Cum să mă cert cu o femeie)

Cum să mă cert cu o femeie

Amintiți-vă, ca un copil a fost un joc: „Da“ și „Nu“ nu spune alb-negru, nu purta? Jucătorul care a vorbit mai întâi, uitând el însuși, cuvânt interzis. Disputa cu o femeie - este în esență același joc, doar cu mai multe reguli complexe. Desigur, toate femeile sunt diferite, iar toate conflictele sunt unice. Nu există nici o metodă universală a modului de a câștiga în această dispută. Dar există tehnicile clasice care lucrează împotriva logicii de sex feminin și greșeli clasice să fie evitate.Nu încercați să-l dovedească, ceea ce ar putea veni. Câștigătorul nu este cel pentru care ultimul cuvânt (în funcție de cele mai multe femei), iar cel care a fost capabil să se agită încrederea interlocutorului. Pentru a economisi timp, este mai ușor să recunoască faptul că drepturile femeilor, dar cu un avertisment „în felul său“, „ceva“, și apoi adăugați ceva de genul, „Să ne gândim împreună, pentru că ...“ și ușor șurub argumentele lor. Deci ai un fel de a muta pe partea ei a gardului, și ascultă deja mai îndeaproape.

Uita expresia „Nu înțeleg ce vrei să spui,“ și altele asemenea. Chiar dacă turnat un flux de argumente nebun și set de cuvinte fără sens, niciodată nu a recunoscut că el nu a înțeles sau toate ascultat. În primul rând, de re-o prezentare mai clară, nu va fi. În al doilea rând, femeia, mai ales în emoțiile, în cel puțin cred că este exprimat vag. Dar aproape sigur te acuza ca ai ignora și a vrut să scuipe pe opinia ei. versiunea corectă arata ceva de genul: „Am prins ideea ta, dar aș dori să înțeleagă mai bine ce e în discuție ...“Nu ridica vocea. Acest lucru va duce inevitabil la întrebarea „De ce țipi la mine?!“, Iar discuția din peretechot squabble de obicei în cazul în care vă boor tramvai și ea - victima nefericită. Încercați să joace invers: dacă o femeie, inflamate, a ridicat vocea la tine, poți spune întotdeauna: „Într-un astfel de ton nu pot să vorbesc cu tine.“ Apoi, se simte vinovată, și veți obține un avantaj temporar.

Nu critica niciodata inteligenta de sex feminin la disputa, chiar și în mod indirect. Du-te la contrariul: „Ei bine, ești o fată deșteaptă, esti, probabil, foarte familiarizat cu asta ...“

În logica femeilor, fiecare declarație poate fi revizuită, respinse și respinse. Nu este necesar să se bazeze pe cuvintele „Ei bine, ai spus că te ...“ Tu încă nu va fi în măsură să străpungă în continuare, „Și ce?“, Deci, încercați să nu cadă într-o astfel de capcană.

Nu lăsa se distrage atenția de la subiect. Simțind că nu este nimic să-i bată, femeile utilizate adesea recepție necinstit ca aceasta: „În general, de ce încă nu au bătut în cuie pe raft, ai promis!“ În timp ce vorbim despre raft nu merge. Cel mai simplu mod de a bloca astfel de provocări care recunosc propria sa greșit, „Da, eu sunt vinovat, totul se va cu siguranță“. Apoi, când o femeie a primit răspunsul dorit și relaxat, înapoi la subiect.

Nu folosiți în probe lor de fraze lungi și complexe. Argumentul trebuie să se încadreze în una sau două propoziții. Mai puțin OAD, la care femeia se poate plînge, cu atât mai bine pentru tine.

Nu uita despre simțul umorului. Este întotdeauna netezi momentele neplăcute într-o conversație, în afară de toate, fără excepție, femeile iubesc barbatii spiritual și mai mult să le iertător.