Cum să-i spun unui om care îmi place - răspunsurile femeilor

Astăzi nu scrie foarte articol, ca răspuns la o scrisoare de la un cititor în care au existat câteva întrebări pentru mine. Aceste întrebări sunt, în principiu, sunt destul de tipice, așa că am dedicat un articol întreg pentru a le răspunde. Să trecem la scrisoarea, al cărei text apare în caractere cursive.- Ai scrie că „oamenii trebuie să vorbească direct despre dorințele lor, fără indicii“, dar eu vă pot da multe exemple în cazul în care viclenia tocmai de sex feminin și indicii mai bine lucrat. De exemplu, prietenul meu a dorit un nou parfum, și în loc de a spune doar „Vreau să parfum“ ea a început să manipuleze prietenul ei, „Oh, ce spirite mari, la fel de mult ca le-am dorit.“

- Și ce este problema aici? Fata a spus tânărului că „ce spirite mari, la fel de mult ca le-am dorit.“

Unde este indiciu? În opinia mea, toate foarte simplu și sincer. Ai putea chiar spune că este greu să se gândească la rectitudinea. În cazul în care toate femeile din lume vor fi exprimate în aceleași „indicii“ ca fata de exemplul, viața comună a bărbaților și femeilor din intreaga lume, va fi de 20 la sută fericit și fără griji. de fapt, la acest lucru și eu numesc majoritatea femeilor. Vorbiți mai direct despre dorințele lor, pentru că oamenii de obicei nu te înțeleg.

Este folosit pentru a fi că, în dragoste ar trebui să fie recunoscut primul tip, iar acum de multe ori trebuie să ia toate inițiativa în fetele lor mâini. Mironosiță nu îndrăznesc să spun despre simpatie, pentru că ei nu știu cum să găsească cuvintele potrivite și nu par prost. De fapt, nu fi timid. Ai nevoie să se simtă încredere. Dacă bănuiți că sentimentele nu sunt reciproce, urmăriți tipul. Există așa-numitele semne de simpatie. Ei au nevoie doar să se uite la, și apoi, asigurându-vă de reciprocitate, este sigur să facă un pas înainte.

La bărbați, există o caracteristică, care nu cunoaște majoritatea femeilor. Barbatii cu mare dificultate recunoaște sentimentele lor, pentru că cele mai multe ori acestea sunt foarte ușoare. In multe momente ale vieții unui om nu se simte nimic. Pentru ca ar fi ceva să „simtă“ un om trebuie să facă un efort sau sentimente trebuie să fie extrem de puternic: dragostea pasională sau a învinge echipa de fotbal preferata :)

Deci, dacă vrei să știi ce este cu adevărat un om se simte din orice motiv, să-l facă să se concentreze pe această cerere. „Ce crezi despre asta ....“

Cel mai probabil nu va primi departe acest răspuns emoțional. atât din prietenii săi, dar cel puțin va fi un început al unui dialog, deoarece este mult mai ușor de a începe partajarea gândurile mele decât sentimentele tale.3. Dacă eu spun ceva, iar acțiunile mele sunt în contradicție cu cuvintele, să acorde o atenție acțiunii, ei vorbesc adevărul

2. Dacă sunteți gata să spună un tip pe care-l doriți, vă vom arăta câteva opțiuni

Judecând după faptul că citiți acest articol, preferați să-l spun în mod direct și fără echivoc.

Cum să-i spun unui om care îmi place - răspunsurile femeilor

Amintiți-vă! Haine, păr, mâinile și unghiile - totul trebuie să fie perfect. Chiar și mersul grațios nu va fi în măsură să atragă atenția atunci când fata rochie de mototolită și smuls din incuietoare ei pungă.

4. Ori de câte ori Gândiți-vă un om, să încerce să zâmbească, în ciuda timiditatea și dorința de a păstra simpatia lui secretă. Este ușor să spui unde zâmbet deschis, și în cazul în care un fals. Cu ochii deschiși zâmbet strălucitor. Încearcă să zâmbească și ochii. Este ușor, puteți practica chiar și la domiciliu. Din acest motiv partenerul tau se va simti cu siguranta atitudinea pozitiva de la tine.

5. Faceți o scurtă, dar o privire atentă la om. Imediat se uită în ochii tăi, întoarce și zâmbet timid. există jocuri de noroc idee în cap oamenii care au supravegheat. El vrea să afle ce e ceea ce.

Gesturi auto-lăuda. De asemenea, nu uita doamnelor gesturi - părul se auto-lăuda Culcat senzual din fața lui, astfel cum a fost modificată prin păr, încheieturile demonstrației, se deschid larg șoldurile în timp ce mersul pe jos.

Ochi zâmbitori. În întâlnirile cu omul zâmbet, chiar dacă ești foarte confuz sau doriți subconstient să ascund simpatia. Încearcă să zâmbească și ochii. Omul cu siguranta se simt care emană din tine energie pozitiva.

Poate într-un compliment conversație?
Tu ne-ai ajutat atât, tu - un it.d bărbat adevărat, frumos să se uite la mâinile tale, atunci când it.d. de lucru
Puteți începe chat-ul la el însuși, și este chat - ușor, pentru a menționa că divorțul de soțul ei.
Și șurub ceva - ce păcat că atât de puțini oameni buni în timpul nostru pentru a satisface, cum ar fi tu ..
Oh, și de a afla că este căsătorit sau nu.
Putem spune, de exemplu: norocos soția ta și familia ta, întotdeauna copiii sănătoși vor fi sub supravegherea papei.
El vă poate spune că da, este. Sau el spune că încă nu sa căsătorit.

cumva am impresia, poate că am greșit, dar cu toate acestea, spune-le că medicii - sunt nihiliști că, dacă îi plăcea o femeie, ea s-ar fi aflat despre ea rupt.

- În cazul în care nici una dintre modalitățile de a spune omului - care vă place să nu ajuta, spune simpatia lui. Există 3 opțiuni:

Mai devreme sau mai târziu, dinții zaskreschet nebun și recomandăm să mergeți și arata normal, din moment ce el nedotyagivaet. Sau va duce paralel cu fata care o mai bună părere despre el, sau cel puțin se preface.

Vrei un răspuns sincer? „Arăți ca o curvă, îmi place.“ „In general frumos, dar ai nevoie de doua dimensiuni mai mari.“ „Spălați ca un transsexuali.“ „Fața ta este albăstruie în ea.“ „Mama mea este acolo.“ „Tu ești bun, dar trooper mini picioare mai bine să nu poarte.“ Barbatii nu razzyavy observe, ele sunt pur și simplu filtrate Bazaar, temându-se pe bună dreptate reacția față de adevăr.