Cum să învețe să vorbească în limba rusă

Dacă timpul nu acordă o atenție la ea, este pronuntia poate fixa permanent în discursul de student. El a excavat o mulțime de mesaje care a venit prin Panglica, agenții, numit câțiva experți în balet, chiar și a vorbit cu șeful trupei! Desigur, limba română este cuvinte foarte mobile, străine, într-un fel sau altul, pentru a primi în ea, unii iau rădăcină, alții fac ceea ce nu, cu toate acestea, ar trebui să fie menținută pentru limba maternă. Și aceasta în ciuda faptului că a fost mult timp un om matur și un tată.Cum să vorbesc limba română în România - o problemă care este interesată nu numai străini, ci și populația rusă a țării noastre. Acest lucru, în special, revendicarea dicționarele de limbă română. Surprinzător este faptul că animalul dvs. va fi aproape imediat pentru a încerca să cânte împreună cu, și în curând vor aminti acele fraze care se repetă tot timpul. Barbatii, de asemenea, ca atunci când închid ocazie, ei au nevoie, de asemenea, să vă respectați, iar unele dintre ele sunt, de asemenea, foarte importante pentru a le asculta.

În ceea ce privește tonul, atunci ar trebui să încercați să vorbească cu o voce joasă. Și, bineînțeles, în orice caz, nu poate fi deranjat de către client, dacă el nu înțelege ceea ce spui. Echipa de lucru va deveni un popular de vorbire, știință de carte vă va ajuta să câștige atenția superiorilor și a personalului său, să se deplaseze în sus pe scara carierei.Un om care știe cum să vorbească în mod corespunzător, în mod clar și convingător, și frumos, devine întotdeauna ceea ce are nevoie. Dar, din moment ce vorbim despre punctul de lucru la ei și ne vom opri.

În „Îmi pare rău“ este un pretendent, un cuvânt ciudat - „rău“. Ele sunt întotdeauna frumos să aud că cineva de la ei poate depinde, într-un sens bun. Dacă le trimite instrucțiuni și cereri în scris, atunci probabilitatea de performanța lor va crește în mod semnificativ. Este pentru tine de a înțelege orice terminologie specială, și nu sunt pentru el. Acest lucru este inevitabil, deoarece dreptul de proprietate asupra limbii literare - o componentă esențială a educației, inteligență, un element necesar al stării omului modern. In timp ce acestea sunt în magazin, lucrătorii care știu în cazul în care un preț bun, puteți comanda un sistem de încălzire a unei case de țară. acestea ar trebui să ia în considerare produsul și asigurați-vă că beneficiile magazinului l amintesc ca un „bun“.

Exprimându-și punctul de vedere, folosind cât mai puține cuvinte posibil. De exemplu: în loc de „Oh, am întârziat"! Deci, cum exact modul în care oamenii ar trebui să comunice cu sexul opus, astfel încât să putem fi plăcut să-i într-o astfel de lecție interesantă? Dar toate ar trebui să fie măsura. Doar pentru a asculta ceea ce cere clientului, și îi spune despre el. Este întregul popor. Aceasta este cultura, limba sa. Ei bine, dacă acest lucru este modul său obișnuit de a vorbi, va avea o mulțime de muncă.


Oksana Pankeeva recomandă să citiți: