Cum să mă cert cu o femeie, sau legile logicii de sex feminin

Cum să mă cert cu o femeie, sau legile logicii de sex feminin

Cum să mă cert cu o femeie, sau legile logicii de sex feminin

Barbatilor le place să scrie glume sarcastice despre femei. Aici sunt cele mai cunoscute - de Maksima Galkina: „Prins ca o femeie a deschis craniul ei, și există unele frânghie. Gândit și sa gândit, ce fel de frânghie. Și apoi am luat foarfeca și a tăiat. Ei bine - urechile tale cad, „A blondele sărace în general eliminate din lista de homo sapiens. „Blonda merge în sus pe scări și a întrebat:“? Acesta este al doilea etaj „-“ Nu, al treilea“. - „Unde e celălalt?“ Wit despre „stupiditatea“ Doamnele și practicate niște compozitori. Aici Odnostishiya care merg pe Internet: „! Nu, nu mă deranjează, pur și simplu nu sunt de acord“, „Dă-mi un aspirator, se căsătorească, poate ...“O părere proastă de spirit a femeilor a avut loc toți oamenii în orice moment. Peciorin Lermontov gura astfel încât să analizeze structura raționamentului sex mai corectă: „Nu este nimic paradoxal minte de sex feminin: ordinea de probe, pe care le distrug prejudecățile lor, este foarte original. Pentru a afla dialectica lor, noi trebuie să răstoarne în mintea lui toate regulile școlare ale logicii.

Muștele din chiftele nu sunt separate

O analiză riguroasă a logicii de sex feminin este încă în fază incipientă. Dar deja astăzi este posibil să susțină că presupusa declarație ilogice sau comportamentul de sex mai corectă este, de fapt subordonat de fier, ci un fel de raționament. În mintea mea o femeie defilează instantaneu multe evoluții diferite. Și dă răspunsul cu voce tare, omul aparentul sunt absolut ilogic, dar, de fapt - adevărat doar într-un lanț lung de raționament l fulgere.

Maria însoțit de un prieten tânăr de Sasha se plimba prin parc pustiu și dintr-o dată îi cere să-i lega șiret.

- Dar el este legat - Sasha spune sfios.
- Idiotule! - Masha a răspuns.
- De ce. - Sasha întrebă uimit.
- Lasă-mă în pace!

Sasha pleacă, cerând-se pe capriciile de neînțeles prietena lui.

În ceea ce privește logica de sex feminin a acestei situații este interpretată după cum urmează. Lanțul de raționament Masha: „Dacă-l întreb pentru a lega sireturile mea, care nu este dezlegat, iar dacă mă vrea, el va avea posibilitatea de a atinge picioarele mele și glisați de jos în sus, pentru că îmi întinde ar fi frumos, dar pentru că va el sa culcat, am putea accident vascular cerebral părul frumos, atunci se va ridica încet, agățându-se de mine cu tot corpul frumos tau, ajunge la brațele de sânii mei, el a trebuit să le înceapă să mângâi, apoi buzele noastre întâlnesc într-un sarut - si eu o vreau "!

Asta-i cât de mult emoțiile și dorințele ascunse în spatele unei simple cereri pentru a lega pantoful. Dar logica omului inveterat: pentru ei conceptul de „dantelă“ și „saruturi iubire“ la fel de incompatibile ca muștele și cotlete. A doua declarație, „Idiotule!“ A dezamăgit Masha nu a vrut să rănesc Sasha, ci doar îndreptat la greșeala lui. Dar, din nou, Sasha înțeles literal, pentru că, de fapt, doare pur și simplu.

Unul dintre primii care au încercat să formuleze în 1925, una dintre legile logicii de sex feminin, a fost șef al Departamentului de logica matematica la USM Andrey Kolmogorov :. „Dacă afirmațiile lui P implică Q, și Q este plăcut, că P este adevărat“ De exemplu: „Dacă un om are bani, voi avea un nou strat (l P => Q); au un strat nou și simpatic (acest Q - frumos); acest lucru implică faptul că soțul are bani (P-l) ".

Pentru bărbați, această logică este absurd, pentru femei - fier. În plus, este posibil ca declarația este făcută, iar consecința sa - nr. Încercați să spun în prezența doamnelor, că existența unui suflet nemuritor nu este încă dovedită. Cel mai probabil, acesta va fi întâmpinat cu indiferență completă. Dar, dacă va sublinia că prezența sufletele femeilor (!) Este încă în dubiu, atunci trebuie să compare reacția, fugind de la care zboară în remarcile tale caustice. Dar deja la începutul secolului trecut a fost definită: bărbați logica simplă, axat pe ceva specific, iar pentru femei - este intuitiv și implică luarea în considerare miile de detalii necesare și inutile.

În urma Kolmogorov pentru studiul intuiției femeilor a avut de doctorat, Vladimir Bashkirov și doctor în fizică și Științe Matematice Dmitriy Buleshov. Împreună, au adus legile logicii de sex feminin.

Act 1. Orice declarație poate fi considerată ca fiind lipsită de sens

Conform logicii femeilor fiecare afirmație, indiferent dacă este adevărat cel puțin de trei ori, poate fi respins, găsindu-l, nu are sens. De exemplu, argumentele cele mai solide pot fi respinse cu cuvintele „Deci, ce?“ Sau „Nimic altceva nu a putut veni cu?“.Act 2. Scopul litigiului feminin - afla cine are dreptate și cine este greșit în general

Acest lucru nu este în nici un aspect particular. Prin urmare, obiectul litigiului nu reprezintă nici un interes pentru argumentativ și ușor de pierdut.

Anna a cumpărat o rochie într-un magazin scump. Acum, el vrea să-l treacă înapoi și pentru a obține bani. Și unul este frică să meargă. Petya cere soțul ei să o însoțească pentru soliditate.

Pete reticența: „Știi, mă duc la sala de sport. Tu du-te de ea. Și așa te vei întoarce. "

Anna, senzație de slăbiciune unicului său argument - frica de femei se transformă pentru a rezuma: „Tu ceri nimic nu este imposibil!“

Peter - în special: „Da, Eu sunt cu voi o zi înainte de ieri a fost în magazin!“

Anna, care nu au nimic de a acoperi, ia conversația la un alt plan: „O să întreb a doua săptămână mai importante decât imaginea. Cuiul nu poate conduce! De la tine nici un sens. De ce am nevoie de un soț ".

Petru, care nu-i place un tam-tam, „Ei bine - să mergem.“

Anna, atingerea obiectivului: „Am ceva pentru a măsura rochii. Bine? "

Petru a fost de acord să totul. Astfel, o femeie nu numai că a câștigat dezbaterea, dar, de asemenea, a câștigat poziții suplimentare. ignorând cea mai mare parte declarațiile adversarului.

Actul 3. Deteriorarea dramatică a situației (escaladare)

Vigoare argumentele ar trebui să crească, se deplasează într-un plan, în cazul în care argumentele nu sunt doar logice, ci, de asemenea, relevante. Acest lucru determină o creștere dramatică a tensiunii în conversație.

Omul: - Scuză-mă, te rog, dacă vă mutați mașina?
Feminin: - Nu, nu iau departe. De ce ar trebui să-l curat?
M. - Dar trebuie să plec! Ai blocat mașina mea de călătorie!
J. - Este greșit ați parcat - polstoyanki ocupat. Am venit în număr mare aici tot felul de Ryazan.
M. - De ce atât de nepoliticos?
G. - Te-snapper! (Tranziția clasică la un alt plan - pentru a discuta despre conversație.)
M. - Cine te nepoliticos. I-am spus în limba română - Ia masina din calea mea!
J. - Deci, spune-mi, de asemenea, „poke“! Aceasta este de fapt o mișcare nu!

Trecerea la principiile - metoda obișnuită de escaladare. Perseverența în lucrurile mici - încăpățânarea, ci pe chestiuni de principiu concesii inacceptabile.

4. Legea nr raționament care să conducă la încheierea celor două parcele

Această „regulă“ reflectă nu slăbiciunea facultăților mentale ale sexului slab, ci despre puterea acestor capacități. Nu e ca femeile nu se poate trage o concluzie din două premise, și că ea știe interlocutorul va face această concluzie nu este mai rău decât ea. Și nici o îndoială că în cazul în care producția nu este mulțumit cu partenerul, de data aceasta pentru ultima oară, la toate pentru a nega totul. În cazul în care însoțitorul concluzie îndeplinită, este necesar să se renunțe la maximum de toate premise și concluzii. Dacă un om într-o conversație cu doamna devine logica omul ei, aceasta ar trebui să acorde atenția asupra faptului că pentru a accepta parcelele care nu au nevoie în mod necondiționat, dar relativ vorbind, de exemplu, „să spunem.“

Ivan: - Dacă am băut un pic, așa că prietenii mei tratate.
Tanya: - Minți ești blestemat!
I. - Ți-am plăti toți aduc?
T. - Păi, hai să ...
I. - Deci, eu nu beau ce?
T. - Deci mă întreb, ce bei?
I. - Și cine nu bea la asta, că prietenii trata!

Apoi Tatiana perspectivă feminină anticipează concluzia „prin urmare, prietenii mei tratate“ și se duce la negarea premiselor.

T. - și să plătească o sută de ruble doar a adus, și toți prietenii tăi sunt alcoolici, ochii mei nu s-ar uita la tine, halbă beat!

Trebuie subliniat cu tărie că, dacă este necesar, pentru a trage concluzii din cele două premise, aceasta trebuie să se facă în conformitate cu regulile logicii de sex feminin. De fapt, să ne ia în considerare, de exemplu, următoarea propoziție: „Prietenul meu A. toate familiare - canalii și escroci.“ Dintre cele două declarații, acesta a concluzionat, ar trebui să fie că vorbitorul însuși - o canalie sau Ticălosul. În logica femeilor, această concluzie este incorectă, iar orice femeie va spune cu o inimă de lumină rece ca gheața. Dar adevarata capodopera a logicii feminine, oamenii găsesc expresia: „O, fiu de cățea! Da, sunt potrivesc ca mama ta. "

Legea 5. Orice argument pentru a aduce la extrem - fără jumătăți de tonuri

Orice îndoială și incertitudine în vocea lui - o armă în mâinile de partea opusă. Prin urmare, o frază bine format trebuie să fie convexă și contrastul, luate la extrem. Chiar recunosc sau nu să recunoască culoarea negru - aceasta este determinată în întregime de scopul propus.

Raisa: - Senya, aveți un astfel de guler teribil! Scoate-ți cămașa, o voi da rufele!
Materialul seminal: - Este încă destul de curat, am pus-o ieri.
Raisa: - Uita-te la guler - este complet negru.
Orezul este spălătoria, mâinile peste cămașa soțului ei.
Recepționer: - Dacă încă da-mi un astfel de bine tricou purtat, voi fi luați-le pentru mai multe!
Raisa: - Dar soțul meu a purtat-o ​​singură zi. Te uiți la guler - este complet alb.

Trebuie avut în vedere și amintiți-vă întotdeauna că declarațiile dau cu multiple fațete. Analizând orice doamnă declarație trebuie să răspundă cel puțin trei întrebări:

1. Ce doamna a spus?
2. Am vrut să-i spun doamna?
3. Ce spune de fapt?

Dacă partenerul tău este un argument important și convingător că nu poți nega scurt și puternic sunt de acord. Imediat după acordul trebuie să spună „Nu“ și că, fără a lua o respirație, exprima propriile puncte de vedere. interlocutor dificil, și nu a insistat pe nimic: ești de acord.

raționament logic construit corect nu ar trebui să semene cu o altercație lent. Cu toate că, în principiu, necesitatea de a repeta argumentele lor, dar este mai bine și mai eficient pentru a găsi altele noi. Victoria în disputa va fi a ta, dacă reușești să reducă în mod intenționat discuția să se certe cu faptul că, pentru a spune cuvintele magice: „Într-un ton nu am de gând să vorbesc cu tine“ Interlocutorul nu numai că recunoaște dreptul, dar se va simți vinovat.

În dezbaterea ar trebui să se concentreze exclusiv pe faptul că este de până la tine ultimul cuvânt. Dezmintă penultima teză nu are nici un sens: opponentka poate oricând retrage de la ea sau să distorsioneze-l dincolo de recunoaștere. Pe măsură ce nu se poate pas de două ori în același râu, doar într-o conversație cu o femeie care nu poate merge înapoi la ceea ce a fost spus mai devreme.

Aveți grijă ca nici unul dintre dovezile nu a fost mai mult decât o singură propoziție. Argumentele mai multor fraze utilizate atunci când intervievatul este confuz sau depinde de poziția dumneavoastră. În acest din urmă caz, se recomandă să introduceți o frază din când în când: „! Taci din gură când vorbesc cu tine“