Cum să-i spuneți tipul care îmi place - problemele femeilor

Uneori, în viață se dovedește că există o persoană importantă pentru tine. Tu aproape și bine mulțumit cu el, dar vine un moment în care doriți să vorbim despre sentimente. Acest lucru trebuie făcut cu mare atenție, deoarece revelația bruscă poate fi un tip care îi plăcea să sperie. pull pe termen lung - de asemenea, nu este o opțiune, pentru că dacă există un sentiment, va deranja mereu. În cazul în care un tip nu face primul pas, te face!Primul pas este de a efectua „vederi de monitorizare.“ Cere ea sau cere prietenul ei să întreb despre relația sa cu tine prietenii lui. În cazul în care răspunsul este da, puteți continua cu un indiciu modest. Puteți obține, de asemenea, cunoștință cu oamenii apropiați de el - frate, sora, părinții, și se lasă o impresie pozitivă de tine. Închide amintesc neapărat fata dulce, care le intrigat. În cazul în care tipul are încredere în opinia rudelor, el va acorda o atenție la tine.

Este necesar să se ia un interes într-un hobby placut tipul, doar pentru a arăta real interes. Dacă atinge înălțimile pe care le iubește - aceasta înseamnă provoca admirație sinceră tip favorit.

Tipul va aprecia orice ajutor ca un semn de atenție - poate fi pentru a găsi informațiile pe care le sau după-școală cursuri în limba engleză.

Iar dacă apari la aceleași locuri unde este atunci când tipul într-o stare de spirit bună, este posibil de a provoca interesului său. emoții pozitive pe care el experiențe în aceste momente, va fi asociat cu tine.

Din nou, grăbește-te „ER“). Astăzi, în care are nevoie de ajutor pentru Sonia, care nu știe cum să-i spun un tip pe care l-ai plac:

Susțin necesitatea de a vorbi despre orice, să participe activ la discuții. Nu ar trebui să răspundă doar într-o conversație despre lucrurile în care sunteți un nespecialist - este imediat vizibil și arată milă.

Flirtul este foarte importantă pentru a arăta atitudinea lor față de om tânăr. Recunoaste, tu nu vei vorbi indicii și glume cu un tip care este complet indiferenți față de tine. Această regulă se înțelege nu numai fetele, ci și băieți. Flirtul implică o discuție fascinantă cu glume, rasete si semne nonverbale: Puteți zâmbet, învârti răsuci, stau în poziție deschisă (fără a trece brațe sau picioare). Se comportă în mod natural și cu încredere vorbi despre entuziasmul lui si sa - l va ajuta să se stabilească de contact si sa-i dea să înțeleagă că el este iubit.

Cum să se comporte?

 • Daca esti destul de curajos, să-i spui acest drept. Este necesar doar pentru a îmbunătăți timpul și vorbesc cu el când a avut nici un prieten, și aveți o mulțime de timp pentru conversație. Trebuie să te uiți încrezător, și chiar mai bine - pentru a fi sigur. Începe o conversație normală, apoi se opri și spune-i că-i va place.
 • Dacă curaj nu este de ajuns, atunci să-l cereți să vă pentru a merge undeva (sau ajuta într-un fel), dar pentru a face clar că vei merge în doi. Chiar dacă el spune „nu“, atunci va fi mult mai ușor să aud, „Nu, nu pot merge la cinema“ decât „Nu, nu vă place.“


3. Dacă nu îndrăznesc să spun deschis, apoi încercați una dintre aceste metode:

Vă mulțumim tuturor pentru sfat, dacă cineva va chiar si idei vor fi foarte recunoscător. Vreau să am de a sparge gheața de relații formale, dar eu nu știu cum să o facă.

Ce ești tu, un doctor - nu este gravă. Ei bine, ei sunt mereu zambitoare clienți, în special în clinici private.

 • Tu: Cum concurenta?
 • El: Nu într-adevăr, să fiu sincer. A fost nevoie doar locul al treilea.
 • Tu: Nu-ți face griji, ești încă place foarte mult.

Desigur, există o șansă ca tipul nu va accepta mărturisirea ta în serios. Acest lucru se poate întâmpla pentru că așa cum spune fraza „Îmi place de tine“: în grabă, ca și în cazul în care în treacăt, arătând că tu nu dau nici o importanță. Sau, poate, a pierdut în surpriză, nu să dau seama cum să răspundă, și pur și simplu se va preface că nu am auzit nimic. Prin urmare, poartă recunoașterea sa, pronunțând clar cuvintele. Dacă este necesar, trebuie să recunosc, încă o dată: „Îți place foarte mult mine“ Aici și util pentru repetitii inainte de oglinda.


Pentru a arăta simpatia lor față de om, este important să sincer interesat de tot ceea ce este important pentru el. Întrebați omul ne spune ceva despre tine. Întrebați despre hobby-urile dvs. preferate, prieteni, copilărie, visează că el vrea să facă o realitate. Încercați să întrebați despre tot pozitiv, pentru a discuta cu tine-l asociat pozitiv.

 • Dacă nu aveți curajul de a lua în sus, spune-l mai întâi. Orice se întâmplă, angoasa peste.
 • Shy Guy este greu pentru a depăși jena, iar primul pas va facilita începutul relației dumneavoastră.
 • Tipul parțial vin la tine în primul rând, nu va grabiti cu explicații.

Întotdeauna amintiți-vă, persistența, și impunând numai repels Man.

Mi-e teamă să-l recunosc. Ce să fac?

Există un sentiment de frică la gândul că atunci va fi necesar să se facă orice pentru dezvoltarea relațiilor.

 • Înțelegeți-vă, de ce vrei să recunosc orice relație cu un tip care aveți nevoie.
 • Dacă doriți doar să amuze mândria rănit, nu are nevoie să fie explicate.
 • Sinceritatea nu este întotdeauna calea.
 • Încercați să depășească frica, astfel încât acesta devine mai ușor de dialog în continuare.

acțiune treptată te va salva de la a fi nevoie să vorbească în mod direct.

 • Activ flirteaza și tushuysya în compania lui. Fii vesel și primitor.
 • Prins ochi mai des. Se pare mare, chiar sfidător.
 • Vorbeste cu încredere, nu murmura, nu fi nervos.
 • Pritronus acesta pat sau privi în ochi.
 • Fii imprevizibil și original, pentru a surprinde și uimi.

Dacă să aștepte pentru următorul pas de la el, dacă el a luat indiciu

Dacă băiatul este de acord cu întâlnirea, el este la ușurința și fericit, atunci el, de asemenea, vrea să fie cu tine. Dacă el presară complimente admiră aspectul tău, te întreabă despre toate acestea indică faptul că eforturile tale nu au avut succes. Dacă Pen veți obține, de asemenea, imagini frumoase, el a găsit numărul dvs. și vă solicită - este clar că tipul îndrăgostit de tine. Bucură-te, tipul însuși nu a fost nici o problemă să înceapă o relație cu tine.