Cum să nu mai fie o femeie puternică 1


Potrivit zodia Leu I, horoscopul de est Dragon. Cum să spun familia mea - acest amestec de fuziune. Probabil din cauza calitățile acestor semne, m-am o femeie puternică ia în considerare.Sunt independent, îmi place să iau decizii ea, și de la nimeni să depindă. Cu fostul soț, am fost capul familiei și, după cum am spus, așa să fie. Dar se pare că, am nevoie de un om mai puternic decât mine.

Shoemaker fără pantofi

Deși educația eu sunt un psiholog, eu sunt, cum se spune, un cizmar, fără pantofi. Și cunoscând toate adevărurile și înțelepciunea femeilor, uneori mă comporta așa că nu pot.

mai bine aș profita din plin, decât să ceară ajutorul cuiva, aș prefera să câștige și să cumpere, decât cere un om. Același lucru se aplică și altor probleme. Dacă sa întâmplat ceva, prefer să nu se plângă, și să se înțeleagă.

Probabil, spre deosebire în viața mea era un om puternic. În cele din urmă lucrează la ele, eu sunt obtinerea mai moale. Încep să înțeleg că independența lor fac mai rău decât tine.La urma urmei, oamenii sunt simple - în cazul în care o femeie se descurca cu totul, ceea ce înseamnă să o ajute. Fapte și psihologia inversă - dacă putem face totul de unul singur, atunci de ce avem nevoie de un om? Noi trebuie să învețe să fie o mai moale, mai feminin.

înțelepciune femeie

Dacă ați ales un cap de sex masculin al familiei, da-i toate frâiele puterii. Da, este foarte dificil de făcut. Dar, doamnelor, uite, toate femeile care au avere financiară prin cariera sa, nu sunt fericit în viața ta personală.

Ori ei henpecked om sau un slăbănog, mălăieț și fără caracter. Cine are nevoie de un om?

Timp de secole a trecut, că sexul mai puternic și principalul întreținător al familiei în familie, și o femeie homemakers. Da, sunt de acord că chiar acum o mulțime de femei puternice și bărbați slabi, dar sincer, că ne-am făcut o astfel le.

Pentru a fi slab, iar femeia este de fapt foarte ușor și distractiv. Include manipulare fină, prostia și omul de la picioarele tale, gata să-și îndeplinească orice capriciu.

Ceea ce cred oamenii despre cititori Alimero? Este interesant să aud opinia ta.