Cum sa faci un avion de hârtie care zboară lung

Cum sa faci un avion de hârtie care zboară lung
avion de hârtie cum să facă - fotografie

Primele artefacte de acest tip de hârtie a apărut în 1909, dar în cele din urmă uitat de jucărie. Popularitate entuziasm a început să se răspândească din nou în 1930. Primul creator al unui avion de hârtie tradiționale este considerat Dzhek Nortrop. Flying dispozitiv jucărie se referă la arta japoneză de pliere obiecte din hârtie - origami. Fondatorul acestei mișcări de Arte Aplicate a fost de lucru pe o aeronavă reală și a fost proprietarul companiei populare «LockheedCorporation». Designerul este foarte interesat de modul de a face un avion de hârtie bun pentru a testa proiectarea acestui dispozitive de aeronave.Cum sa faci un avion de hârtie

meserii de hârtie sunt o varietate de specii, și să se stabilească modelul clasic poate fi oricine. Găsiți o schiță detaliată a modului de a face un avion de hârtie poate fi pe Internet. Schemele sunt cele mai simple acțiuni 4-5, și sunt complexe, MULTIPASS. În primul rând, trebuie să selectați hârtia - puteți lua o hârtie de imprimantă obișnuită (deoarece este convenabil pentru a face un model simplu) și începe antrenamentul cu figurine origami.

Cum sa faci un avion de hârtie care zboară lung
avion de hârtie cum să facă - fotografie

hârtie origami este:

Unul dintre factorii importanți este faptul că cheltuielile nu este deosebit de necesar, pe meserii. Avionul poate face oricare dintr-o foaie de hârtie sau un ziar. au foi utilizate pot fi utilizate în vederea economiei. Copilul poate fi oferit pentru a picta avionul sau aplicat pe suprafața autocolantului. Crearea de avion originale, frumos, care va fără probleme și de a planifica pentru o lungă perioadă de timp în aer - o experiență interesantă pentru întreaga familie. Puteți iniția o competiție pentru estetica modelului (care a primit un avion frumos), sau funcțional (care model va zbura mai departe). Dacă trebuie să rezolve propriile lor de proiectare avion de hârtie, și cum se face pas cu pas fotografii va ajuta să înțelegeți corectitudinea și coerența.

Beneficiile de origami

Cum de a face zboară avioane de hârtie și de a atrage copii la acest risc interesant? Origami arta - nu numai o activitate distractiva, dar procedura de util pentru copii. Adăugarea de bucăți de hârtie, copilul se dezvoltă în mod activ abilitățile creative lor, attentiveness și imaginația. Copilul poate fi învățat să se concentreze, în mod clar să urmați instrucțiunile, pentru a efectua etape succesive.Cum sa faci un avion de hârtie care zboară lung
avion de hârtie neobișnuită

Hârtie - un material care este ușor de gâtuire și de transformare, precum și de a lucra cu ei rapid și ușor. Structura asamblate în mod corespunzător pentru o lungă perioadă de timp, își păstrează forma, și a făcut cu atenție model va multumi zborul lung. Adăugarea de avion, trebuie să urmați cu strictețe modelul de mai multe ori cu atenție „otglazhivat“ toate coturile. Cum sa faci un avion de hârtie, sistemul va treptat de acțiune.

Instrucțiuni cu privire la modul de a face un avion de hârtie

Modelul clasic al unui avion care zboară

Cum sa faci un avion de hârtie care zboară lung

Cum de a face avioane de hârtie care zboară

  • Ia o foaie dreptunghiulară îndoită în jumătate pe lungime;
  • Foi și se desfășoară ori colțurile de sus, astfel încât acestea să intre în contact cu cotul în centru;
  • Coturile rezultând triunghi în centrul foii către latura mai mare;
  • Ori colțurile de sus la centrul de câțiva mm la linia de centru. liniile de îndoire sunt un pic oblic și nu acoperă în întregime triunghiul de bază.
  • Ori vârful triunghiului, astfel încât acesta este închis toate marginile curbate;
  • Modelul pliat în jumătate, astfel încât micul triunghi curbat apărut pe exterior;
  • la rândul său, se îndoaie aripile în direcția pliului principal;
  • Spread-urile aripile sale „tehnologie“ și rulați-l pentru primul zbor.

Învățând să facă planuri simple, este posibil să se înceapă producția de mai multe modele complexe. Cele mai populare sunt considerate "Boom", "Glider", "Hawkeye".

Efectuarea avionul „Săgeată“

În primul rând avem nevoie pentru a face o versiune tradițională a „Săgeți“. Așezați foaia pe masă și îndoiți în jos în jumătate pe lungime. Apoi se îndoaie toate unghiurile, astfel încât, după orice unghi de îndoire noi este redus la jumătate în dimensiune. La rabatarea „Săgețile“ este convenabil de a folosi un echer, dar dacă colțuri îndoiți exact la marginea de jos, puteți face fără ea. Atunci când colțurile sunt îndoite pentru a treia oară, ei trebuie să se aplece în direcția opusă 90 de grade și formează aripile viitorului sistem.

Cum sa faci un avion de hârtie care zboară lung
3 model de avion de hârtie, care poate fi foarte ușor de făcut

Cum sa faci un avion de hârtie rapid

Hârtie Model "Glider"

Cum sa faci un avion de hârtie rapid al cărui design are caracteristici de mare de zbor? Brainer. „Glider“ modelul nu este numai frumos, dar, de asemenea, foarte rapid și manevrabil. Pentru a crea modelul, avem nevoie de o foaie A4 normală. Sheet slazhivaem jumătate, apoi se desfășoară și se aliniaza obținute prin îndoire în sus. Unghiuri interior se apleacă lin și precis. Apoi vom trage linie vizual fiecare jumătate și se îndoaie colțurile liniilor improvizate obținute de către părți. nasul ar trebui să fie lung și a subliniat, este pliat astfel încât să fie ușor dincolo de colțuri îndoite.

Cum sa faci un avion de hârtie care zboară lung
Cum sa faci un avion de hârtie rapid - Glider

Apoi, modelul pliat în jumătate, partea din spate a hârtiei pus în interior. Indoiti foaia în jurul primei îndoiți. Rămâne pentru a termina aripile - acestea pot fi realizate mai largi sau mai restrânse, la discreția ta. Hack hârtie avion „planor“ este gata de lansare. Modelul acestui avion este considerat a fi cel mai rapid pe viteza și durata zborului.

Petreceți o seară de distracție cu copiii pentru o distracție interesantă, analiza și de a face diferite modele de produse din hârtie origami.

Model de avion de hârtie Strike Eagle.