Cum să obțineți un om să se căsătorească, armonia vieții

Cum să obțineți un om să se căsătorească, armonia vieții

Uneori relația seamănă cu un basm. Aceste frumos sms-ing dimineața, plimbări, vizite și chiar curtare cel mai simplu, astfel plăcut pentru suflet. Iar la sfârșitul perioadei-Candy buketnogo, noi, femeile sunt din ce în ce încep să viseze la o rochie alba, inel de logodna, decolarea din mâinile porumbei și o ceremonie de bun venit la biroul de registru. S-ar părea că aici este foarte prinț pe un cal alb. Ah, numai dacă acesta a fost întotdeauna așa, ca să ne reprezentăm. Viața nu este atât de simplu. Într-adevăr, se întâmplă adesea ca iubit continuă să aibă grijă de, și propuneri de căsătorie de toate nu vine. Uneori, aceste avansuri sunt trase in revedere lung, uneori trăind împreună, precum și există o familie completă. Nu poate fi o, dacă nu să ia problema în propriile mâini. Ce să fac?În primul rând du-te la ofensiva. În al doilea rând să învețe modalități de a obține un om să se căsătorească.

greseli frecvente

Dacă valoarea cei dragi, să păstreze în minte unele aspecte ale comportamentului lor.

Nu împinge un om vorbesc constant despre modul în care doriți să fie soția lui legală. El cu siguranță trebuie să fie conștient de visele tale, dar nu aud despre asta în fiecare zi

Nu este necesar să-l controleze. Nu ajunge pentru întrebări, unde ai fost? și de ce a fost amânată? Etc. Din moment ce oamenii se tem de a pierde libertatea lor, ca rezultat și nu doresc să oficializeze relația. Prin urmare, nici o interogare înainte de nuntă.

Principalul lucru într-o relație - este de încredere. Așa că nu mint niciodată iubitei lui.

recomandări generale

Numai psihologia modernă poate oferi un răspuns la întrebarea „cum să obțineți un om să se căsătorească?“ Să luăm în considerare cele mai eficiente?Discuție drept

Înainte de a face evenimentul viitor, pentru a alege ziua în care cei aleși vor fi într-o stare de spirit bună, și apoi începe o discuție sinceră pe această temă. Întrebați-cap, de ce el trage nunta, probabil, motivul pentru care ar fi complet absurd. De exemplu, cel mai frecvent motiv pentru aceasta: omul nu are suma de bani care este necesară pentru o nuntă frumoasă, așa că se teme să te dezamăgesc. Dacă motivul este aceasta, explicați-i că vrei să devină soția lui, nu banii lui, și apoi puteți grăbi în condiții de siguranță pentru a aplica.

Și dacă în răspunsul său că el ar prefera libertatea - și el nu are planuri de nunta, mai pierde timpul cu acest subiect puteți face față cu greu.

aliat neașteptat

Destul de ciudat, dacă vrei ca soțul te-ai căsătorit, ai venit pentru a ajuta mama în drept. Încercați să aflați mai multe despre el, afla ce ii place - aceasta va ajuta să arate o impresie pozitivă. Dovedește-i că ești o gospodină bună, și foarte mândru de fiul ei, atunci problema în sine rezolvată. Push pentru nunta iubita ta va avea propria lui mamă, iar ea e cu siguranta ca nimeni nu-l va găsi abordare.

perspective ademenitoare

Mulți oameni nu văd căsătoria nu au nici un avantaj, ei sunt doar tem că vor trebui să facă tot ceea ce nu este așa cum le-ar dori. Apoi, aveți nevoie pentru a descrie toate perspectivele de viață împreună cu tine. Și dacă un om nu vrea să se căsătorească din cauza dezvoltării de oportunități de carieră - explică faptul că nunta nu este nici un obstacol, ci mai degrabă un pic de plus de grăsime. La urma urmei, oamenii căsătoriți sunt luate în serios decât de mers în gol, deoarece acestea sunt considerate responsabile.

Pune la risc

Metodele influențează amant, care au fost descrise mai sus, dau 100% garanție nu are efecte secundare. Dar ei acționează lent și, uneori, foarte lent. Există unul cel mai rapid mod de a căsătorie, dar el decide să rupă o nunta sau pentru totdeauna. Ce este această metodă?

Ultimatum. Acesta poate fi utilizat numai în situațiile în care nu se face o determinare în ceea ce privește alte moduri. Asta este, ați stabilit condiția, „sau vom scrie, sau relația noastră se apropie de sfârșit“, în cazul în care un om se teme de tine și îi place să piardă, el a fost de acord, iar dacă nu - atunci cel puțin să înveți adevărul.

În final dorim să adăugăm, femeile mai fericit căsătorite care ar putea fi fericit să fii singur. Fii încrezător, frumos, trăiesc pentru distracție.

Bărbații se luptă pentru aceste femei, senzație în același timp eroi. Dragoste și să fie iubit, și lăsați ziua de nunta ta va fi cel mai memorabil!