Cum sa faci Windows 7 dosar invizibil și fișierele sunt vizibile

Ca și în Windows 7 pentru a face un dosar invizibil și fișierele sunt vizibile

Cei mai mulți dintre cei care au folosit o varietate de programe pentru a ascunde informațiile După ce a jucat le-au abandonat.De fapt, de ce dintr-o dată atât de greu pentru a ascunde sau a le deschide dosare?
De fapt, ascunde un folder și fișierele sale sunt destul de ușor pentru a aduce cursorul la folderul, faceți clic dreapta și selectați „Properties“ și apoi fila „General“, în cadrul „Atribute“ selectați „ascunse“

Cum sa faci Windows 7 dosar invizibil și fișierele sunt vizibile

Asigurați-un folder și fișiere invizibile în Windows șapte

Dar aici ne-am ascuns dosar și fișierele noastre, precum și este acum pentru a vedea? Să ia în considerare faptul că locația comenzilor din Windows 7 sa schimbat și pentru a găsi ceea ce este ascuns, a devenit mai dificilă.

Pentru a face folderele și fișierele invizibile vizibile, trebuie să includă în proprietățile folderului pot vedea fișierele și folderele ascunse. Pentru a face acest lucru, du-te la „Control Panel“ / „Aspect și personalizare“ / „Folder Options“.Acum, ca tab-ul „View“, selectați „Afișare fișiere ascunse, foldere și unități de stocare“ și faceți clic pe „OK“ sau „Apply“.

Cum sa faci Windows 7 dosar invizibil și fișierele sunt vizibile

Acum, în același mod ca și în figura 1, puteți elimina bifa și să facă un dosar conținute în ea este în mod constant Halyards vizibile.

Posibile dificultăți.
- Dacă ați uitat unde se ascunde, iar dimensiunea fișierelor mari, vă sunt susceptibile de a se potrivi programul Dirlot. cu ajutorul căruia se poate vedea grafic conținutul discului și a vedea ce dosare ocupă cel mai mult spațiu.
- În cazul în care, cu toate acestea, fișierele ascunse nu sunt afișate, dar știi exact ce sunt, poate computerul infectat cu un virus. Acum am văzut, atunci când faceți clic pe problemele C Drive - Hallo mondială. Apăsați tastele Ctrl + Alt + Del în același timp, și dacă vedeți un mesaj despre cum să dezactivați această caracteristică, administrator, sau trata computerul sau a restabili setările după infectare folosind avz de utilitate.
Vă mulțumesc pentru atenție, ne vom întâlni în următoarele lecții.

Legate de posturi: