Cum să învețe să se îmbrace la modă și elegant sfaturi stilisti

Cum să învețe să se îmbrace la modă și elegant sfaturi stilisti


Desigur, de multe ori ați văzut fotografii de oameni celebri care stiu cum sa se imbrace elegant și în același timp să se uite originale, creative și foarte la modă.Nu toate sunt în măsură să se îmbrace la modă și elegant, astfel că vă oferim stilisti sfaturi cum să învețe să se îmbrace la modă și elegant, fără a cheltui.

1. Utilizați cureaua și Tuck lucrurile

Cum să învețe să se îmbrace la modă și elegant sfaturi stilisti

Primul secret despre cum să se uite la modă și elegant, fără nici un cost, este de a folosi hainele într-un mod neconvențional. Încercați să utilizați centura în toate setul lor de haine, indiferent dacă sunt bărbați sau femei.

Belt transporta opțional un mod standard (în blugi sau fuste). Cel mai bine este de a folosi o curea pe unele opțiuni de îmbrăcăminte neobișnuite, de exemplu, pune centura pe haina jacheta, haina sau șanț. Cureaua mai contrastantă și neobișnuit este folosit, cu atât mai interesantă arată imaginea.

Al doilea punct la care ar trebui să acorde o atenție: dacă purtați pantaloni sau blugi, băgați-le întotdeauna. Dacă purtați bluze, jachete, pulovere, trageți întotdeauna manșonul - imaginea va arata mai interesant și neobișnuit.

2. Utilizați o culoare contrastantă

Cum să învețe să se îmbrace la modă și elegant sfaturi stilisti

Unul dintre secretele cum unii oameni, celebrități și persoane celebre care nu pot să se uite luminoase și neobișnuite - este utilizarea de o culoare contrastantă în imaginea ta. De ce ai nevoie?Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a alege orice lucru (accesoriu sau piesă de îmbrăcăminte) de culoare strălucitoare contrastante (de exemplu, roșu, galben, smarald sau violet), astfel încât acesta capturile ochi.
Daca nu sunt dispuși să folosească un astfel de mod radical sau nu aveți lucruri luminoase în vestiar, puteți încerca să utilizați manichiură luminoase. De exemplu, puteți combina costumul negru de obicei cu un tricou bej, unghiile rosii si ruj rosu.

3. Utilizați accesorii de moda

Cum să învețe să se îmbrace la modă și elegant sfaturi stilisti

Accesorii din lumea modei considerat un lucru reper care poate transforma orice imagine de bază. Nu neapărat să cumpere lucruri scumpe în magazine. Chiar dacă faci lucruri ieftine Marci de masă sau la segmentul economic, vă puteți transforma folosind un accesoriu de moda luminos și neobișnuit.

Încercați, atunci când cumperi pentru tine un sac sau pantofi, pentru a insista asupra unor lucruri neobișnuite, caracteristice sezonului modei actuale. În cazul în care blana reală, atunci, de exemplu, pentru a alege pentru ei înșiși un sac de blană în lumea modei. În cazul în care dantelă relevante, folosind, de exemplu, pantofi cu inserții de dantelă din lumea modei. Deci, vă va arăta foarte neobișnuit și luminoase.

4. un multi-strat seturi de îmbrăcăminte

Cum să învețe să se îmbrace la modă și elegant sfaturi stilisti


seturi multistratificată haine - aceasta este ceea ce face posibilă transformarea și de a face un set foarte creative de haine pentru fiecare. Ce vrei să spui? Se înțelege că oamenii poartă de obicei, haine într-un anumit fel, de exemplu, pantaloni / fustă și o cămașă / bluză. Cu toate acestea, dacă încercați să experimenteze cu straturi, de exemplu, purtand o fusta mini pentru pantaloni sau o fusta maxi sau poartă un corset care nu este pe corpul ei gol, și, de exemplu, tricou cu mâneci lungi - vei arata destul de neobișnuit și va atrage să-l punctele de vedere ale altora.

Opțiuni seturi de mai multe straturi de îmbrăcăminte pentru bărbați poate fi un tricou denim sub o jacheta sau pulover sub jacheta lui.

5. Dacă doriți să se uite la modă și elegant, ține cont de faptul că orice lucru în calea ta te descrie, adaugă la personalitatea și originalitatea ta.

Cum să învețe să se îmbrace la modă și elegant sfaturi stilisti

Amintiți-vă că, atunci când selectați chiar și un lanț cheie pentru cheile, acesta trebuie să și stilul de rochie caracterizează. A fost atât de bine-cunoscute personalități și oameni mai elegant, care sunt publicate în diverse reviste, uite luminoase și neobișnuite.

Nu uita să le spui prietenilor tăi!