Cum să-i spuneți tipul care îmi place - o femeie on-line

Te simți că în dragoste? De acum înainte, viața ta este împărțit în două părți: tu și el. Fiecare minut mai dificil de a păstra un sentiment de reflecție asupra modului de a recunoașterii? Dar de fiecare dată curajul lipsește, tot momentul potrivit vine. Poate că nimic tip nu a vorbit, în liniște suferă? Din cap de spin probleme, și răspunsuri la toate timid, tentativă. Nu fi descurajat, uita-te la modul în care puteți rezolva problema.Cum să-i spuneți tipul care îmi place - o femeie on-line

Cum poate un tip spune că îi place?

În mod ideal, spovedește în dragoste cu un tip care pur și simplu nu îndrăznește să vină mai întâi. Dacă el este fascinat de o alta, nu infricosator, puteți să mențină întotdeauna relații de cel puțin prietenos.

Trebuie să înțeleagă toată gravitatea momentului, fără zâmbete suplimentare. Timpul deja neadmise pretind a fi o fată frivolă.

Cum să-i spuneți tipul care îmi place - o femeie on-line

Atunci când o șansă de a fi singur, se completează până mintea ta să vorbească în mod direct. Desigur, această opțiune - nu pentru fetele timide, dacă sunteți o persoană puternică, încrezătoare în sine, apoi face acest lucru. Destul de probabil, tipul va fi bucuros că ai admis în cele din urmă el ar putea pentru o lungă perioadă de timp pentru că tu. Și toate rezolvate. În cazul în care un tip este setat negativ, este recunoscut faptul că aceasta este o glumă. Ti-e frica de a spune deschis? l invita la cinema în seara sau în parc sau în parc, în cazul în care, de obicei, petrec timp cuplurile iubitoare. El va înțelege imediat totul și fie să accepte sau nu. La o dată, spune-i despre ea, spune o poveste interesantă, și să fie vesel, și să fie directă. Nu încărcați problemele sale. Până la sfârșitul anului dispar.

Puteți scrie o notă: „Ești atât de cool. Sunt îndrăgostit“, nu semna. Cere un prieten să-i spună să nu vorbească despre tine. La o întâlnire zâmbet și trage ochi.

Cum să se comporte în mod corespunzător

  • Fii optimist, vesel și activ. Zambeste, da drumul de glume, dar nu rău, tachinat și ațâțat.
  • Invita o plimbare pe un balon cu aer cald. Apel într-un parc de distracții. Sugerează un tur al orașului, dacă sunteți perfect familiarizat cu zona, vă pot spune ceva uimitor.
  • Dă un cadou special pe care el va aminti. Nu este scump, dar originalul.
  • Nu flirt sau zâmbet pentru alții. În caz contrar, alegerea ta va crede despre tine nu este bine, ce faci tu - Dasher.
  • Nu atârnă pe gâtul tip, nu plânge, nu te deranja, nu fi obraznic.


Cum să-i spuneți tipul despre simpatia lui pentru corespondență

Cum de a afla relația sa reală pentru tine:

  • A realizat un sondaj de prieteni, este cel mai bine pentru a închide prieteni;
  • Încearcă să comunice cu el să-l țină contactul cu ochii - dacă nu se uite departe, atunci ai o șansă;
  • În cazul în care un tip încearcă să te rog și caută o scuză pentru a rămâne mai mult cu tine, de asemenea, este un semn foarte bun de indiferenta lui.

2. Dacă sunteți gata să spună un tip pe care-l doriți, vă vom arăta câteva opțiuni

Judecând după faptul că citiți acest articol, preferați să-l spun în mod direct și fără echivoc.

Cum să-i spuneți tipul care îmi place - o femeie on-line

Deci, primul sfat - asigurați-vă că pentru a afla dacă tipul se simte simpatie pentru tine. În cazul în care răspunsul este da, atunci nu ezita, puteți să-i spui cum se simte. În caz contrar, nu dispera. Trebuie să obțineți mai întâi atenția. Dacă vom reuși să păstreze al doilea contact vizual, atunci ați terminat această sarcină. Puteți cere prietenilor despre hobby-uri și gusturile omului. Acest lucru va deveni mai ușor de înțeles și mai aproape de conversație.

Amintiți-vă! Nu este necesar să se concentreze doar pe spionaj. Poate părea absurd. vizionări Prea persistente pot fi confundate cu agresivitate și promiscuitate. O mai bună ceas delicat și discret.

Cum de a face clar pentru omul care te simți simpatie pentru el? Cum să-i spuneți un om - care vă place:

- nu uitați să facă complimente. Un compliment pentru votul dvs. să fie credibilă, corectă și vin din inimă. complimente directe poate face un om să se simtă în largul dacă persoana timida. Complimente ușor și ușor: „Tu, de asemenea, ca ea?“, „Eu iubesc oamenii cu simțul umorului“, „Spune-mi unde ați cumpărat jacheta la modă?“.

Acest lucru vă va da încredere și poate provoca interes pentru tineri care au respins recunoașterea ta.

Cel mai bun articol de pe site-ul:

Dacă dintr-o dată sentimentele tale nu au fost reciproce, puteți transforma totul într-o glumă. Și, în timp ce poate deveni doar prieteni și apoi dintr-o dată totul sa schimbat. Încercați să vă asigurați că el a fost confortabil în societatea ta. A fi cu el în aceeași companie, încercați să zâmbească și să facă glume, pentru că băieții ca fetele amuzante.

Dacă tipul apreciat atenția, atunci este timpul sa recunoasca sentimentele. Alternativ, se poate spune că la ușurința cu el, au un moment bun. Dacă spui că distractiv și interesant pentru el, el va înțelege că el va place. Apoi, există problema în spatele lui, dar nu se grăbesc să răspundă, probabil, îi este frică să admită „în mod direct“, la fel ca tine.