pe marginile superioare ale căpriori sau în partea de jos.
 3. Cornice închis. Proeminente elemente căpriori va trebui să închideți consola, care are o adâncitură mică pentru fixarea Batten pe interior. Dacă ați izolat mansarda, lungimea consolei trebuie să fie prevăzute orificii pentru ventilație.
 4. Design fronton. În acest caz, totul va depinde de imaginația proiectantului. Prelungire a acoperișului poate juca atât pentru părțile extreme ale pereților și a obține același nivel. Proiectând elementului acoperiș este necesar pentru tivitură, lățimea acestuia ar trebui să fie de cel puțin 50 cm.

Lungime produs modele pentru clădiri individuale de diferite tipuri. Pentru clădirile realizate din lemn lungime excentricitatea 55 cm sau mai mult, pentru structuri de panouri și cărămidă. - 55 cm mai mică decât valoarea minimă este de 40 cm, maxim - 120 cm.

Înapoi la cuprins

Aparatură overhang acoperiș

Elementele care sunt necesare:

Cum sa faci streașină sub acoperiș cu mâinile

Schema Batten de montare.

 • Material pentru placare;
 • profil metalic;
 • elemente de fixare;
 • de conservare a lemnului.

Cornișă poate fi construit ca căpriori, dar cu o parte fronton construit tije aranjate de o altă metodă. Pe partea din față, în unele cazuri, eliberarea de căpriori de până la 1 m, acest lucru se aplică pentru regiunile cu vânturi constante. Dimensiunile acestor dispozitive în fiecare caz trebuie să fie determinată în mod individual, valoarea cea mai des este în intervalul de 50-60 cm.În conformitate cu dimensiunile specificate la o pantă a acoperișului va trebui să umple bord paralel cu creasta.

Înainte de construirea streașina acoperișului proeminente rafturi piese trebuie să fie tăiate la o frânghie, care este fixat pe creasta, iar șina inferioară fixă. După aceea, ar trebui să coase bord cornișă la capătul barei de coamă și șinele transversale, care va ieși ușor. Acest raft este numit vânt. Materialul pentru acoperiș va trebui să fie pus pe lungimea necesară a overhang, simultan realizată de stabilire pe foarte acoperiș. Astfel de Consolele nu poate coase, dar într-un design aspectul un astfel de caz, va fi mai puțin estetic. Lungimea streșini trebuie să fie determinată în funcție de lățimea zonei oarbe și înălțimea de proiectare. În același mod, va fi necesar să tăiați porțiunile marginale căpriori care stau avionul perete. Trim nevoie paralelă cu peretele, care va ajuta la linia intenționat mai devreme.

Cum sa faci streașină sub acoperiș cu mâinile

Tipuri de scafe de vinil.

După aceea instalați cornișele acoperișului. Alegerea materialului va depinde de ceea ce va fi depusă în cornișă viitor. Siding din metal sau din vinil va trebui să coase pe metalloprofili, lambriuri din lemn cusute la structura carcasă a arborelui.

În cele mai multe cazuri, folosind metode de astfel de dispozitive de streașină cu mâinile lor:

 1. În prima metodă se realizează prin depunerea căpriori, care se extind dincolo de perete vertical. Această metodă poate fi utilizată numai atunci când există un acoperiș cu o pantă mică.
 2. În a doua metodă, desene cortina de construcție trebuie să facă cutii, care sunt fixate la o parte din bord, situate la locul de ieșire din căpriori și peretele casei, iar pe de altă parte, la partea de jos a căpriorilor.
 3. streșini Binder trebuie să se facă la un unghi de 90 ° față de peretele unei case private. Acesta poate fi realizată folosind diferite materiale.

Instalați corespunzător streașina acoperișului poate fi utilizat numai în cazul în care există cel puțin un minim de cunoștințe de construcție și toate instrumentele necesare pentru locuri de muncă.

Hemming ieșitură ar trebui să fie la unghiuri drepte față de peretele unei case private.

Înapoi la cuprins

Materialele care pot fi utilizate pentru depunerea streașină

Cum sa faci streașină sub acoperiș cu mâinile

Schema streașină cadru box.

Înainte de a efectua streașină acoperișului trebuie tăiați în mod necesar pentru izolarea pereților, în cazul în care designul oferit. Apoi, toți pereții de fundație vor fi izolate. Dacă nu urmați secvența, partea superioară nu este încălzit. Trebuie înțeles faptul că acest lucru duce la înghețarea pereților.

Materialul poate fi folosit tivita de rasinoase 18-20 mm grosime, căptușelile, Siding de vinil, profilate sau foi metalice netede. Pentru a face acest lucru, materialul trebuie să fie depozitate în aer liber, atâta timp cât starea sa nu este identică cu umiditatea.

Când instalarea se executa, cherestea suprauscată va suge activ umezeala din aer și apoi se umfla. Acest lucru va duce la deformarea bazei cusute. Prea materialele umede în aer poate începe să se micșoreze, rezultând într-o bază de capsat va fi decalaje.

Înainte de foaie set streașină acoperișului este necesară tratarea lemnului cu antiseptic pentru a evita putrezire probabilitatea de aprindere. Suporturi de lungime mare, care sunt plasate pe structura cadru paralel cu perete, sunt fixate la caseta 1 prin m. Schelet lungime mică, care în majoritatea cazurilor sunt stivuite perpendicular pe perete, sunt fixate la margini.

Folosind benzile din lemn pentru a crea o bază ventilată sub acoperiș.

Cum sa faci streașină sub acoperiș cu mâinile

scafe Schema de liant.

În plus față de lemn pentru a face un fișier al structurii de cadru poate fi și cu ajutorul altor materiale. Supermarket-uri de construcții puteți găsi kituri gata făcute pentru acoperirea design cortina.

utilizate frecvent tablă de oțel galvanizat cu o grosime de aproximativ 0,6-0,8 mm. Astfel de elemente au un strat de polivinil care corespunde culorii principale acoperișului.

Foile pot fi folosite ca profil și neted. Pentru Consolele dispozitivul poate fi utilizat și Siding de vinil, dar acest lucru nu este cea mai bună opțiune.

Eaves, care sunt depuse lemn, va avea nevoie de o dată la câțiva ani pentru a acoperi mijloace speciale pentru a proteja acest material. Deci, va fi posibil să se mențină performanța și liant excelent aspect.

Înapoi la cuprins

Cum se instalează un liant din carton ondulat?

Secvența de acțiuni este de așa natură, în acest caz:

 1. Tablă profilată trebuie să atașați șuruburi la construcția cadrului de-a lungul streașină și paralel cu peretele.
 2. În îmbinarea dintre perete și materialul va trebui să montați colțul interior al metalului și șina frontală. Colțul interior va trebui să fie înșurubate foile profilate și șina din față - în partea din față a plăcii.
 3. îmbinările de colț exterioare fixate pe placa profil exterior.
 4. Prin fronton montate profilat pe o muchie exterioară a traversei de-a lungul peretelui.
 5. fixe Ulterior colțuri și capătul cremalierei metalic. Pentru ventilație și ușurința de instalare a lățimii foii profilate trebuie să fie făcută de câțiva centimetri mai mici decât lățimea consolei.

Pentru a monta șipca pe șina de jos pentru a fi utilizat în formă de J. Acesta este asigurat de-a lungul peretelui și de-a lungul șuruburile de streșini. Între șine va trebui să instalați foi de intrados.

Mai mult, foi tăiate la o lungime egală cu distanța dintre șine în formă de J, dar trebuie amintit de reziduuri de 6 mm pentru dilatare termică. Dacă dimensiunea cornișele acoperișului mai mare de 90 cm, este necesar să se scadă 6 mm pe ambele părți. Fața frontală a plăcii se închide rack.

Dacă efectuați dispozitivul corect cornișa acoperișului, atunci design va ajuta la eliminarea daunelor de construcție, chiar sub influența unor factori externi.