Cum să măsoare de zahăr din sânge metru glucoză instrucțiuni pas cu pas, ortodar

Ortodar> Sănătate> Cum se măsoară Metru de zahăr din sânge: ghid pas cu pas

Cum să măsoare de zahăr din sânge metru glucoză instrucțiuni pas cu pas, ortodar

Una dintre bolile cele mai insidioase este diabetul, care are un efect negativ asupra tuturor organelor și sistemelor vieții umane, în cazul în care nu controla nivelul zahărului din sânge. Odată cu apariția contorului pentru a măsura nivelul de glucoză a devenit mult mai ușor, puteți face singur în doar câteva minute, fără a recurge la spital pentru analize. Știind cum să se măsoare în mod corespunzător metru de glucoză zahăr din sânge, puteți monitoriza cursul bolii, evitând complicațiile diabetului zaharat.De ce măsoară zahărul?

Măsurătorile de zahăr regulate permit controlul bolii. Pentru pacienții cu diabet zaharat, nu doar dieta, ci un mod de viață, în general, deoarece o modificare a cantității de glucoză în organism poate afecta nu numai un anumit aliment și băuturi, dar, de asemenea, medicamente, activitatea fizică, starea emoțională. Este important să se măsoare în mod regulat de zahăr pentru a compensa pentru diabet zaharat, pentru a menține performanța în termen de norme acceptabile, care va ajuta la evitarea complicatiilor care afecteaza ochii, sistemul cardiovascular, rinichii și picioare.Atunci când măsurătorile sunt luate și ce ar trebui să fie indicatorii sunt normale

Normele de zahăr din sânge pentru diabetici valori ușor diferite față de oameni sănătoși, acestea sunt prea mari. Analiza dependentă nivelul de zahăr dimineața de repaus alimentar Indicatori de timp ar trebui să varieze intre 5 si 7,2 mmol / l, în decurs de câteva ore după masă nu poate depăși 10 mmol / l.

Jeun oamenii sunt întotdeauna cel mai scăzut nivel al zilei de zahăr, deoarece produsele alimentare este metabolizat de către organism și nu are nici un efect asupra valorilor glucozei, astfel încât să puteți determina prezența bolii la om. Pentru diabetici este cel mai important rezultat al analizei produs de două ore după masă. Aceasta este, în conformitate cu acești indicatori, definiți prin numirea unei diete, tablete sau insulina.

Cum de a face un test de sânge pentru glucometru de zahar

Procedura este simplă și durează doar câteva minute, inclusiv pregătirea pentru ea. Mai întâi trebuie să se spele pe mâini și se usuce, astfel încât lichidul nu a avut nici un efect asupra testului de sânge. Pregătiți metru, pentru a face o lanțeta puncție pe degetul sau alte părți ale corpului, cum ar fi umăr, șold, încheietura mâinii, și benzi de test.

Introduceți banda în orificiul corespunzător din contor. Este important ca codul de benzi pe cutie, și, de asemenea, codul de pe dispozitivul de afișare coincid. Apoi, aveți nevoie pentru a face o puncție pe deget și masaj ușor cu degetul către părți pentru a efectua o picătură de sânge. După apariția sângelui este adus la un al doilea capăt al benzii în metru și câteva secunde mai târziu, ecranul va fi rezultatul analizei.

Această manipulare simplu va determina zahăr a crescut în timp util și să ia măsurile corespunzătoare.

Cumpara un contor de glucoza din sange pentru a masura nivelul de zahar din sange poate fi pe site-ul oficial al farmaciei „Sanatate Filosofie» Filzor.ru