Cum să obțineți tip să se căsătorească - femei, consiliere on-line

Cum să obțineți tipul să se căsătorească? Categoric, fetele nu doar să vă întrebați această întrebare. Păstrați iubitul ei, nu este o sarcină ușoară. Mai mult decât atât, ei în vederile lor să adere la poziția de „promisiune. - nu înseamnă să se căsătorească“ Ei bine, jumătate slab există cel puțin cinci modalități de a obține un om (om) se căsătorească.Metoda primului sabotaj.

Multe persoane familiare cu situația atunci când datează de ceva timp cu un tânăr, pentru a face planuri pentru un viitor comun, ai reușit chiar să se familiarizeze cu părinții săi și mediul său prietenos frumos de tine literalmente nebun și tot nu vă puteți imagina separat.

Cum de a face tipul tău preferat să se căsătorească? Cum să obțineți tip pentru a face o ofertă?

Cum să obțineți tip să se căsătorească - femei, consiliere on-line

Motivele pentru care oamenii evita căsătoria

Deși există o opinie că cuvântul „căsătorie“ nu va fi numit o acțiune bună, dar noi știi, că viața de familie cu un om iubit - aceasta este înălțimea de bucurie și fericire. Ideea este că același lucru ar trebui să experimenteze și sexul opus. Deci, de ce sunt ei fug de relații oficiale, ca diavolul din apa sfințită?

6. Nu da glas la detalii inutile ale relației lor anterioare (sau căsătorie) - un om la nimic să se simtă „următor“.

7. Niciodată nu pune sub semnul întrebării viabilitatea bărbaților lor preferate, mai ales în public. Lasă-l să știe că ești mereu „în spatele lui.“

8.Do nu restricționează libertatea prea activă a oamenilor săi - și apoi legătura de căsătorie nu va părea să-i o privare totală de independență.trăind împreună

De obicei, aduce iubitori. Acesta este un test bun al puterii relației. probleme interne distruge de multe ori familiile tinere, după cum veți afla în prealabil avantajele și punctele slabe ale reciproc, să învețe să-și planifice bugetul general. Poate că viitoarea căsătorie nu va părea atât de înfricoșător tip.

Pentru - amândoi înțeles, pot crea o familie.

Împotriva - obișnuiți să trăiască împreună, tipul se vor întreba: există vreun punct în căsătorie, pentru că era atât de bine.

În viitor, tu - soția perfectă

auto-realizare

Explicați favorit că fiecare om trăiește în lume, pentru a se realizeze. Una dintre etapele de punere în aplicare - o familie. Ai nevoie pentru a obține până la acest nivel, pentru a fi realizat ca un cuplu și ca indivizi. Vârsta se scurge, anii trec, timpul se scurge.

libertatea reciprocă

În plus, aproape într-un timp scurt, va deveni clar dacă puteți maestru articulația byt.Predlozhite-l liber „rulează-car“, care va acționa ca sindicatul. În prezent, există o alegere excelentă, nu condamnate de societate - o căsătorie civilă. În orice caz, totul poate fi negociat și „repeta“, înainte de nuntă. Iar eroarea unuia nu trebuie să fie repetate altora. Chiar dacă acest lucru, încercați să-l convingă că nu toate „pisici“ sunt gri. Ca o regulă, în mediul de sex masculin ca o „povești de groază pe timp de noapte“ mersul pe jos „povești“ despre experiența tristă a oamenilor „cu experiență“ sau unul ales a avut o experiență negativă personală a „relațiile de familie“. - Experiența și prejudecăți.

Începe o conversație corect

Să presupunem că-l sun, sau va veni mâine sau poimâine. Asigurați-vă că pentru a fi târziu.

În conversație, spune-o pe cea a placut ca ai un fan care cheamă căsătorie. Nu vă așteptați la o reacție, nu vorbi despre atitudinea ta propunerea. Este important să se arate un sentiment de răcire.

Cum de a face un om - un burlac inveterat căsătorit? Totul. Ai făcut tot ce ai putut. Rămâne să aștepte rezultatul.

Încearcă să stai pentru ea este întotdeauna seducător și rafinat, chiar dacă ați lucrat douăsprezece ore pe zi și aveți primele zile ale sindromului premenstrual. Să-l dăm seama că viața de familie nu te face o casa cloșcă, și el poate la fel de bine ca și continuă prietenii tăi să iubească și să se bucure de viață, dar într-un statut juridic, oficial. Apropo, încercați să nu-l trage la nunta de prieteni și cunoștințe ei - pentru cei mai mulți bărbați este un test dificil, după care refuză categoric să sărbătorească propria nuntă.