Cum să învețe un copil să doarmă singur în pătuțul lui și intarca de somn, împreună cu mama sa

La ce vârstă pot începe să învețe un copil să doarmă într-un pat de copii

Ce, nu există recomandări specifice cu privire la faptul de cât de multe luni sau ani pentru a fi relocați într-un pătuț, deoarece fiecare copil este unic. Copiii care sunt alimentati cu biberonul și este umplut predominant cu o suzeta în gură, în acest caz, rareori dă inconveniente. Ei vor dormi fără imediata vecinătate a mamelor. Deși mama suzeta de înlocuire nu este foarte binevenit. Sugarii, la rândul lor, sunt diferite.Unele pot fi ușor de pus într-un pat separat, în cele 3 luni imediat după încetarea deranja colicilor. Alții doresc să fie alături de mama mea tot timpul, și relocarea acestora din patul parental va fi nu numai dificil, dar poate provoca firimituri traume psihologice. Acești copii sunt mai bine pentru a comuta separat după 3 ani, când copilul este deja conștient va înțelege în cazul în care el ar trebui să doarmă. O astfel de mutare poate fi, de asemenea, prezent sub forma unui copil de orice joc.

Cum se dezvata un copil dintr-un co-dormit de trei luni cu mama

De multe ori mamele sunt îngrijorați de faptul că copiii sunt obișnuiți să doarmă cu părinții lor nu se va stabili în mod voluntar în patul. Aceste temeri sunt accentuate atunci când unii psihologi avertizează părinții unei asemenea dependențe și recomandă să renunțe la co-dormit cu copilul tau. Cu toate acestea, acest lucru nu sa dovedit în practică, iar rezultatele cercetării oamenii de știință contrare.

Dacă începe să transfere grudnichka de trei luni în pat, apoi în cele din urmă de somn separat pentru ea va deveni norma, precum și orice probleme cu mutarea în viitor sau poate să nu apară.

Chiar daca vrei sa dormi cu copilul pentru un timp, este important de la naștere pentru a cumpăra un pat pentru el. Locația optimă este un pat de lângă pat parental. Pentru a face acest lucru, scoateți peretele lateral patul copilului și a pus-o aproape de mamă. Acest lucru va crește spațiul pentru dormit, și totuși fiecare va fi locul lui. Copil poate fi pus într-un pat în tura de seară și de noapte la mama.Uneori, copiii sunt adormit în pătuțul ei în timpul zilei, care este de asemenea important.

Cum să te învețe să dormi după 6 luni

Cu toate acestea, ce măsuri ar trebui luate în mod specific după ce decideți să învețe copilul să doarmă singur? Primul pas este de a invata copilul sa adoarma singur. Bebelusii vor dormi cu absolut nici piept sau după hrănire, dar întotdeauna singur și fără mamă.

Cum să învețe un copil să doarmă singur în pătuțul lui și intarca de somn, împreună cu mama sa
Inainte de a merge la culcare pentru a calma trebuie mama copilului

Pentru început, vă puteți calma copilul, să-l îmbrățișez și ușor pat. Copilul este înzestrat cu o gândire conservatoare destul de puternic, și îi place predictibilitatea lumii. Secvența particulară a acțiunilor deprindă copilul la disciplina. Trebuie să se stabilească o serie de unele anumite ritualuri, a făcut chiar înainte de culcare. Acesta poate fi:

  • scăldat și periajul dinților;
  • pansament în pijamale;
  • citind cărțile preferate, cântând cântece de leagăn.

Aceste acțiuni vor ajuta să se pregătească copilul să doarmă, și el va înțelege instinctiv că în curând va trebui să meargă la culcare.

Cum de a ajuta să învețe să adormi băiețel dolofan un an mai

Înainte de a muta copilul în pat, asigurați-vă că să acorde o atenție la interesele și preferințele lor. Pentru că orice mișcare greșită din partea părinților pot duce la traume psihologice.

Dorința de a dormi independent, pot fi identificate prin prezența unora dintre criteriile:

  • copilul se trezește doar 1 sau 2 ori pe noapte;
  • alăptarea minimalizate sau complet oprit;
  • pe timp de noapte trezirea copilul nu plânge, și nu se teme dacă descoperi brusc că mama ei a părăsit încăperea;
  • în timp ce în camera lui, un Prichindelul poate juca cu jucării cel puțin 10-15 minute:
  • în timpul somnului copilul nu este apăsat împotriva mamei;
  • copilul este sănătos și se simte bine;
  • în prezent, Prichindelul nu se confruntă cu o situație stresantă, cum ar fi apariția unui frate sau soră.

Acesta va fi dificil de a instrui copilul în vârstă de ani la pat de copii, mult mai puțin explica nimic. În cazul în care primul an al vieții sale el a dormit lângă mama ei, iar la un moment dat va fi pus într-un pat separat, apoi pentru copil, o astfel de tranziție ar fi dureros.

Vârsta optimă pentru trecerea copilul în pat - acest 2-3 ani. Copilul nu are nevoie să fie forțat să coboare patul părinților, el vrea să doarmă pe locul său confortabil.