Cum sa faci un om să se căsătorească toate secretele

Fiecare femeie vrea să se căsătorească, începe o familie oficial. Face parte din ea insasi sexul frumos Mama Natura: instinctele spun femeile care nasc și cresc copiii lor într-o formalizare sensibilă a căsătoriei. Cu toate acestea, fiecare femeie motivele ei pentru care doresc o căsătorie timpurie - și modul de abordare a acestei probleme. De ce femeile doresc să se căsătorească? Cum sa faci un om să se căsătorească. Și dacă este necesar să se facă acest lucru, fără a aștepta voința proprie?Oh, căsătorit de nesuportat

Această frază din cartea limba română a fost mult timp un proverb. De ce femeile sunt atât de dornici să se căsătorească? Ceea ce îi motivează în această chestiune?

La fel ca toate

Prietena, unul după altul să se căsătorească, și-au schimbat perspectivele, există foarte diferite interese și subiecte de conversație - doar dreptul de a sufle pentru o fată necăsătorită. „Toți iau în căsătorie, și eu - nu“ - fata standard de gândire, văzând prietenii ei căsătoriți. Era ea, care nu știe că cele mai multe dintre ele sunt în suflet la fel de bine (dacă nu chiar mai mult) de invidie ea: „Ei bine, ea nu are nevoie de nimeni pentru a găti, se spală, curat, plăcut nimeni, sub cineva să se adapteze“

Presiunea opiniei publice

„? Ei bine, atunci când va fi mireasa“ - cer toate și diverse, dar atunci când logodită apare la orizont imediat prezintă ultimatumul următoarea întrebare dintr-o fată singuratic „? De ce nu te casatoresti“ Presiunea opiniei publice: rude, prieteni, , co-lucrătorilor, cunoștințe - atât de puternic încât nu face mult mai tinde să se căsătorească Femeia de gândire: „Și într-adevăr, de ce nu-mi face o ofertă?“

Cum sa faci un om să se căsătorească toate secretele


Dorința de a avea copii cu el

Multe femei se vedea fiecare om un tată potențial al copiilor lor. Astfel de femei sunt în special agravate de instinct matern, și de a găsi un adecvat, în opinia lor, „masculul“, ei nu se abat de la scopul său.

Căsătorie din interes

Calcul, de altfel, poate fi nu numai bani - deși în cele mai multe cazuri, ei sunt forțați să tânjești după o căsătorie rapidă. nevoie deosebit de acută în căsătorie unui om se confruntă cu fata asigurat a trăit toată viața într-un condiții materiale mai degrabă modeste (mama - un profesor, tatăl meu - tâmplar, etc.) și nu doresc să „languish“ pentru tot restul vieții sale. Cu căsătorie avantajoasă, ei vor avea posibilitatea să te îmbraci, cumpara produse cosmetice scumpe, odihnă pe diferite stațiuni. Pe partea inversă a monedei, care este de obicei necesară în acest caz (sot-tiran, soția lui - o pasăre într-o colivie de aur), cele mai multe dintre fete pentru un motiv oarecare, nu cred.

dragoste

S-ar părea motivul cel mai firesc să vrea să se căsătorească. Cu toate acestea, numărul de căsătorii, realizate exclusiv pentru dragoste, scade cu fiecare an care trece. Căsătoria este văzută tot mai mult ca un mijloc de a rezolva problemele lor personale: fizice, psihologice, fiziologice.Cum de a face un om se căsătorească?

În arsenalul de fonduri pentru femei, există mai multe modalități de a obține un om să se căsătorească. Acestea pot fi împărțite în două grupe.

- mai repede pe performanță, dar de multe ori oferă o mulțime de șantaj mai târziu probleme;
- mai mult, care necesită un anumit procent de înțelepciune și răbdare de sex feminin, desigur „natural“ al evenimentelor. ceea ce duce în mod necesar la o propunere de căsătorie - și omul, în acest caz, este sigur că a fost ideea lui, și sincer vrea să se căsătorească.

Pentru șantaj (intern, presiune, amenințări, etc.), folosite de femei stupide, nerăbdător, intruzive, care doresc să se căsătorească în faptul că, indiferent de costuri, imediat și necondiționat. De regulă, standardul de aici este o variantă a (sarcină nedorită) „aeriene“, ademenind bani ( „Marry - prescrie în apartamentul lor de trei camere“), amenințări pentru a comite suicid și șantaj boli mortale, de multe ori nu există ( „Eu trăiesc doar un an - să se inteleg sa căsătorit în mod legal „- urmat de recuperare miraculoasă“ bolnav în fază terminală „).

Ce se poate face în cazul unei astfel de șantaj un om depinde de temperamentul său, nivelul de educație și standarde morale, dorințele și planurile pentru femei. De exemplu, un om deosebit de sensibil și de încredere cu ușurință „ulamat“ sarcina - chiar dacă sa întâmplat în timpul actului sexual, în cazul în care el a folosit o prezervative de înaltă calitate ( „Dragă, știi că prezervativele, uneori, rupe“ - Da, mai ales în cazul în care înainte de sex pentru a le străpunge cu un ac ). Indiferent de valorile materiale pot fi cu ușurință atrage un apartament, o mașină sau de acțiuni în afaceri.

Este mai dificil în acest sens, cu ( „Ei bine, slash încheieturile ei, doar o astfel de prost!“) Instanțe căsătorit și „foarte rezistente“. Și apoi femeia va trebui să se confrunte cu probleme noi și mai grele. acestea sunt deosebit de acută atunci când ocazia de șantaj este sarcina. Femeia se confruntă cu o alegere: să aibă un avort sau să păstreze copilul pentru a deveni o mamă singură. Nici una, nici cealaltă opțiune mai ales fericit, nu nume.

Cum sa faci un om să se căsătorească toate secretele
În ambele cazuri, o femeie merge la șantaj, în scopul de a obține un om să se căsătorească cu ei înșiși, este în valoare de aducere aminte. în cele mai multe cazuri, nimic bun va veni de ea. Dacă un om inițial a fost atras de tine și, în principiu, considerat însor cu tine pe termen lung, dar nu atât de repede - nu este atât de rău, deși el ocazional vă va aminti că „Esti tu pe declaratia mea zhenila Dar dacă! omul este rece pentru tine și se căsătorească numai din cauza nobilă (Mercantile) motivul - gata de a modifica, alcoolism, scandaluri constante, lipsă de respect (și chiar ura) de la soțul ei (în mod colectiv sau individual - este cineva ca) și sunt cultivate ca rezultatul natural al unei astfel de curs de acțiune. Dragostea nu poate fi, spune proverbul.

În ceea ce privește cursul natural al evenimentelor. garantează relație autentică de durată cu un om construit pe dragoste, încredere și respect reciproc, este necesar să se asculte acest sfat:

Dacă el încă nu vrea să se căsătorească

Peste o astfel de piuliță dur, care, după 2-3 ani nu poate fi șiretlicurile feminine și stratageme. Ce se poate face în acest caz?

Cum sa faci un om să se căsătorească toate secretele
Poate că acest lucru nu este genul de persoană pe care ai cu adevărat nevoie? Dacă aveți nevoie de ea la fel ca un amant bun și casnică responsabil și să aibă o familie și copii cu tine, el nu are de gând - poate doriți să ia în considerare încetarea acestei relații?

Ai toate bine, cu excepția unei ștampile în pașaport (sau, mai degrabă, lipsa acestora)? Sunteți mulțumit doar cu aceasta data gâdilat nervii? Poate că nu este necesar pentru a distruge o relație de mare, din cauza acestei formalități? Gratuit de prejudecăți și să se bucure de dragoste reciprocă.

Puteți încerca o opțiune mai dur - „se încadrează în dragoste“ cu altcineva. Cu toate acestea, acest lucru este o provocare ca „pentru a instrui pe calea cea dreaptă“ și pentru totdeauna rândul său, departe de bărbatul pe care te-a iubit.

În cele din urmă, aș dori să amintesc doamnelor minunat o altă înțelepciune bună „Casatoreste - nu să atace, dacă numai soțul meu și nu împart.“ Plasarea capcanele lor într-un efort de a forța omul să se căsătorească, nu uitați să vă dea un răspuns la întrebarea principală - dacă este sau nu această persoană este atât de dragă pentru tine, și dacă sunteți sigur că, odată cu ea, veți găsi o fericire adevărată familie.