Cum să păstrați pagina de site-ul, cursuri de calculator on-line

Modalități de a salva informații de pe Internet (pagini web, imagini, text, mass-media și altele.) Sunt identice în cele mai multe browsere. Ie Procedura salva este aproape aceeași pentru cele mai comune browsere web, cum ar fi Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox. Există unele diferențe atunci când salvați o pagină web în browser-ul Google Chrom. Dar întregul algoritm de conservare poate fi descrisă ca o succesiune de anumite acțiuni.Pentru a menține pagina de site-ul dintre browserele enumerate mai jos, trebuie să efectuați mai mulți pași.
Găsiți comanda din meniul contextual „Save as ...“ sau apăsați mai întâi meniul Knop situat fie în colțul din stânga sus al browser-ului cum ar fi Opera, sau în colțul din dreapta sus, la fel ca în Google Chrom, și selectați „Page / Save As ...“. Cel mai adesea, salvarea se face din meniul contextual.

Fiecare browser are particularitatile sale proprii. Pentru a salva pagina în cele mai multe browsere acceptă capacitatea de a afișa meniul de comenzi rapide. și anume o destul de plăcut pentru a partaja clic dreapta și alegeți „Save as ...“.

În Opera, din meniul contextual, nu există o pagină funcție salva.

Pentru a salva pagina pe care doriți să apelați meniul Opera / pagina / Save As ....

Pentru Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome oferă posibilitatea de a deschide în timp ce un meniu contextual, care este, trebuie să faceți clic dreapta pe o zonă liberă a ferestrei browser-ului.Apoi, salvați pagina de web într-un dosar de pe computer, de pre-definite cu necesarul pentru el însuși titlul acestei pagini, și un loc pentru a stoca pe computer.

Pagina web, completă (* .htm, * .html)

Pagina web, numai HTML (* .htm, * .html)

Arhiva, singur (* .mht) fișier web

Dacă pagina Web este salvată, complet - dosar vor fi create cu imagini și un fișier separat.

Dacă salvați o arhivă Web, un singur fișier pentru a obține pagina în așa fel cum îl vedeți pe un ecran de computer. Această funcție este utilizată în browsere mai des. Apoi, imaginea de un singur fișier, și deschideți-l, puteți vedea pagina-a salvat originale.

Dar există, uneori, o nevoie pentru a salva fișierul într-un modul de document electronic. în format PDF (se deschide instalat Adobe Reader, de exemplu). Acest lucru se poate face browserul Google Crome. Pentru a face acest lucru pe site-ul apela meniul „Print» (Ctrl + P) și selectați butonul «Change», și de a salva din listă. Cu toate acestea, acest browser vă permite să salvați pagini de pe Internet pe Google-ROM. Această caracteristică, în ultimii ani, câștigă popularitate.

Puteți face o comandă rapidă pentru a salva un obiect în cazul klinut pe pentru a rula fișierul, faceți clic dreapta și selectați Trimitere / Spațiu de lucru (creare comandă rapidă)

Atribuirea practică la articolul „Cum să păstrați pagina a site-ului“

Legate de intrări:

  • Cum se imprimă pagina de pe Internet în diferite browsere web
  • Cum de a face browser-ul implicit?
  • Cum de a înlocui șirul de căutare pe șirul de căutare Yandex în browser-ul Google Opera
  • Cum elimin bara de căutare a browser-ului Opera Yandex
  • Cum elimin o pagină din browsere obsesive
  • Cum de a elimina pagina intruziv în Opera
  • Cum pentru a salva fișierul de gazde după debutul paginii obsesiv în browser
  • Cum pot elimina pop-up WebCake banner pe Google Chrome
  • Cum să eliminați BetterSurf?
  • Cum de a elimina pagina intruziv în Google Chrome
codificate prin Nessus

Cum de a căuta informații pe Internet