Cum să învețe să se îmbrace cu gust - frumos, elegant și ieftin

Fiecare fată și femeie este întrebat în mod constant: cum să se îmbrace cu gust? Întrebarea este într-adevăr foarte interesant și relevant. Toată lumea vrea să arate elegant și la modă. Fiecare încearcă să găsească propriul stil individual, în picioare afară din mulțime, dar, din păcate, nu toate reușesc.magazine de vizită, vreau să încerc totul, ochii și fugi de o mare varietate de lucruri. Acum, magazine nazyazyvayut ne tendintele modei, asa ca ai nevoie de o bună înțelegere a haine, nu pentru a face achiziții inutile. Să vedem, cum să învețe să se îmbrace cu bun gust.

Pentru a începe, trebuie să fie sigur pentru a ridica un dulap de bază. Nu există fantezie Monogrades „lucruri mici“, nu poți face omul corect și bine îmbrăcat.

Bluze ar trebui să fie simplă și universală. Este recomandabil să culori clasice, de exemplu, alb-negru. Ele nu ar trebui să fie, broderii, volane strasuri și alte elemente de ochi-prinderea de decor. Descriere Cu linia sa subțire și modele disponibile, care poate fi purtat cu un pulover. Este de dorit să aibă atât o maneca lunga si scurta.

În ceea ce privește pantaloni, ei dau prioritate klassichekom și tăietură dreaptă. În mod ideal, acestea erau negre, astfel încât să puteți uita la albastru inchis, gri și maro. Acesta ar trebui să aibă cel puțin două perechi de pantaloni perfect pe scaune. Garderoba de bază trebuie să fie neapărat o fusta creion negru clasic. După cum alege încă cel puțin o fusta tăiate adecvat, preferând culorile alb, bej, gri sau albastru. Pick up fuste și pantaloni de culori diferite pentru culori a fost cea mai diversă.

Cum să te îmbraci frumos și elegant? Foarte simplu, acest lucru va ajuta sa se imbrace, ei sunt ca nimic altceva nu poate sublinia cu ușurință demnitatea femeilor. Vă rugăm să Niemann pe modelul-montaj formular. Nu este necesar să se aibă în garderoba lucrurilor largi, ele nu accentua punctele tale forte, și veți adăuga doar câteva kilograme în plus. Acesta ar trebui să aibă cel puțin o rochie cu mâneci lungi, care este confortabil de purtat în sezonul rece, și una cu mâneci scurte sau fără ea, la toate - pentru vara. Acestea ar trebui să fie nici o scindare, cu închis din spate, fără elemente de decor ajurata. Alege mulate pe corp, rochie cu un fund ușor evazată sau invers îngustat, care seamănă cu o fustă creion. De exemplu, o rochie manșon poate fi ușor evazată, și fără ea - redus. Restricții speciale în funcție de culoare nu este aici, principalul lucru nu este necesar să aibă un dulap de rochie este prea luminos și culori ostentative, cum ar fi de neon.Jacheta ar trebui să fie un scurt-cut, o universală, dar în același timp, originalul. Aici puteți experimenta, nu este necesar de a alege clasice, dar, de asemenea, nu trebuie să se grăbească în „tendințele modei“. Alege ceva de zi cu zi, dar cu un pic de poftă de mâncare. În ceea ce privește culorile, ar trebui să preferați clasice, adică, culorile gri, albastru negru. Cum se poate imbraca elegant și avantajos? blugi de înaltă calitate vă va ajuta cu acest lucru. Acestea ar trebui să aleagă o culoare albastru inchis sau albastru standard fără dungi și găuri decorative. Fii atent la buzunarele din spate, acestea ar trebui să fie, fără decor și situate în locul potrivit. Garderoba de bază ar trebui să aibă cel puțin o pereche de blugi cu talia inalta, ele vor ajuta să se adapteze formei, eliminând un stomac mic.

Cum să te îmbraci simplu și cu gust? Răspunsul la această întrebare ar fi de a alege pantofii potriviti. Încălțăminte ar trebui să fie o mulțime, pentru că de multe ori depinde de modul în care va arăta drumul tau complet. Incorect selectate pantofi, nepotrivite sau incomode pot distruge întregul aspect. Ar trebui să fie pe un toc mic și o talpă plată. Alege din piele sau din piele de balet apartamente clasice, de preferință negru, ei vin la orice imagine. De asemenea, este necesar să se aibă 2 perechi de pantofi pe un mic negru toc și culori bej. Negru poate fi calcaiul si bej stabil - navete de pe stilet subțire. Uita-te la Oxford, ele devin o alternativa excelenta la balerini intr-un timp rece. Atunci când alegeți-le, da preferință unei culori strict clasice. În garderoba același lucru ar trebui să fie cizme din piele și botine negre. Sfat: Dacă vedeți o parte din ciorap, este strict interzis să poarte șosete luminoase sau șosete cu un model sau modele, sunt eliminate în aceeași bandă și celula. Șosete ar trebui să fie strict clasic alb, negru, albastru inchis sau gri. Deci, dacă sunteți pe scurt, ar trebui să nu poarte cizme cu rochii si fuste, deoarece ele fac vizual te chiar mai scurt.

Cum să învețe să se îmbrace elegant și avantajos, folosind articole de îmbrăcăminte? Ca îmbrăcăminte de exterior arata cel mai bine strat, se pare mai prezentabil și mai concis decât jacheta. Tăietura trebuie să fie perfect pentru silueta ta. Nu alege jachete prea scurte sau haina prea mult timp. Jacheta trebuie să acopere șolduri și haine ajung la genunchi. În ceea ce privește culoarea, prefera culori liniștite, negru, bej, alb. Dacă vrei ceva luminos, cumpara un strat suplimentar de culoare luminoase pentru plimbări.

Cum să te îmbraci fotografii frumoase și elegante, cu accesorii deja alese pot ajuta în primele etape de selecție de haine. Asigurați-vă că pentru a alege o curea de lățime medie de înaltă calitate. Acesta va da imaginea perfecțiunii. În garderoba același lucru ar trebui să fie fular cald, care îmbină bine cu îmbrăcăminte exterioară. Achiziționați câteva eșarfe, o mare varietate de culori de flori și cu imagini diferite. Eșarfe poate face imaginea un punct culminant. Principalul accesoriu este geanta. Dulapul de bază dintre ele ar trebui să fie de cel puțin 2. O dimensiune medie negru, celălalt - un pic peste umăr, lumina de preferință de culoare, cum ar fi bej.

Cum să te îmbraci elegant să se uite?

Alegerea lucruri, să acorde o atenție aspectului lor cu privire la calitatea materialului si croitorie. Un lucru poate fi frumos, crede-mă, o cârpă de slabă calitate poate fi văzut imediat, ea nu te decora, și de a crea un sentiment de untidiness și ieftinătate.

Cum să te îmbraci elegant și avantajos fata de fotografii cu imagini gata pot fi găsite în grupuri, pe forumurile de pe internet și pe paginile revistelor glossy.

Știri asociate: